Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Въпрос за Душанци
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Въпрос за Душанци
Вчера бях там, но нищо не хванах освен няколко уклейчета на цапалото.Бях точно до стената под боровата горичка, ако някой се сеща.Мятах на дъно по посока на първото заливче и на едно и също място изкокъсах при вадене три пружини и едно чепаре! Някой знае ли какво има отдолу и защо закача към заливчето? А също ако някой е ловил щуки и прилични костури ако може да се похвали и са сподели на какво и къде ги е драл!
А също да питам там шарани има ли и изобщо на пружина със захранка и т.н. има ли смисъл да се лови?
Видях че платики вадят ама не питах на какво че бяха от другата страна на залива едни колеги... 

-Кълве ти, кълве ти!!! Звънчето ти излетя направо!!!
-Абе да се лови сама като й е мерак толкоз...

-Абе да се лови сама като й е мерак толкоз...

- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Въпрос за Душанци
АЗ СЪМ ГИ КАКТО СЕ ИЗКАЗВАШ ТИ,,ДРАЛ" И ЩТУКИТЕ И КОСТУРИТЕ НО НЕ ТАМ КАДЕТО ХОДИШ ТИ ,А СРЕЩУ ,,ДАЛБОЧИЦА" ПЪК ШАРАНИТЕ НА ШИРОКОТО ПРИ УСТИЕТО.kutsuzlia написа:Вчера бях там, но нищо не хванах освен няколко уклейчета на цапалото.Бях точно до стената под боровата горичка, ако някой се сеща.Мятах на дъно по посока на първото заливче и на едно и също място изкокъсах при вадене три пружини и едно чепаре! Някой знае ли какво има отдолу и защо закача към заливчето? А също ако някой е ловил щуки и прилични костури ако може да се похвали и са сподели на какво и къде ги е драл!А също да питам там шарани има ли и изобщо на пружина със захранка и т.н. има ли смисъл да се лови?
Видях че платики вадят ама не питах на какво че бяха от другата страна на залива едни колеги...
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- ivan_yo
- разбира нещата
пада се по северния бряг горе долу по средата. Можеш и през Душанци да стигнеш до него, можеш през АТОН. А точно срещу него може дасе отиди с кола и има много удобно място за бивак с сенкитему и някои други екстри.kutsuzlia написа:Къде е това Дълбочица?

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ