Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

коркова дръжка на болонеза
Модератор: emo vasilev
коркова дръжка на болонеза
Здравейте, риболовци
Баща ми си взе една нова пръчка, но тъй като преди години претърпя инцидент с дясната ръка и не може да свива пръстите си достатъчно много се оказа че дръжката в основата с тънка като за него. Затова и седнахме преди 2-3 дни и е направихме с корк отгоре. Мисля че се получи много добре и затова и пускам темата и няколко снимки на творението
След като залепихме корковите втулки същите се шлайфаха и се минаха 3 ръце лак. Това е може би 8-мата пръчка, която правим по този начин но чак сега ми дойде музата да споделя творенията
Ами това е засега
Наслука!

Баща ми си взе една нова пръчка, но тъй като преди години претърпя инцидент с дясната ръка и не може да свива пръстите си достатъчно много се оказа че дръжката в основата с тънка като за него. Затова и седнахме преди 2-3 дни и е направихме с корк отгоре. Мисля че се получи много добре и затова и пускам темата и няколко снимки на творението

Ами това е засега

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: коркова дръжка на болонеза
Страхотно колега. Поздравления...а от къде ги вземате корковите втулки?
Корковите втулки си ги правя сам. Имам CNC и на него ги режа от лист корк. Самия корк го беше изнамерил от някъде баща ми, но като гледам остана от него за 2-3 пръчки и после пак ще трябва да се търси. Листа е с дебелина 20мм. Втулките на снимката са групирани, защото в различните места на пръчката диаметъра е различен, а и полу-втулките около машинката за захващане на макарата трябваше да са с дебелина на стената 2мм. а останалите 3мм.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много яко се е получило болото.
Можло е да не лакираш корка но няма лошо. 

Е нали съм писал че е лакирана с безцветен лакdako71 написа:Много яко се е получило болото.Можло е да не лакираш корка но няма лошо.

Цвета не е проблем, проблема може да се появи, ако в жегата лака се размекнеbdimov написа:... нали съм писал че е лакирана с безцветен лак
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- muharcheto
- вече хвърля и на тежко
Поздравления за ентусиазма колега-БРАВОbdimov написа:Е нали съм писал че е лакирана с безцветен лакdako71 написа:Много яко се е получило болото.Можло е да не лакираш корка но няма лошо.

Човек и добре да живее,рано или късно се жени.
Привет и НАСЛУКА!!!
Привет и НАСЛУКА!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ай стига с тоя лак,всички въдици са ми лакирани и никога не съм имал негативи ,които да променят решението ми.Корка е дърво и като всяко такова се лакира и това е индивидуален избор,а не да се отправят забележки.Не е мястото в тази тема да обяснявам какви са ползите.naskobo написа:Цвета не е проблем, проблема може да се появи, ако в жегата лака се размекнеbdimov написа:... нали съм писал че е лакирана с безцветен лак
Колега,добре се е получила болонезата,съжалявам,че се е наложило да я тунинговате заради злополука.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....