Изтровиха рибата в Ямбол . Къде е ЯРА?

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Изтровиха рибата в Ямбол . Къде е ЯРА?

Мнение от С.Върбанов »

Ами хванете се тогава и свършете работата на агенцията :idea: Не знам кое е по важно в случая - дали неграмотността на народа , която води до подобно отношение към природата или работата на ИАРА :idea:

п.п. Осъзнавате ли колко прост и неук народ ражда тая държавица и искате някакви адекватни реакции от такива хора :rolleyes:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Колега Върбанов,като цяло съм съгласен с тебе,с една дребна забележка,вместо " свършете работата",да казваме и да разбираме заедно да свършим работата.
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Реално всичко в ИАРА трябва да се промени из основи за да тръгнат нещата в правилна посока , но докато има служители на , които дори имената не мога да произнеса това няма как да се случи и нямам никакво намерение да помагам на такива от тук на сетне :wink: Те ще се чудят как да откраднат и малкото останала риба и да затриват водоем след водоем ( мога да дам поне 4 примера ) и после да им помагам :finga: Когато се махнат тези с трудните имена и от властта тогава може да се замисля да им бъда пак в някаква полза , но до тогава ме боли .... за тях :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
dobata07
новобранец
новобранец

Мнение от dobata07 »

dunavski написа:Тая организация ЯРА колкото и да я чакащ няма да дойде, но ИАРА (Изпълнителна Агенция по Рибарство и Аквакултури) може и да дойде. Звъниш на 112 и подаваш сигнал за замърсяване и измряла риба. То по-скоро твоето е безхаберие защото дори не знаеш към кого трябва да се обърнеш!
+1
http://www.dma.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Д-р Дулитъл
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Д-р Дулитъл »

Поставих си за цел да прочета поста с латиница-описаната ситуация е идентична на много места в страната.В случая ИАРА освен да подадат сигнал до РИОСВ друго не могат да направят.
Аватар
mesket4eto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mesket4eto »

Брех голяма работа, ще го линчувате още малко автора на темата за една правописна грешка, все едно това е най- важното :x
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"! :shock:
!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”