Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

В каква държава живеем?
Модератор: dantho.mihov
Re: В каква държава живеем?
GODzillata написа:Айде бе, че няма нищо!

ниШту ми няаа уа , ни часовника,ни портфейла,ни дрехите и обувките......
и накрая се събудих до некава рептилия.....
Е.Бакърджиев след среща с Видинските активисти на СДС....

- Vid
- кандидат преподавател
Червените боклуци са виновни за всичко това. Да не почвам да ти ги посочвам.., че и тези пребоядисани в синьо, пембено и пр., че няма да ми стигне страницата...delio-haidutin написа:И като слушам някой да се изказва ,комунистите били виновни за това ,червени боклуци и т.н и т.н,да попитам да ми посочи един КОМУНИСТ.
Бившите апаратчици на ДС - щатни, нещатни, техните протежета и пр. дирижират разграбването на Б-я от 86г. до сега.... Те разбира се не са комунисти, щото КОМУНИСТ е просто една утопия несъвместима с алчната човешка същност.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
E това е цитат от NARIBA.com > Излети> Жребчево..........
"Мога да докладвам от 26-ти от Римския мост:
РИМСКИЯ МОСТ ПАДНА!!! /Не в смисъл, че се е срутил, а вече е мангалско владение и рибите бяха извадени до последната/
Всичко беше изтърмъчено до последния уклей!
Един мангал даже се закани, че вече няма да стъпи там, защото няма риба.
Друг ни посъветва да не си губим времето с въдици, а да слагаме тройките.
Най ми хареса обаче един трети, дето ни посъветва ние българите много да не се обаждаме,
че скоро ще ни владеят - и правителството вече било турско.
Та ЧЕСТИТО, колеги!!!
P.S.: Един от нашата групичка беше бивш милиционер и звъна на негов колега от РПУ-Нова Загора да се видят,
като му намекна какво се случва в момента... Отговорът беше, че много добре знаят какво става!? Нали се сещате, че никой не дойде!"
Както се казва: Без коментар...........
"Мога да докладвам от 26-ти от Римския мост:
РИМСКИЯ МОСТ ПАДНА!!! /Не в смисъл, че се е срутил, а вече е мангалско владение и рибите бяха извадени до последната/
Всичко беше изтърмъчено до последния уклей!
Един мангал даже се закани, че вече няма да стъпи там, защото няма риба.
Друг ни посъветва да не си губим времето с въдици, а да слагаме тройките.
Най ми хареса обаче един трети, дето ни посъветва ние българите много да не се обаждаме,
че скоро ще ни владеят - и правителството вече било турско.
Та ЧЕСТИТО, колеги!!!
P.S.: Един от нашата групичка беше бивш милиционер и звъна на негов колега от РПУ-Нова Загора да се видят,
като му намекна какво се случва в момента... Отговорът беше, че много добре знаят какво става!? Нали се сещате, че никой не дойде!"
Както се казва: Без коментар...........
Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
-
- разбира нещата
е ,аз отдавна искам да чуя такова мнение,и само не мога да си обясня ,по протести що викат само "ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ",а никой не казва "сини,зелени ,пенбени ,шарени,и т.н.".нали се разправя ,че по "бай тошово време е имало диктатура и само кадри на БКП са завършвали университети и са заемали ръководни длъжност???ами как тогава тези псевдо демкрати са били на ръководни постове ,като са нямали нищо общо с ПАРТИЯТА МАЙКА????Сутринта по една от телевизиите се беше изтапанчил един от тези които са боядисали паметника на Благоев,от ДСБ,и кво вика -ние сме за оставка и стига с това обедняване на народа.АБЕ ПУ....А ТИ МА..НА, ВМЕСТО ДА ХОДИШ И ДА РАЗНАСЯШ НЯКАКВИ ЧУВАЛИ С ВЕСТНИЦИ ,ЩО НЕ ОТИДЕШ И ДА СЛОЖИШ БЕЛИЗНИЦИТЕ НА ВАШИЯ СИ" ИДОЛ"-ХАДЖИ ИВАНЧО ХАДЖИ КОСТОВИЧ,ТОЗИ Е ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ ,АКО МИ СЕ ОТДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ БИХ ГОVid написа:Червените боклуци са виновни за всичко това. Да не почвам да ти ги посочвам.., че и тези пребоядисани в синьо, пембено и пр., че няма да ми стигне страницата...delio-haidutin написа:И като слушам някой да се изказва ,комунистите били виновни за това ,червени боклуци и т.н и т.н,да попитам да ми посочи един КОМУНИСТ.
Бившите апаратчици на ДС - щатни, нещатни, техните протежета и пр. дирижират разграбването на Б-я от 86г. до сега.... Те разбира се не са комунисти, щото КОМУНИСТ е просто една утопия несъвместима с алчната човешка същност.

и казвам ,стига сме си играли на отбори и цветове,ЛАМЯТА Е С НЯКОЛКО ГЛАВИ И Е МНОГОЦВЕТНА.ТЕ ИТАЛИАНЦИТЕ СА ГО КАЗАЛИ -"МАФИЯТА НЯМА ЦВЯТ"
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Винаги ще си е тъка -лошото е че никога няма да помислят за обикновените хорица дето се скъсват да бачкат на смени и накрая един голям дебел и една камара неприятности в семейният живот затва крадете и грабете брутално от тея боклуци и ич да не ви е през ....,помяри гадни долни и за мафиоти нестават просто са супер нагли престъпници и само един жесток преврат трябва и абсолютна смяна на законите ,иначе ще сме си кенеф и то пълен с лайна завинаги
- Диканаров
- кандидат преподавател
Предполагам, че повечето от писалите тук са за смяна на системата и правилата! Когато се управлява така, че да се удовлетворяват желанията на повечето хора и в ощърб на малкото е много по-демократично, нали? 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!