Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от калин кацаров »

Захранката е много важна, ама не само да я хвърляш , но така, че да я задържиш там където искаш. Зимно време при много народ е трудно, аз затова преценявам къде са рибите и там изтичам, а тези под мен и над мен се скъсват да хвърлят храна , тя обикновено се спира там където им е трудно да ловят, а там са и рибите и който прекарва линията точно там ги лови, а другите гледат . Мястото е от изключително значение, едва ли ще докараш рибата до брега в бистрата вода и събора около теб .
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

хмм а не служи ли захранката за настървяване на рибите да кълват? дори и подаването на бел с прашка пак е захранване .... стига да нее по 1 прашка на излет де ... че некои си мислят че и така хранат :D точно миналата зима ако не метах през 1 минута пинки рибата въобще не бараше всеки излет и не само на тунела и на бело поле
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

калин кацаров написа:Захранката е много важна, ама не само да я хвърляш , но така, че да я задържиш там където искаш. Зимно време при много народ е трудно, аз затова преценявам къде са рибите и там изтичам, а тези под мен и над мен се скъсват да хвърлят храна , тя обикновено се спира там където им е трудно да ловят, а там са и рибите и който прекарва линията точно там ги лови, а другите гледат . Мястото е от изключително значение, едва ли ще докараш рибата до брега в бистрата вода и събора около теб .
Излишно е да говорим ,че храната не играе роля-това по скоро е кофти да се твърди,значи не е направено нещо както трябва! Аз не искам да ловя случайни риби! Да зимата е много важно къде ще застанеш,иначе си на отдих;) но нали за това сме ,,майстори,, и трябва да предценяваме кое е най добре и къде точно храната ще направи играта!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

prodigy666 написа:
DJONI RINGO написа: Мето аз не мога да правя сравнения дали съм прав или не с хора,които до преди три месеца ме питат каква плувка да сложат и какъв повод и каква кука! Ти са ме разбирай както искаш! При такива хора АЗ ВИНАГИ СЪМ ПРАВ;)

Мето точно ти недей да спориш моля те иначе няма да зарибиме с Бела Мрена :DПопитах как решава някой,че рибата не се влияе от храна!Ама то ако не се влияеше тогава защо носят супер много храна Вальо ,Румен,Божидар,Гената и то зимата? Аре не ми се спори повече-И без това довечера трябва да охранявам само маймуни:) Мето с теб ще се видиме на един риболов обещавам ти-ще те заведа в царството на скобарите и ще половимв заедно!

:D :D :D :finga: :finga: :finga: бели мрени якооооо вчера фанах 5 по кило на бело поле ... може мето да ги е пуснал .... жалко но ги зех за тигана :D :D[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: колега че пусне оше нема се плашиш, па да има за тигано оти сигурно са ного вкусни :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
forever_2pac
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от forever_2pac »

Бацета някой пробвал ли е на ,,мамка" да лови скобара на Струма, ако да имаше ли резултат?
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

forever_2pac написа:Бацета някой пробвал ли е на ,,мамка" да лови скобара на Струма, ако да имаше ли резултат?
Имам приятел, който и ваната в банята да си напълни-хвърля мамката.Цяло лято спорим дали хващаме по някоя-друга риба благодарение на мамката или въпреки нея.Резултата на Струма е, че праща рибата на майната си и някой друг намазва покрай нас.
Последно промяна от naskobo на Вто Дек 31, 2013 4:09 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

forever_2pac написа:Бацета някой пробвал ли е на ,,мамка" да лови скобара на Струма, ако да имаше ли резултат?
Колега ако искаш може на лично да поговориме за мамка на Струма-имам какво да кажа:)

Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

SammY написа:Ако има състезание искам да заложа някой лев на колегата Джони :)
Всеки търси безрискови инвестиции :lol:

Изображение

Eдин от нас до скоро е бил на Тунело- познайте кой :rolleyes: :?:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

DJONI RINGO написа:
калин кацаров написа:Захранката е много важна, ама не само да я хвърляш , но така, че да я задържиш там където искаш. Зимно време при много народ е трудно, аз затова преценявам къде са рибите и там изтичам, а тези под мен и над мен се скъсват да хвърлят храна , тя обикновено се спира там където им е трудно да ловят, а там са и рибите и който прекарва линията точно там ги лови, а другите гледат . Мястото е от изключително значение, едва ли ще докараш рибата до брега в бистрата вода и събора около теб .
Излишно е да говорим ,че храната не играе роля-това по скоро е кофти да се твърди,значи не е направено нещо както трябва! Аз не искам да ловя случайни риби! Да зимата е много важно къде ще застанеш,иначе си на отдих;) но нали за това сме ,,майстори,, и трябва да предценяваме кое е най добре и къде точно храната ще направи играта!

Ти не ме разбра правилно :) не съм казал, че храната не играе роля, а че при тази блъсканица зимата, е много трудно да захранваш къде искаш и да ловиш там. Все някой ще ти пречи. Последния път на Железница имаше един къде мааше гюлета като за световно, обаче те пропадаха мигновено долу в камъните, а тоя ловеше и прекарваше плувката много по-надолу. Над него има дърво и храсти, т.е никой не може да застане. Рибите естествено стояха в средата на реката пред това дърво, необезпокоявани от никой, а и с храна по дъното от колегата :) Аз застанах отгоре, храна не ми трябваше, а пусках по течението и когато плувката достигнеше дървото и рибите са там, следваше потъване и хоп една след друга :) Оня се чудеше защо аз ловя, а той гледа :)
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

от днеска...вратнах едно убаво капо по нашио край...ного бистра...
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

калин кацаров написа:
DJONI RINGO написа:

Ти не ме разбра правилно :) не съм казал, че храната не играе роля, а че при тази блъсканица зимата, е много трудно да захранваш къде искаш и да ловиш там. Все някой ще ти пречи. Последния път на Железница имаше един къде мааше гюлета като за световно, обаче те пропадаха мигновено долу в камъните, а тоя ловеше и прекарваше плувката много по-надолу. Над него има дърво и храсти, т.е никой не може да застане. Рибите естествено стояха в средата на реката пред това дърво, необезпокоявани от никой, а и с храна по дъното от колегата :) Аз застанах отгоре, храна не ми трябваше, а пусках по течението и когато плувката достигнеше дървото и рибите са там, следваше потъване и хоп една след друга :) Оня се чудеше защо аз ловя, а той гледа :)
Не бре разбрах те много добре:DТова е коментар към спора с другите колеги:) теб те разбрах веднага;)

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ! Бъдете здрави и щастливи!

Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Е колегата го каза много правилно!
А иначе - всички сме майстори пред клавиатурата, на живо - нещата са съвсем различни :wink: .
На никого няма да показвам никакви вироове или да доказвам каквото и да било - давам си по 50 лв на седмица за пътни и ми дреме на шмайзера за на Джонката въдичките :wink: .
Некой път ще се засечеме - със сигурност случайно, щото не обичам организациите, и ще ви видиме кой какъв е :drinkers:

Айде весело изкарване и на Вас!
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

За много години колеги живи и здрави и ного риби и се големи да са дребно да нема (първо мнение за таз година)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

:D
Последно промяна от DJONI RINGO на Сря Яну 01, 2014 6:12 am, променено общо 3 пъти.

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”