хора даие малко инфо за БАТАК

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

tikiriki
новобранец
новобранец

хора даие малко инфо за БАТАК

Мнение от tikiriki »

ак може колего да даете малко инфо за батак 4е мисла да ходя пук незнам какво дава дава ли ваоб6те и каде дава 10х предварително[/code]
Аватар
aboman
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от aboman »

Ами какжо да ти кажа в петък бях там за 1 час точно преди контра сттена имаше колеги с по 10-15 въдици на хранилка с стериопор и се оплакаха че са хванали за цял ден 2 каракуди
Аз хварлих до тях на дъно на торен червей ама вадицата ми беше почти перпендикулярно на земята(защото там има много растителност и рибата неможе да стигне до стръвта)
И удариха веднага 3 каракуди и 4 костура за 1 час си направих кефа :lol: :lol:
Итерсесното беше че един по един колегите идваха при мен да видят на какво ловя :lol: :lol:
На изтечалото под "Превала", на носа под "Влашка могила" или по заливите към "Дъното" можеш да хванеш добър кустур
На "Араблака" разбрах че е излизал шаран и каракуда на хранилка.
Това е което знам за момента
Наслука и пиши какво е станало :D :D :D
tikiriki
новобранец
новобранец

.

Мнение от tikiriki »

ми незнам и ас 6а хода маи там на контра стената имам хора ми пазят мяато с лодка тва онова и 6а ида за няколко дена да вида за кжо става вапрос от бая време не сам ходил на батак а да те питам проверяжат ли за билети ако знаи6 4е билет нямам:):)
Аватар
aboman
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от aboman »

Да проверяват аз бях за 1 час и те минаха с една Лада Нива на горското и провериха колеги.Мен лично не са ме проверявали!!! :D
tikiriki
новобранец
новобранец

.

Мнение от tikiriki »

mi dano i men ne proverqt ina4e ako nqma6 bilet znai6 li kvi sa sankciite globi nali nemogat da ti zemat pra4kite kakto edno vreme:)
Аватар
aboman
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от aboman »

Нямам никаква идея за това :!:
Аз си имам билет :D
tikiriki
новобранец
новобранец

a

Мнение от tikiriki »

mi da ti kaja bqh na batak za 3 dena osven 4e me utrpa dajda i buri raoti pak hvanahme dovolno karakuda ne den izlizaxa po 10-20 broiki kam 500 grama hvanahme i 5 6aran4eta okolo kilo i edin 2 kila toq dve kila go bodnahme na 4epareto ina4e drugite na vadici i gi raspavahme na 300-400 metra na vutre awe ob6to zeto dobre no misla 4e koa be6e hubavi vremeto 6tqhme da gi utrepem ama drugiq put :)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”