Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Mitchel mag pro 4000 и 3000 за спининг
Модератор: sapuna
- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Mitchel mag pro 4000 и 3000 за спининг
Здравейте колеги, имам въпросната макара, искам да попитам дали става за спининг, въпроса ми е дали е надеждна и здрава, Понеже имам и двата размера, но ги ползвам за мач... а ми се струва че ще са добре легнали на спининг въдиците. Имам роби ексция и тика дуна спин, но мисля да ги разкарам и да сложа тези. Все пак ми се иска да ми дадете мнение, не знам дали няма да сбъркам. Искам да ги сложа да си надпиша шпулите с определените влзкна като ги запълня точно и да ги ползвам по дълго време. От ексията не съм много доволен, от тиката съм, само че има леки шумове и аванса не е е особено прецизен. Също не мога да има намеря драга, кутиите съм ги разкарал някъде в мазето
Макарите са тези: http://must-dive.gr/eshop/images/mitche ... 29d20e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
не са "lite" версията
И така де дайте съвет дали да почна да ги ползвам изцяло за спининг и колко са надеждни за хилядите хвърляния които ги очакват. Имам на идея да ги ползвам за по тежък спининг за по едри риби, бяла, щука, може би и сом
Макарите са тези: http://must-dive.gr/eshop/images/mitche ... 29d20e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
не са "lite" версията
И така де дайте съвет дали да почна да ги ползвам изцяло за спининг и колко са надеждни за хилядите хвърляния които ги очакват. Имам на идея да ги ползвам за по тежък спининг за по едри риби, бяла, щука, може би и сом
- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Mitchel mag pro 4000 и 3000 за спининг
Направил съм грешка макарите са 4000 и 4500, както и да е де.
Все пак никой ли не може да даде менени
Все пак никой ли не може да даде менени