Уип

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

whipa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Уип

Мнение от whipa »

Престои ми закупува не на нов уип до 9.50 10 метра отказах се от щека защо то нямам кола на на баща та е малка и като сложа платформата и др работи няма място и за 13м щека та искам уип първия ми е 7 метра и ми беше къс но и платформа ми беше калпава но сега имам хубава платформа на мавер и търся по голям уип харесах един на фил стар но не мога да го намеря къде го продават и нз цена но около 200 250 лв е ако може да ми даде те линк за уип да си избера до тази цена 200 250 лева мерси предварително на колеги те които се притекат на молитвата ми
Аватар
murphymet74
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Уип

Мнение от murphymet74 »

Намери си втора употреба маргина на Шимано(shimano beastmaster margin pole)
Лек,изпънат,става за риболов и на големи риби.
http://www.youtube.com/watch?v=2aiyv8tZqTE" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Не разбрах как няма място за щека,че те и Уиповете са на същата транспортна дължина,кое те спира-10мм по-голям диаметър ли :roll:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

murphymet74 написа:Намери си втора употреба маргина на Шимано(shimano beastmaster margin pole)
Лек,изпънат,става за риболов и на големи риби.
http://www.youtube.com/watch?v=2aiyv8tZqTE" onclick="window.open(this.href);return false;
+1 Твърдо ''за''!Имам такъв и смятам,че е най-удачен вариант :wink: Е,ще дойде момент в,който ще ти идва малко къс,но...дотогава може да имаш и голяма кола за дълга щека :D
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
whipa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от whipa »

За сега търся уип е не щека 9.50 ми трябва неми трябва 13 м затова търся уип мислех за директен телескоп но искам да с щекерни снатки да се уча пак живот и здраве по нататък ще купя щека.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Бийст Мастер на Шимано рядко се намира под 300лв втора ръка,а за тези пари се намират и 13м щеки,с които спокойно се лови на 11м,та моя съвет е да търсиш Браунинг Про канал,който се намира за около 120лв и е чудесно решение за теб.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”