Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Гълъбово ТЕЦ-1 -WWWнаТармък.сом.
Модератор: bobopeli
ИАРА лиpaceto67 написа:Не мога да си представя,че може да има нещо подобно.
И изобщо има ли ИАРА във вашия край,може пък да ги е
хванал грипът СОЛОМОН.
![]()
![]()

- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Трагедия!!!Аз лично съм потресен! Вчера ми си обади един познат,който беше ходил там! И ми се похвали ,че е направил 50 60 кг риба на някакъв си метод с гола тройка,която не била бракониерство, а рибата сама калвяла! Мен веднага ми светна за какво става на въпрос и му опсувах роднините! Бях много разочарован,защото в продължение на 1 година ходихме заедно по водоеми и човека си ловеше нормално! Неделчо, незнам дали си потърсил контакт със ИАРА, пък и е имало и други законни рибари ,които също са могли да звъннат ,но едва ли е имало смисъл!! Това е положението по водоемите в България,и май се оказва,че трябва ние да се оправяме с тях!! Поздрави!

-
- разбира нещата
Направо съм потресен от видяното
Неделчо ме канише и мен да ходим заедно и аз му отказах защото още не си бях оправил билета за тази година и мислех че може да имам неприятности с горските а то каква била работата.Тези хора надминаха всякакви граници.
Колеги моето мнение е че тези снимки трябва да се разпространят навсякаде кадето може ,но нека това го направи някой който наистина разбира.Нека да се спомене и името на нашия саит и мисля че тогава ще има някакъв резултат.Може всеки от нас да снима подобни бракониерски ;подвизи; и да ги изпращаме където им е мястото.

Неделчо ме канише и мен да ходим заедно и аз му отказах защото още не си бях оправил билета за тази година и мислех че може да имам неприятности с горските а то каква била работата.Тези хора надминаха всякакви граници.
Колеги моето мнение е че тези снимки трябва да се разпространят навсякаде кадето може ,но нека това го направи някой който наистина разбира.Нека да се спомене и името на нашия саит и мисля че тогава ще има някакъв резултат.Може всеки от нас да снима подобни бракониерски ;подвизи; и да ги изпращаме където им е мястото.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
никога през живота си не съм търмъчил !
преди 10 година на Марица пред мен излязоха 10 тина толстолопа направих се на мъж и на една от пръчките си сложих тройка от щукарките и заметнах да търмъча !
така и не разбрах какво стана но още на второто замятане ми се счупи
върха на пръчката ! От тогава даже не ми е минавало за миг през главата да търмъча
Не знам какво да кажа !
преди да забранят канала до паркинга на Гълъбово сигурно всяка зима ходех поне по 10 пъти !
винаги се е търмъчило
а аз винаги съм се кефил максемално на улува който съм правил и кефа който съм изпитвал там !!! НЕ НА ТЪРМЪК РАЗБИРА СЕ !
на Овчарица миналата година ни проверяваха от ИАРА Сливен !
така че най верочтно за Гълъбово да отговарят пак те .
преди 10 година на Марица пред мен излязоха 10 тина толстолопа направих се на мъж и на една от пръчките си сложих тройка от щукарките и заметнах да търмъча !
така и не разбрах какво стана но още на второто замятане ми се счупи
върха на пръчката ! От тогава даже не ми е минавало за миг през главата да търмъча
Не знам какво да кажа !
преди да забранят канала до паркинга на Гълъбово сигурно всяка зима ходех поне по 10 пъти !
винаги се е търмъчило

а аз винаги съм се кефил максемално на улува който съм правил и кефа който съм изпитвал там !!! НЕ НА ТЪРМЪК РАЗБИРА СЕ !
на Овчарица миналата година ни проверяваха от ИАРА Сливен !
така че най верочтно за Гълъбово да отговарят пак те .
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Лошо, много лошо. Това е риболов по нашенски. Подобно нещо може да се види и по гръцките пристанища. Затова от човека по-голям хищник не се е родил. До скоро по дискавъри въртяха дикументален филм за китоловните селища. можете да си представите за тези които не са успяли да го гледат, каква касапни е там. В морето има повече кръв отколкото вода.
Така че закони си имаме но няма кой са ги спазва и още по-зле, няма желание от изпълнителна власт да упражнява контрол, за което им се плаща.
Така че закони си имаме но няма кой са ги спазва и още по-зле, няма желание от изпълнителна власт да упражнява контрол, за което им се плаща.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Не стойте не умувайте, ами който знае адреси да пише. Ето на труд аз вече пратих там писмо, за съжеление утре имам изпит и нямам повече време да се занимавам с това точно сега.
MAvramova@media.zgb.bg
MAvramova@media.zgb.bg