Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
- Модератор
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Еее, това не съм аз. Нито очилата са ми същите, нито пък мустаци имам. 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Баси как ме върна две години назад във времетотрапера написа:... Ако ти се допикае рязко, в някой парк примерно и се облекчиш в храстите,те чака солена глоба...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Aз пък се чудех защо навсякъде в Германия има билбордове със снимка на ПаФ и надпис "Търси се".Павел Иванов написа:Баси как ме върна две години назад във времетотрапера написа:... Ако ти се допикае рязко, в някой парк примерно и се облекчиш в храстите,те чака солена глоба...Верно че не беше храст а през мантинелата на магистралата ама ... не че някой им плати потресающата сума дет беха написали на розуво листе , последствие , ама пак ама ....
![]()
![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Някога, в ония години съм чел книгата и бях силно впечатлен от мотивацията на екипа на този възпитател.Телескоп написа:... «Педагогическая поэма» ...
Верно е също, че времето е било друго - война, глад, мизерия и много сираци и просто деца без родители.
П.П. Само ще добавя, че това "глад, мизерия и много сираци и просто деца без родители" го постигнахме без война, само с усилията на българския народ и неговите избранници от всички партии !!!!!!!!!!
Обаче, като се загледах в снимката на stankof и си спомних за някой квартали в София, в които тази гледка беше обичайна.
И нещо стана - постепенно взеха, че събориха къщите в които "сънародниците" се бяха настанили незаконно, някъде построиха нови, хубави жилищни сгради.
А някъде си остана само равна земя.
И "сънародниците" се изнесоха в неизвестна посока.
Въпреки, че не е толкова неизвестна - към други населени места с изоставени къщи, в които да се самонастанят и естествено да има съседи от които да могат да откраднат нещо.
Свилене,
В Бавария не щат ли да вземат малко роми - ей така за екзотика,
Ще им пеят и ще им гледат на ръка

Бавария е яка, може да изхрани без да усети даже 200-300 000 роми, според мен

Даже ще ги научат и на малко дисциплина!
Последно промяна от G.Petkov на Вто Яну 21, 2014 8:18 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
Ха дано,а ма на дали!!!G.Petkov написа:Бавария е яка, може да изхрани без да усети даже 200-300 000 роми, според мен !

Разговор между баща и син: - Тате, трябва да правя специално проучване за нашето училище. Мога ли да ти задам един въпрос ? - Разбира се сине. Кажи ? - Какво е политика ? - Ами сине, как да ти кажа … Нека да вземем да пример нашата къща. Аз нося парите - един вид, аз все едно съм „Ръководство“-то. Майка ти казва к`во да правим с парите - значи тя ще е „Правителството“. Ние се грижим за теб и твоите нужди, така че нека ти си „Народа“. Прислужницата ще я наречем „Работническа класа“, а твоят по-малък брат - „Бъдещето“. Разбра ли ме? - ъ-ъ-ъ, нещо не схванах много добре. Нека да помисля … През ноща момчето се събужда от плача на по-малкото братче и отива да види какво става. Видял, че малкия се наакал здраво, решил да каже на родителите си. Когато влязъл в тяхната стая намерил само майка си, спяща непробудно на седмото небе. Решил да се обади на прислужницата. Почукал няколко пъти на вратата, но никой не се обадил. Тогава погледнал през ключалката и видял баща си и прислужницата заедно в леглото. На следващата сутрин: - Тате, мисля че разрбрах какво са политиците. - Браво, сине! Обясни ми с твои думи, какво точно си разбрал. - Ами докато „Ръководството“ се ебава с „Работническата класа“, „Правителството“ – спи, „Народът“ никой не го поглежда, а „Бъдещето“ е цялото в ла*на.G.Petkov написа:......... Само ще добавя, че това "глад, мизерия и много сираци и просто деца без родители" го постигнахме без война, само с усилията на българския народ и неговите избранници от всички партии !!!!!!!!!!
Та в така създалата се ситуация с Прехода имам въпрос към теб Гьоре-кой е по-добре да дойде......?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
G.Petkov написа:Телескоп написа:... ...
Бавария е яка, може да изхрани без да усети даже 200-300 000 роми, според мен!

Жоре, има ги бре, мангалите полазиха Германия като скакалци, сега т'ва е новата мода при тях.
Гитлер сигур се обръща в гроба, а?!

Имам аз една мечта......сичкото сигани на самолети и а'ре бегом в Индия.......

- G.Petkov
Труден въпрос, Ангеле !Телескоп написа:...Та в така създалата се ситуация с Прехода имам въпрос към теб Гьоре-кой е по-добре да дойде......?
По-скоро мога да кажа кой да си ходи

Защото след тях е като след скакалци - не остава нищо !
Ама ще се въздържа

Сега един приятел ме разсмя яко, щото по форумите се бъзикали, че в момента управлявало СДС :
- Орешарски;
- Йордан Цонев;
- Бисеров /до скоро/;
- министърката на културата,/даже не и знам името/

И много други !!!
Не познавам в детайли политиката, доверявам се на интуицията си!
И много помня, какво се е случило през годините - празните магазини, мутрите, празните сметки в банките, празните улици и барикадите на кръстовищата, изпразненените и пресъхнали фондове!
И сега вече осем месеца всеки ден гледам как стотици полицаи охраняват "най-доброто правителство" на България

А тези полицаи са изтеглени от кварталите, където трябва да работят и са изоставили нас, обикновените хора, за да могат стотина души да живеят в очаквания от тях комфорт на жълтите павета !
Почти ти отговорих на въпроса, май

Отговори,ма много дълго/графоманско/,бре!?G.Petkov написа:...Почти ти отговорих на въпроса, май!

Просто трябваше да напишеш:
-Време е да дойде горският!!!

Само че не ме питай:
-Кой,Кой,Кой е горският!
На този въпрос ще ти отговори Кире !!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Павел Иванов
Като си го припомня само се попикавам от смех , баси и ташака беше . Свършил съм си раутата през мантинелата преди половин час , или преди педесетина километра и след едно "вливане" на аутобана след мен некви буркани , некви светлини , сиебалобабата напрау . Тръгвам да спирам ония се изравняват с мен и ми жестикулират да не спирам а да съм карал по тех . Карахме едно десетина километра до следващата отбивка и там спрееме . Почнаха да ми говорят нещо а аз хал хабер си не отбирам от немският и ги гледам като треснат с парцал . Ползвах жокер "обади се на приятел" и го вкарах в ролята на преводачGODzillata написа:...и надпис "Търси се".

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов написа:Тигрето много се радва че е станал толкоз популярен и че го виждат навсякъде къде им , или не им изнасяВ Манията на ЛС ме помоли да му обявя публично мейла , та ако някой особено силно страда от липсата му , да вземе да му пише а не да търси под вола теле
Ей го и мейла :
tedi_cvetkov@abv.bg
опраайте си се![]()
Той самият страда най-вече за човека кръстил се на първият период от Мезозойската ера , либоффф сигур некаква ще да еСя да не шфирне ревност некаква от други му обожатели
![]()
![]()

- трапера
- сериозен играч
Павел Иванов написа:
Като си го припомня само се попикавам от смех , баси и ташака беше ................................................................. Баси , мноо лоши полицаите там , мноо , а и грам български не знаят![]()
![]()
Да знаеш, само някой дойче картофель тъ е нотопил, да ги ева у съвестните природозащитници

Аз сега нали бачкам като Отопление и ВИК монтьор и по цял ден съм в движение, от адрес на адрес. Като усетя, че ме напъва се набухвам на първото срещнато парко място пред някой блок. Дрънкам на някой звънец-"..фирма Гесл, бихте ли ни отворили вратата моля, данке!

Щат не щат, те са си тукG.Petkov написа:
Свилене,
В Бавария не щат ли да вземат малко роми - ей така за екзотика,
Ще им пеят и ще им гледат на ръка!
Бавария е яка, може да изхрани без да усети даже 200-300 000 роми, според мен!

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata
Мдааа....а не те ли питаха "ми ся фо шъ прайм?"Павел Иванов написа: Баси , мноо лоши полицаите там , мноо , а и грам български не знаят![]()
![]()

Или па ти що ги не пробва с една двайсетачка?

Ъхъ...и аз съм "ЗА"! Кой съм АЗ, че да преча на любовта?!Trias написа:За това призовавам цялата администрация , ако е възможно да възстановиме профила на Teo 62 , въпреки сексуалната му ориентация !![]()
![]()

Щом се обичат, нека бъдат заедно младите....

...пък и 50 лв. за положителен вот - са си 50 лева!

О Писателите-здравейте,годпод здраве да ви дава-много риби,гъби, и който каквото си пожелае.Е как си губя времето-днес.
Пак на риболов,с един приятел на сина ми.Ще го правя риболовец,та си го взех с мен да пробва рибите на 3 вида пръчки.Вчера го поканих,и момчето прие без да се замисля с радост.Трябва и сина ми постепенно да го прикоткам,покрай него-щото хич не му е интересен-риболова.Та момчето,беше взело и една камерка-та си засне видео-филм-от разходката за спомен.Като го намали,като размер-може и да ми го прати.Днес излизаше риба и на булдо-като е тихо,горе избива уклей на повърхноста-та да знаете,че и зимата се лови на муха.Вчера беше дъждовен ден горе,та днес беше ето така.Датата,още не съм я сверил-та затова е стара.Ето и други щастливци къпят плувката
Риба много нямаше,но времето беше с нас.Около 7 градуса за януари е добре.Преди 2 дена пък в Плевен беше-25,та много объркваща е тази зима,и вече кокичетата пред блока-цъфнаха.Но се очертава застудяване скоро и сняг да навали,в планините.Е за рибарите една снимка от сърце
Да им трепне сърчицето за риболов.Наслука и на кука.

Риболовци.
А е на моя човек страницата
https://www.facebook.com/nomad.ifx?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; .Ето снимка от Го-про то
Куадкоптерчето,като се затопли и ще го качиме на язовира за снимка от птичи поглед
е малко и за тия къде нямат фейс.

Риболовци.