Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
29.04.2004 близо до гр. Перник
29.04.2004 близо до гр. Перник
Zdraweite kolegi. Moga da se pohwalja s naistina dobar ulow. Na 29.04.2004 g. naprawih poludnewen ribolow na edin platen wodoem do gr. Batanovci (10 min. ot gr. Pernik) jazowir Jardjilowci. Darji prili4no koli4estwo 6aran do 4 kg., ili pone towa mi e informacijata za maksimalnite razmeri ulawjani tam, a towa se potwardi i ot dumite na arendatora. Sa6to taka mnogo karakuda i 4erwenoperka !!! Za 5 4asa ribolow uspjah da zapi6a 6 kg. riba !!! Ima6e prili4ni 6aran4eta , kato nai-goljamoto okolo 500 gr. , wariraha okolo 300- 400 gr. Mnogo karakuda sas sreden razmer 300 gr i 4erwenoperka , no s drebni razmeri . Smjatam 4e za takowa kratko wreme sam imal naistina uspe6en ribolowen den
)
-
zdr1979
cena
Bravo Kolega ama ne razbrah kade po tocno e tozi vodoem, i kolko pari varvi ribolova i ribata?
Re: cena
Zdrawei kolega, vodoema se namira na 10 km. ot gr. Pernik posoka Kustendil, w selo Jardjilovci , wodoema nosi imeto na seloto !!! Cenata na vadica e 5 lv. za 24 4asa, ribata ne se pla6ta !!!
-
Гост
Колежке, не съм сигурен, че става въпрос за 5 лв. без ограничение на пръчките. По скоро е на пръчка...А що се отнася до водоема, в селото има два. Моята информация е че цената на новия язовир е 5 лв. а на стария 3 лв. на пръчка, или поне така беше предната седмица. Пазачите и на двата твърдяха че се зарибява ежеседмично...
На слука...
На слука...
Ivanka : da stawa wapros za 5 lv. na pra4ka, no ako lowi6 s dwe nikoi ni6to njama da ti kaje, razbira se ako razpane6 artilerija ot 10 danni 6te si gi plati6 wsi4kite, koeto si e normalno ! Izwinjawam se na wsi4ki , 4e sam zabrawil da dopalnja stawa wapros za nowija wodoem, a ne za starija i dwata sa w selao Jardjilovci. Opredeleno kakto kolegata e napisal wodoema se zaribjawa reguljarno s 6aran, neznam prez kakaw period , no 6arani ima !!! Potwarjawa go i dne6nija mi izlet, hwanah dwe 6aran4eta, ednoto e kiogram , a drugoto okolo 600 kg. Towa sa ot nowi6e 6aran4ta pusnati ot arendatora. Towa e samo 4ast ot ulowa mi , za podrodnostite 6te pi6a w "Успешни излети". Koito iska info , moje da pi6e tuk waw foruma ili na maila mi
))
Re: 29.04.2004 близо до гр. Перник
Е, много са ти прилични шаранчетата, няма що!MapuaH написа:Ima6e prili4ni 6aran4eta , kato nai-goljamoto okolo 500 gr. , wariraha okolo 300- 400 gr.
Re: 29.04.2004 близо до гр. Перник
Eeeee kolega nadjawam se ne misli6, 4e towa sa edinstwennija kalibar 6aran4eta koito izlizat na tozi wodoem, izlizat i mnogo po-golemi razbira se !!! Az prosto spodelih kakwo sam hwanal togawa
))