Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

29.04.2004 близо до гр. Перник
29.04.2004 близо до гр. Перник
Zdraweite kolegi. Moga da se pohwalja s naistina dobar ulow. Na 29.04.2004 g. naprawih poludnewen ribolow na edin platen wodoem do gr. Batanovci (10 min. ot gr. Pernik) jazowir Jardjilowci. Darji prili4no koli4estwo 6aran do 4 kg., ili pone towa mi e informacijata za maksimalnite razmeri ulawjani tam, a towa se potwardi i ot dumite na arendatora. Sa6to taka mnogo karakuda i 4erwenoperka !!! Za 5 4asa ribolow uspjah da zapi6a 6 kg. riba !!! Ima6e prili4ni 6aran4eta , kato nai-goljamoto okolo 500 gr. , wariraha okolo 300- 400 gr. Mnogo karakuda sas sreden razmer 300 gr i 4erwenoperka , no s drebni razmeri . Smjatam 4e za takowa kratko wreme sam imal naistina uspe6en ribolowen den
)

cena
Bravo Kolega ama ne razbrah kade po tocno e tozi vodoem, i kolko pari varvi ribolova i ribata?
Re: cena
Zdrawei kolega, vodoema se namira na 10 km. ot gr. Pernik posoka Kustendil, w selo Jardjilovci , wodoema nosi imeto na seloto !!! Cenata na vadica e 5 lv. za 24 4asa, ribata ne se pla6ta !!!
Колежке, не съм сигурен, че става въпрос за 5 лв. без ограничение на пръчките. По скоро е на пръчка...А що се отнася до водоема, в селото има два. Моята информация е че цената на новия язовир е 5 лв. а на стария 3 лв. на пръчка, или поне така беше предната седмица. Пазачите и на двата твърдяха че се зарибява ежеседмично...
На слука...
На слука...
Ivanka : da stawa wapros za 5 lv. na pra4ka, no ako lowi6 s dwe nikoi ni6to njama da ti kaje, razbira se ako razpane6 artilerija ot 10 danni 6te si gi plati6 wsi4kite, koeto si e normalno ! Izwinjawam se na wsi4ki , 4e sam zabrawil da dopalnja stawa wapros za nowija wodoem, a ne za starija i dwata sa w selao Jardjilovci. Opredeleno kakto kolegata e napisal wodoema se zaribjawa reguljarno s 6aran, neznam prez kakaw period , no 6arani ima !!! Potwarjawa go i dne6nija mi izlet, hwanah dwe 6aran4eta, ednoto e kiogram , a drugoto okolo 600 kg. Towa sa ot nowi6e 6aran4ta pusnati ot arendatora. Towa e samo 4ast ot ulowa mi , za podrodnostite 6te pi6a w "Успешни излети". Koito iska info , moje da pi6e tuk waw foruma ili na maila mi
))

Re: 29.04.2004 близо до гр. Перник
Е, много са ти прилични шаранчетата, няма що!MapuaH написа:Ima6e prili4ni 6aran4eta , kato nai-goljamoto okolo 500 gr. , wariraha okolo 300- 400 gr.
Re: 29.04.2004 близо до гр. Перник
Eeeee kolega nadjawam se ne misli6, 4e towa sa edinstwennija kalibar 6aran4eta koito izlizat na tozi wodoem, izlizat i mnogo po-golemi razbira se !!! Az prosto spodelih kakwo sam hwanal togawa
))