Санчо панса,Световрачене,Лесновска,Искър?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Санчо панса,Световрачене,Лесновска,Искър?

Мнение от todoroshko »

Решил съм да отида някаъде на близко за рибка... мисля да е някоя от горните дестинации:Санчо панса,Световрачене гьола или Лесновска река или река Искър.Даже може ако имате някакво инфо и за Негован големия гьол да дадете.Предимно мисля да ловя мирни риби от сорта на бабушка,уклей,каракуда,червеноперка и пр. Та ако има някой КАКВОТО И ДА Е инфо ще съм много благодарен. ;)
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Re: Санчо панса,Световрачене,Лесновска,Искър?

Мнение от Кърцата »

И петте водоема които си изброил се намират максимум на 500 метра един от друг.
Малко тъпо ми се струва да се чудиш къде да ловиш, на Лесновска или Санчо. Та тях ги дели само дигата. Ако не става на единия, мяташ на другия. Негован ти е от другата страна на пътя, на 50 метра от тях, Световрачене на 200...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Даде тва ясно,ма имали смисъл да хвърлям захранка из 5-те като мога да захраня на 1 място... ;)За тва се двуомя,иначе не ми е проблем...
Пък и като се има предвид,че сам пеша трябва да мина най-малко 7-8 километра(че и повече) мъкнейки багаж... много,много не ми се иска.
Аватар
naso
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naso »

Няма смисъл да ходиш на нито един от изброените водоеми до края на март
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

todoroshko написа:Решил съм да отида някаъде на близко за рибка... мисля да е някоя от горните дестинации:Санчо панса,Световрачене гьола или Лесновска река или река Искър.Даже може ако имате някакво инфо и за Негован големия гьол да дадете.Предимно мисля да ловя мирни риби от сорта на бабушка,уклей,каракуда,червеноперка и пр. Та ако има някой КАКВОТО И ДА Е инфо ще съм много благодарен. ;)
До тук изброените водоеми единствено на Лесновска може да имаш слука...и най добре пробвай някъде по нея.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Абе я си седи на топло в къщи :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
VAll
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от VAll »

Здр колегите са прави пробвай на лесновска а нее лошо да отидеш на Чепинци. Има 1 малкия гьол му викат от пътя за Чепинци влизаш към кариерата пресичаш тръбите след около 50м.Намира се между съоръженията за пясък и гьола. Обрасло е с шавар успех.Надявам се ще пуснеш инфо как е :D .УСПЕХ
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Вал, май отдавна не си ходил на Чепинци! На местото на старата пресевна станция, и малкият гьол сега има един голям равен, валиран табан. Онзи разбит асфалтов път, който минаваше покрай водата е затворен и се копае вече от есента нова баластиера с новата техника. Сега камионита минават по новопрокаран път покрай дигата на Лесновска. Не е асфалтиран! От бариерата на пресевната не пускат да се преминава за гьола, а от другата страна/ от дигата но Лесновска/ е възможно да се лови след устието на мътната, отточна вада! Вадата бе през зимата одълбочавана и ще мине доста време поне до пролетта до дето се запълни и оплътни. Сега може и да затънеш до кръста, ако решиш да отидеш на "плажа"! :idea:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Мерси много на всички колеги... сигурно ще опитам на Лесновската... дори ако трябва да е само разходка без риба ще отида пък каквото сабя покаже.Просто ми омръзна да си седя в нас,а вече толкова ми се е доходило някъде,че... ;)
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Aбе вие не четете ли, и през прозореца не гледате ли?
Няколко теми се пуснаха вече със снимки от Лесновска. Да Ви направи впечатление, че тече мътна като боза и нивото е поне с метър нагоре?
Или снега и дъжда , които валят от вчера не ги виждате през прозореца? Според Вас нивото няма ли да се вдигне още?
Къде го пращате момчето.
Единствените места , от изброените, където може да извади риба в момента са някоя слънчевка или костурче колкото пръста на Санчо Панса или някоя уклейка на Негован. Ма и тея места не са сигурни
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Ето малко инфо от днеска.
Отивам аз на Лесновската 6;00 подготвен,нахъсан... сичко точно.Подготвям захранки,глупости,хвърлям и хоп... плувката потъна... неможе да бъде.Вадя и хоп перка... мятам пак,след няма и 5 ,минути едно кленче.Викам си тука ще да е... сега ги разбих,но макя.До 8;30 нищо повече не клъвна.Преместих се на световраченския гьол... от 9;30 до 13;00 - 2 костура и 1 каракуда.Абе готино си беше,пък и изгрева беше много красив... ярко червен.Важното е,че бях сред природата.
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

Интересува ме за Световрачене или Санчо Панса излиза ли нещо?А и за Патичарника също може да дадете инфо..Толкова ми се ходи някъде , че ще изчакам да преминат снеговалежите и ще отида на едно от 3-те места които изброих.Или там или към Радомирско .. Та давайте : !
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”