Да Ви Питам ....

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Да Ви Питам ....

Мнение от MiTaKa™ »

В неделя мисля да напраа сефтето тая година ,че чак сега ми се отвори възможност , и мислим с приятели да отскочим до яз. Моло Бучино Иваняне .Та искам да ви питам да ли някой е ходил скоро и знае какво е положението има ли пастърви сомчета и есетри .и на какво сега удрят че не съм ходил там от 1 ½ . :wink:
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Мисля ,че няма да стане там адаш.Може би е замръзнал,но не чак толкова че да става за риболов на дупка.Нищо не се чува за там.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
koko bau
новобранец
новобранец

Мнение от koko bau »

По добре отскочете до Безден,ще си хванете перки а може и някое изгладняло крокодилче да излъжете на тапа.На плувката между дребосъците по някой път се ловят и шаранчета.Поздрави.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

на безден ама но кой от сичките аз не съм ходил само на тоя с минералната вода кадето има само пастърва , а за перки и шаран е този последния нали :) . Колкото за Иваняне преди около месец минах с кола през земния път и в язовира имаше кран хахах за миг си помислих че вадят некои трофеен сом хах , но така или иначе неразбрах за какво е бил крана там . Иначе ще изчакам още малко мнения и ще го решиме с колегите . а вие даваите някакви предложения :)
Изображение
nasko boss
новобранец
новобранец

Мнение от nasko boss »

Колеги как се стига до там /Безден/ и какви са условията /поне мисля че беше платен/
Благодаря
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”