Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Предложете пелет мач на 2 части
Модератор: Paublo_Eskobar
- tench198525
- новобранец
Re: Предложете пелет мач на 2 части
Извън кръга на шегата,поръчах пелет мач на италианската марка Мило от колегата butnik.Това е мача http://www.milobg.com/index.php?route=p ... ct_id=1442" onclick="window.open(this.href);return false; ако има желаещи обръщайте се към него за поръчки
Пилетите са гранулирана храна от смляни храни и понякога рибено брашно и други.
Много рибари ги използбват за монтаж на косъм и без косъм.
Пилети могат да се хвърлят с всякви въдици аз имам три подобни мача и се ядосвам защо съм ги взел с такава малка акциа 7-15.Копувайки си пръчки с малки акций редовно ще си копувате боклуци нещо като абонамент за счупени сопи.В магазините на БУЛИТ2000 за 100лева ще си вземеш две подобни италиански сопи.Съвет сопите с малки акций са мама мимия или мила мамо
.Аз отивам да си отсека една черница за пилети бонети безплатно!
Много рибари ги използбват за монтаж на косъм и без косъм.
Пилети могат да се хвърлят с всякви въдици аз имам три подобни мача и се ядосвам защо съм ги взел с такава малка акциа 7-15.Копувайки си пръчки с малки акций редовно ще си копувате боклуци нещо като абонамент за счупени сопи.В магазините на БУЛИТ2000 за 100лева ще си вземеш две подобни италиански сопи.Съвет сопите с малки акций са мама мимия или мила мамо

След като направих оборот на местните рибарски магазини и си купих 10 въдици и 11макари
сега ми се прияде пържен шаран на шаиби и отивам до магазина за риба че е студено.
А реклама по форумите си правят тези с малките магазинчета с десет сопи всичко на всичко
затова пазарувайте от големи складове и изисквайте гаранцията от три години!!!Булит е склад
на едро и има сопи за цяла армия с рибари!
сега ми се прияде пържен шаран на шаиби и отивам до магазина за риба че е студено.
А реклама по форумите си правят тези с малките магазинчета с десет сопи всичко на всичко
затова пазарувайте от големи складове и изисквайте гаранцията от три години!!!Булит е склад
на едро и има сопи за цяла армия с рибари!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Боже,прибери си вересиите.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Hills, уникален си братле! След поредицата от тежки дни, които имах, с компетентните си мнения успя да ми подобриш настоението
за което ти благодаря

Ето ме и във Фейса: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010960905383" onclick="window.open(this.href);return false;
- super_snake
- научил се да хвърля
И за мен един , ако можеtench198525 написа:Извън кръга на шегата,поръчах пелет мач на италианската марка Мило от колегата butnik.Това е мача http://www.milobg.com/index.php?route=p ... ct_id=1442" onclick="window.open(this.href);return false; ако има желаещи обръщайте се към него за поръчки

Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
Не знам как е по вашият край може да ловят рибите с прашки!-ако имате летящи риби
Но метода фидер или ваглер с фидер е много по уловист по Марица
И не предизвиквай боговете там си има ред и ти ще си пред мен за да ти виждам счупения
аватар

Но метода фидер или ваглер с фидер е много по уловист по Марица

И не предизвиквай боговете там си има ред и ти ще си пред мен за да ти виждам счупения
аватар

- tench198525
- новобранец
Колега,ако наистина искаш такъв мач,пиши на колегата butniksuper_snake написа:И за мен един , ако можеtench198525 написа:Извън кръга на шегата,поръчах пелет мач на италианската марка Мило от колегата butnik.Това е мача http://www.milobg.com/index.php?route=p ... ct_id=1442" onclick="window.open(this.href);return false; ако има желаещи обръщайте се към него за поръчки
- byjy
- вече хвърля и на тежко
Чета,смея се й се чудя колегата hills да лй знае от коя стана се държй въдйцата
сорй за иравойса но мй се ирецака компа.