За яз.Белмекен?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

За яз.Белмекен?

Мнение от Aglia »

Някой има ли ихформация за този язовир,само пьстьрвови риби ли има,на какво е удачно да се опита да се хване нещо за през деня?Някой ходил ли е тази година и ако ще се радвам да сподели нещо за излета си и това дали е хвнал нещо или не е,ако не и от минали години инфо ще е ценно.
Аватар
manutosko
новобранец
новобранец

Мнение от manutosko »

Няма смисъл да си губиш времето там.Преди месец бяхме там и само ние си ловяхме на язовира.Рибата не кълвеше защото много здраво изпускаха водата.Освен пастърва не знам какви други риби има.Срещнахме едни хора дето казаха,че ако не си носим мрежи нямало смисъл да идваме.Нямам думи.Този язовир съм го зачеркнал с дебели черти :(
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Мерси за информацията :!: .Значи да ти кажа не мисля да си губя времето както ти казваш,но понеже ще ходя на Рали Бьлгария а от там минават два етапа(отсечки) и мисля да хвьрля да повьртя с блесна за малко пьк каквото стане.Иначе и аз бих избрал друг язовир макар че този е красив и чист и голям.Вие пробвахте ли на блесни,булда нещо воблерчета и за колко време бяхте там(преспивахте ли-там трябва да е било уникално студено :shock: )
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”