Питане за пръчка Шекспир

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
mantaray
новобранец
новобранец

Питане за пръчка Шекспир

Мнение от mantaray »

Колеги, имам едно прътче Шекспир/ Shakespeare -Laguna 1314-210/ дължина в см/ : Action a 30-80,купуван преди много години,но здраво и не използвано. Питането ми е; за какъв риболов е удачно да се използва, с каква машина/ бюджетна,около 35-40 лв/ и евентуално става ли за плетеняк.Пръчката е здрава и лека с керамични или композитни водачи. Благодаря предварително на всички които се отзоват.
Ars longa, vita brevis
reptman
новобранец
новобранец

Re: Питане за пръчка Шекспир

Мнение от reptman »

За макара мога да ти препоръчам спининг макарата FilStar Premier 3G RD и е в твоя бюджет. Този модел се предлага в цените около 26-30 зависи какъв размер и предавателно число ще си избереш.Потърси я в Inthernet и ще я видиш.4+1 лагера е.Иначе за въдицата нищо не мога да ти кажа не съм чувал за този модел консултирай се от някой магазинер за такъми или някой от форума може да има такава и да ти отговори дали става за плетени влакна.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

+Пич тоя модел не го знам,но лично ловя на тролинг със Шекспир-Къстъм 2.10/15-45гр. с водачи и макародържач на Фуджи+коркова дръжка,купувана за 120лева=Карбон изцяло до върха,като предполагам че твоята е със стъклопластов връх,която я прави евтина,тежка и не-сензитивна! :roll: :rolleyes: Колко тежи самата въдица,това е важно за да разбереш квалитетиката? :rolleyes: Лека и здрава=много кинти,та имаш ориентир и база за сравнение! :idea:Тази баята акция е подходяща за морски спининг риболов в Гърция или за тролинг във България,но не и за спининг на сладководието ни! :idea: :idea: :idea: :drinkers: Просто неаме такива достойни риби на спининг за тази акция,освен на Дунав и края на Марица! :rolleyes:
Аватар
mantaray
новобранец
новобранец

Мнение от mantaray »

Troli Rapala написа:+Пич тоя модел не го знам,но лично ловя на тролинг със Шекспир-Къстъм 2.10/15-45гр. с водачи и макародържач на Фуджи+коркова дръжка,купувана за 120лева=Карбон изцяло до върха,като предполагам че твоята е със стъклопластов връх,която я прави евтина,тежка и не-сензитивна! :roll: :rolleyes: Колко тежи самата въдица,това е важно за да разбереш квалитетиката? :rolleyes: Лека и здрава=много кинти,та имаш ориентир и база за сравнение! :idea:Тази баята акция е подходяща за морски спининг риболов в Гърция или за тролинг във България,но не и за спининг на сладководието ни! :idea: :idea: :idea: :drinkers: Просто неаме такива достойни риби на спининг за тази акция,освен на Дунав и края на Марица! :rolleyes:

Пръчката е телескопична,5 секции и много здрава,макар и лека,купувана 90-94 година и то не евтина,,щеше ми се да я ползвам за речен но е твърде корава и явно ще е за ,морски от лодка.
Ars longa, vita brevis
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Да,за спининг си вземи нещо по-леко и сензитивно от две части или цяла,за да не ти се откачи ръката от замятане и обиране! :rolleyes: Телескопа си е тежък за спининг! :cry: Щом е купувана толкова отдавна значи е по-добра от днешните алтернативи,които гледат да изтънят цената=качеството! :cry:
Аватар
mantaray
новобранец
новобранец

Мнение от mantaray »

Телескопа си е тежък за спининг!

Не само, че не е тежък а е и прилично лек,както споменах,само акцията му е особена някакси :twisted: освен това е и доста здрав :D
Ars longa, vita brevis
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”