Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Съвет за прашки
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Съвет за прашки
Колега мерси за идеята.. и аз съм бил дете и знам как се прави прашка.. и все пак темата не е как да си НАПРАВЯ а каква да си закупя, така че ще те помоля да четеш по внимателно следващия път и да не пишеш неща които не са по тематаHills написа:Ето ви един лесен начин да си направите различни прашки.
Отрязвате от дрян или друго дърво три четри добре оформени читалчета вързвате ги по средата за
да се оформят хубави чашки и ги печете лекичко на слаб огън отвсякъде за 5-10минути.Оставате ги
да изсъхнат примерно месец и вече можите да ги отрежите и до-оформите , като обелвате кората и
слагате кожени уши и кожен мишан.Ластици си правите от гумени ръкавици нарязани на ленти-слагате по 4-5 ленти от едната и 4-5 от другата страна с здрав конец.Така ще имате здрави прашки леки и удобни за носене.Ако имате по- здрави ластици по-добре!
Те сега децата с тези компютри забравиха да си играят на прашки и калеми...Най-хубавите и остри фунийки ставаха от гланцираното тогава списание- Жената Днес.Това са много точни прашки и доста
силни понякога прехвърлят Марица с топче.

Относно другите колеги които се включиха, искам да Ви благодаря!
Ще взема 3 прашки на стонфо поради факта, че са по-евтини за поддръжка а и гледам много хора ги ползват.