Баластриерите и р.Тунджа край гр. Сливен

Модератори: bobopeli, sapuna

grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Баластриерите и р.Тунджа край гр. Сливен

Мнение от grandal_331 »

Пиша в Неуспешни въпреки че не съм мокрил такъмите.Бях по работа в Н.Загора и на връщане реших да обиколя по локвите наоколо-положението е пълна трагедия :cry: Баластриерите са замръзнали изцяло-само на Сливенската в средата има малък прозорец и той е пълен с лебеди.На моста до с.Самуилово имаше трима рибари които мъчеха рибата на жълъдов , но нямаха бутване.От тях разбрах че ходили сутринта на свинарника до с.Крушаре и отново без кълване.Единствено на каналчето до Речица ловяха по някой дребосък но народа стои гъз до гъз и е страхотна кал.Та затова не извадих такъмажа и само гледах. МЪКААААА :cry:
kolio78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kolio78 »

Само на казана във Крушаре излиза по някоя гърбавица но неси заслужава ходенето
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

аз днеска бях на каналчето 10 тина върхара само иначе беше пълно с народ :cry:
CARP FISHING :fishing9:
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

На Ямурджа , днес даде много вяло .Тия с големите плувки ,бяха капо. Останалите извадихме по някой уклеи и гърба,но слабичко .
И падащата звезда е била изгряваща .
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Днес ходих по работа в с. Чинтулово и на връщане минах покрай циментовия канал-за любопитните той започва от с.Бинкос и свършва до с.Г.Александрово обл.Сливен.Имаше доста хора-лови се среден уклей на пинки бял,но иска доста хранилка.Един колега имаше извадени 2 добри кефала и 5-6 костура на малка рибка-горчивка.Водата е бистра но със фин такъм може да се хване доволно рибка.Във вторник ако се задържи времето добро ще отида да наквася такъмите :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”