Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р. Поповска, р. Черноземска
- smok.1971
- научил се да хвърля
р. Поповска, р. Черноземска
Около обяд на 19.01 отидох на р. Поповска малко над устеато и, там където миналия път ги скъсахме скобарите...нищо. Около 15 и 30 мина един парашутист от постоянното присъствие и каза че хората хващат на Черноземската малко над вливането и в Поповската. Обаче народа бил доста на гъсто. Приместих се. Викам си все някой ще си тръгне и ще спася капото. Като видях какво прави народа съжалих че се приместих. По-добре да си бях тръгнал капо, отколкото да си развалям настроението с отвратителната гладка. Болшенството "ловяха" на голи ЖУКАРСКИ тройки и здраво пълниха торбите. Закачаха ги за хрилете, аналните перки и всякаде другаде и най-рядко за устата. Много се откачаха. Излизаха скобари по 300 - 500 гр. и кефали по 500гр. до 2кг. На жълъдов извадих един скобар и изтървах два при ваденето, тъй като намерих масто високо около три метра и двуметровия ми кеп не стигна до водата. Като се мръкна и си тръгвах, се събраха парашутистите и я захванаха с по 2 парашута.
Отвратителен първи излет за тази година.
Отвратителен първи излет за тази година.
-
- ще става разбирач
- fish slavi
- разбира нещата
- smok.1971
- научил се да хвърля
Не се обадих на ИАРА, защото през деня на теория бракониери нямаше. Закона разрешава риболов с плувка и една тройна кука. Не е уточнено дали се засича само когато кълве. А за парашутистите - не мисля че някой служител ще си направи труда да стане от масата в 18 часа в събота, за да ходи пеш в калта 3-4 километра за да отчете съмнителен от медийна гледна точка успех. Пък и може да си има неприятности...като гледам автомобилите и такъмите на гадовете. Между другото миналата година из ямболско ИАРА, след като са яли боя от мрежари на Малко Шарково, чух че обикалят заедно със служители на МВР.