Алдомировци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Twobeer
новобранец
новобранец

Алдомировци

Мнение от Twobeer »

Колеги от години не съм ходил там ....имали някой прясна информация Благодаря предварително
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Така, около Алдомировци има точно 3 гоьла, така че ми кажи кой по-точно те интересува и може да измислим нещо :wink:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Twobeer
новобранец
новобранец

Мнение от Twobeer »

Блатото колега
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Значи виж сега.Това чудо незнам как става :smt017 , но се пълни и пресъхва през 3 месеца.След като пресъхна преди 20 години се напълни преди 4.Водата задържа до миналата година октомври месец и започна да спада.С мрежи изтеглиха много риба(аз докато бях там около 25 или 30 шаранчета между 2 и 3кг.), защото беше останала една малка локва, дълбока до кръста.Много ме е яд, защото и аз успях лятото на миналата година да се разпиша със шаран, а и имах и няколко късания на плувка и едно на тежко с 0,40мм. влакно :shock: Та това е общо взето, ако те интересува друго нещо питай :wink:

Ако имаш други въпроси ще ти отговоря довечера, защото сега имам работа и излизам :D
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Twobeer
новобранец
новобранец

Мнение от Twobeer »

мерси за инфото ...ако споделиш и за другите гьолове ще имам повод да почерпя :lol:
Аватар
Rak1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Rak1 »

Колега кажи нещо за Братушково и гиола мейду Алдомировци и Извор
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”