Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Е как е жаборняка,и от към ихтиман.
Тинята настъпва,от поне 5-6 години-навсякъде по язовира та те така,аз да информирам.

Риболовци.
Жив и здрав да си г-н Митев 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Кире,
Пишат, бре
!
Не ги е страх от нищо !
Много се засмях, щото имам един приятел от Ловеч, та от него съм чувал за същия проблем
!
Само ми напиши, как да те наричам - Дани или Павел, щото с тези ник-нейми се обърквам понякога и винаги когато мога карам на малки, собствени имена
!
"Прехода" върви и се търкаля по житейските неравности,
Ама не спира, да го ева
!
Само дето ги няма Камъка и Ицо - да ни видят как хубаво си пишем !
Пишат, бре

Не ги е страх от нищо !
danikl написа:...по жени-тц--къде да я заведеш-всички се познаваме
...

Много се засмях, щото имам един приятел от Ловеч, та от него съм чувал за същия проблем

Само ми напиши, как да те наричам - Дани или Павел, щото с тези ник-нейми се обърквам понякога и винаги когато мога карам на малки, собствени имена

Счетовод-а е прав,Телескоп написа:....
Жоре,
не е важно кой и колко пише,важното е,че преходът е сред най-популярните теми във форума!~?![]()
![]()
Справкаhttp://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 6#p1225866.." onclick="window.open(this.href);return false;.
"Прехода" върви и се търкаля по житейските неравности,
Ама не спира, да го ева

Само дето ги няма Камъка и Ицо - да ни видят как хубаво си пишем !
Тъй,тъй,Жоре .....G.Petkov написа:..."Прехода" върви и се търкаля по житейските неравности,
Ама не спира,...........
Ето едно предложение за хим на Прехода....

[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/Py4yg4sHl2k?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/Py4yg4sHl2k?hl=bg_BG&version=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Значи,за г-н Петков и за цялата компания-Павел Иванов,кажете номер 2
.Dani е внучката и те така.А,и друго-между П.Ив. от София и П.П. от Русе /Сестрата/
там някъде до Янтра 

А честита зимна олимпиада.
От днес света това ще гледа.Досега гледах откриването-супер готино беше.

Риболовци.
Ето и карта на олимпийските съоръжения.
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q= ... 6570148880" onclick="window.open(this.href);return false; .Цена за тях,започнато от нулата 51 милиарда долара-колкото всички олимпиади до сега взети заедно.Да са живи и здрави и да ни радват.

Риболовци.
- G.Petkov
Люси се кефи на олимпиадата,
Ама мен са ме натиснали едни грижи и едва успявам да удържам "правата линия на партията"
!
Но, ще се оправя, де !
Киреее,
Зимата отнася старците като вятър снежинките !
Утре след обед и аз съм на погребение,
Почина последната леля, последния човек от предното поколение!
Ей така се търкаля живота,
Като "Прехода" - нагоре, надолу, по равното и .............
Сега аз съм най-старшият в рода.
Но нищо,
Както ни учи оня доктор, дето Ватус-а ни цитира, а и е много популярен в нет-а,
Дано да има още много спа-курорти, ол инклузиви, меки и удобни легла
,
Пък ние ще се напрегнем и ще дадем всичко от себе си
!
Ама мен са ме натиснали едни грижи и едва успявам да удържам "правата линия на партията"

Но, ще се оправя, де !
Киреее,
Зимата отнася старците като вятър снежинките !
Утре след обед и аз съм на погребение,
Почина последната леля, последния човек от предното поколение!
Ей така се търкаля живота,
Като "Прехода" - нагоре, надолу, по равното и .............
Сега аз съм най-старшият в рода.
Но нищо,
Както ни учи оня доктор, дето Ватус-а ни цитира, а и е много популярен в нет-а,
Дано да има още много спа-курорти, ол инклузиви, меки и удобни легла

Пък ние ще се напрегнем и ще дадем всичко от себе си

От днес-Черно море-е най известното море.Чух че откриването е гледано от 3 милиарда души.Всичко е чисто ново,има всички екстри,по последна дума на техниката.А море и планина-правят Сочи-световно известен-има и минерални извори,но да гледаме спорта-феарплея.

Риболовци.
- GODzillata
И аз започнах олимпиадата, първо със ски:

...после и с фигурно пързаляне.

Чудесно зимно настроение в Зайчер:

Да караш и да пееш - пътищата чисти и сухи, картата за влека - 5 лв., кънки под наем - 2 лв., плескавица - 3 лв., кило вешалици - 20лв.
Хората усмихнати, вежливи, любезни.
Цари ред - може да няма ник'ви коли по улиците, но ако светофарът обаче свети червено, хората стоят и не пресичат, докато не светне зелено.
Ако кола те види, че искаш да пресечеш, веднага спират, независимо дали си на пътека.
Изкарах ебаси късмета на връщане......на србската граница на излизане ми видяха радар-детектора и капапееца ми вика, че съм имал късмет, че е в края на смяната си и не му се занимава да пише, иначе веднага трябвало да ми го конфискува, след това да ме води пред съдия, който щял да ме осъди или на затвор или на голяма глоба, защото притежанието на такава джаджа е криминализирано при тях.
@Жоре, аз съм в няк'ва черна серия през 2 години - 2010 баба ми, 2012 - единият ми дядо, 2014 - другия, остана само баба ми от СЗ...сигурно ще изкара до 2016.
Така е, уви, вечни неща няма, още по-малко пък хора!

...после и с фигурно пързаляне.

Чудесно зимно настроение в Зайчер:

Да караш и да пееш - пътищата чисти и сухи, картата за влека - 5 лв., кънки под наем - 2 лв., плескавица - 3 лв., кило вешалици - 20лв.
Хората усмихнати, вежливи, любезни.
Цари ред - може да няма ник'ви коли по улиците, но ако светофарът обаче свети червено, хората стоят и не пресичат, докато не светне зелено.

Ако кола те види, че искаш да пресечеш, веднага спират, независимо дали си на пътека.
Изкарах ебаси късмета на връщане......на србската граница на излизане ми видяха радар-детектора и капапееца ми вика, че съм имал късмет, че е в края на смяната си и не му се занимава да пише, иначе веднага трябвало да ми го конфискува, след това да ме води пред съдия, който щял да ме осъди или на затвор или на голяма глоба, защото притежанието на такава джаджа е криминализирано при тях.

@Жоре, аз съм в няк'ва черна серия през 2 години - 2010 баба ми, 2012 - единият ми дядо, 2014 - другия, остана само баба ми от СЗ...сигурно ще изкара до 2016.

Така е, уви, вечни неща няма, още по-малко пък хора!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Е линк с програмата
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q= ... 0819850682" onclick="window.open(this.href);return false; .Та приятно гледане,който е на работа-има и повторение по нета,в неделя става 11 градуса-и риболова продължава.Та зимата,няма да е скучна-ако идва и някой лев към моя джоб-ще съм много щастлив от живота.Кире честит-ски сезон,добре изглеждаш-много ти утива.

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Относно олимпиадатаGODzillata написа:И аз започнах олимпиадата:

Тук аз се провалих не ми се прави,че ти си успялGODzillata написа:...после и с фигурно пързаляне.

Относно ските......Много съм кух честно

Не мога да карам,страх ме е да не ощетя Швеция със два кубика гипс

Аз най-вероятно ще си взема една шейна и в детският кът

- Павел Иванов
А аз обявявам бойкот на игрите в Сочи ! Бахти траверсите дискриминатори !!! Да забранят риболова в кенефите на всичко олимпийско
Кире , а за тутунопушенето , навсекъде , даже и на бендзиностанциите , нещо да кажеш
Е в това отношение ни удрят у земята и скачат отгоре . Апа кат те гледам ква равна писта си си избрал , ми че то Дунав мост 2 е по-стръмен бре
Иначе сръбите и македонците са най-кофтите клиенти които човек може да има , проверено и доказано .

Кире , а за тутунопушенето , навсекъде , даже и на бендзиностанциите , нещо да кажеш

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Красимир Атанасов написа: Тук аз се провалих не ми се прави,че ти си успял![]()

Успях бе, Краско, и то още преди 35 години, от малък карам кънки...сега вече по-предпазливо де, щото ако падна, може да пробия дупка на пързалката.

Ами да, ще кажа - баси смрада е да апваш у кафану и някой да ти дими........бях забравил кво е и силно се надявам един ден и там да забранят пушенето......те вече почнаха преговори за влизане в ЕС, та този ден може да не е далеч!Павел Иванов написа:...а за тутунопушенето , навсекъде , даже и на бендзиностанциите , нещо да кажеш...ква равна писта си си избрал , ...

Сниман съм в края на пистата, определено е тип "зелена", но за децата е ок, пък и цената на картата е изкушаваща.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- сериозен играч
Кире,да не пробва подледен риболов на пързалкатаGODzillata написа:може да пробия дупка на пързалката.