Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

макара Hakuyo blazer 5000
Модератор: sapuna
макара Hakuyo blazer 5000
Привет колеги някой има ли впечатление от тази макара http://www.riboco.com/index.php?mod=product&show=2802" onclick="window.open(this.href);return false; или препоръчайте някоя макарка до 50 лв ще се ползва за дъно!
-
- вече хвърля и на тежко
Re: макара Hakuyo blazer 5000
аз имам 2 макари от тази марка и не съм доволен, по добре дай повечко кинта за нещо свястно
-
- разбира нещата
зависи какви ти са критериите за даден продукт и дали ти се дават повечко пари.имам goold angel и от тази марка ,но байтранър, вършат работа и цената и от магазин беше 45лв,а такива с преден аванс в един китайски магазин ги има по 20-25 лв.само като съвет ще ти кажа,че не е желателно да се купува такава стока по интернет.моята като си я купувах,на една друга ,не и работеше аванса ,или по-точно казано ,постоянно беше в "аванс"-колкото и да натягаш,шпулата се въртеше доста хлабаво
.та за това ти казвам ,че е по-добре от магазин да си я купиш и да си я развъртиш.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Тази я въртях в магазина и ми се видя добре въртеше мазно и стегнато.
Въпроса е колко време ще върти мазно и стегнато колега.Те като са чисто нови в началото всички въртят мазно,ама после става "мазало" при някойjordan_84 написа:Тази я въртях в магазина и ми се видя добре въртеше мазно и стегнато.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Едно към едно с FL SP ,като за преднопосочената гарантирам че ще върти мазно години!