Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Diman »

Тролка, виждам развитие в теб. Първият ти сом е уловен на монофил Бъркли 0,71. Сега ловиш с флуорокарбон Seaguar 60lb. Скоро ще си узрял за обущарския конец и ще си завършен класик :idea:
http://www.evrolider.bg/viewpr.php?w=3305" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Малей..., тука пак е вилнял Бурията от М.Воден... :lol: ..По-еваш го карай, че ще ни ударят катанеца ..... :twisted:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоци, ще го видиш на живо...що да разлайваме кучетата ся... :wink: :lol:
Янича го е правил, ама ми е подарък от Пикито.... :D
Не че другите не ловят, ама тоя най ми пасва, щото е късичък..33 санти.. :mrgreen:

По-добре ми виж рибарското столче..... :lol: :lol: много лесно се кльонка от него... :lol:

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:

По-добре ми виж рибарското столче..... :lol: :lol: много лесно се кльонка от него... :lol:

Изображение
:lol: :lol: :lol: Като гледам :rolleyes: идеално пасва в уфимката :lol: :lol: :lol:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Точно така, на него тренирам зимата..... :lol: , ама му махам седлото, за да е по-достоверно, иначе реално водата ми там някъде ..
Като отпусна китката и пръстите се квасят.Рахат голям... Та и този кльонк ми е дълъг дори, но може да сменя лодката някой ден. Ще търся подходящо място за сваляне от сам човек и ще си взема една твърда...ех...мечти мечти... :lol: .....и ще ми свърши рахата.... :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Обясни нещо за тука :lol: шарански места има ли-сомски места :D нещо за въжения мост-макар че е далеч от тука :lol: ти къде си -сподели нещо по темата :rolleyes:
Последно промяна от toci23 на Вто Фев 11, 2014 6:33 pm, променено общо 1 път.
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

До Август горе на широкото митничарско-след това пак там....до булеварду най-много. Така пишат старите книги.
Към стената- първо стрелят.....след това бият... :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Тролка, виждам развитие в теб. Първият ти сом е уловен на монофил Бъркли 0,71. Сега ловиш с флуорокарбон Seaguar 60lb. Скоро ще си узрял за обущарския конец и ще си завършен класик :idea:
http://www.evrolider.bg/viewpr.php?w=3305" onclick="window.open(this.href);return false;
Чул та Господ,"чичо Дими"! :rolleyes: :mrgreen: Това са такъми от преди 5-6години,сега ми е още по-леко "около връта"! :idea: :wink: По-късно през годината бих споделил,ако има нещо интересно! :oops: :roll: От теб и Ицо просто чекам хубави снимки,съдържателни и показателни та да грабнете аудиторията! :roll: Имам критики към вас и разбиранията ви,но ако имате хубави риби ще си ги завря....на тъмно! :oops: :drinkers: "Фусеки"! :idea:
lubozet
новобранец
новобранец

Мнение от lubozet »

Кой стреля на стената и кой бие :shock: :shock:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

lubozet написа:Кой стреля на стената и кой бие :shock: :shock:
Стената се охранява и то с право, кой знае какво си закачил за лодката...
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Как Бурията стана човек - Специално за Троли от О. Хенри :lol:

Кейтсби Бурията пак го бяха прихванали. Беше го налегнала скука.....
Още от вечерта той даваше признаци за наближаващата буря. Ритна кучето си пред входа на хотел „Оксидентал“, без да му се извини. В разговор все той прав, а другите криви......
В тази фаза Бурията обикновено започваше да пие. А към полунощ си тръгваше към къщи и поздравяваше срещнатите с пресилена, но незлобива учтивост. Но мрачното му настроение все още не беше опасно. Той сядаше на прозореца на квартирата си над бръснарницата на Силвестър и до съмване пееше фалшиво жални балади,........... :lol: :lol:

Целият разказ: :wink: http://chitanka.info/text/13785" onclick="window.open(this.href);return false;
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:...От теб и Ицо просто чекам хубави снимки,съдържателни и показателни та да грабнете аудиторията! :roll: Имам критики към вас и разбиранията ви,но ако имате хубави риби ще си ги завря....на тъмно! :oops: :drinkers: "Фусеки"! :idea:
Чул та Господ, "бомбе"! Не можеш да имаш критики :idea: Прочетох ти теориите за поводите. Но ако 27,2кг сом ми скъса Berkley Trilene Big Game Monofilament Leader Extreme Fishing Power....(уплетох ся)....ше ти го завра....на тъмно. :wink:
lubozet
новобранец
новобранец

Мнение от lubozet »

Лично аз съм виждал как си вадят мрежите от водата със една синя лодка ,ДО СТЕНАТА НА яз. Ивайловград преди3-4 г.Има едни стълбички и вила до стената точно от там слезнаха и започнаха работа.Спрях камиона и започнах да гледам , от там при дежурните на стената полицай,господа виждатели какво правят там ,а те ами какво да направим ами то това, онова немаше обхват на телефона да звънна.Какво ми говориш ти щели да стрелят дремят по цяла смяна ейй,недай боже и яз. ще взривят нема да усетят.Има ваши и наш.На яз. СТУДЕН КЛАДЕНЕЦ пък се къпят цяло лято на стената не до къщичката на дежурните а от другият край. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
Troli Rapala написа:...От теб и Ицо просто чекам хубави снимки,съдържателни и показателни та да грабнете аудиторията! :roll: Имам критики към вас и разбиранията ви,но ако имате хубави риби ще си ги завря....на тъмно! :oops: :drinkers: "Фусеки"! :idea:
Чул та Господ, "бомбе"! Не можеш да имаш критики :idea: Прочетох ти теориите за поводите. Но ако 27,2кг сом ми скъса Berkley Trilene Big Game Monofilament Leader Extreme Fishing Power....(уплетох ся)....ше ти го завра....на тъмно. :wink:
Ако ти скъса,значи не си достатъчно добър риболовец или просто си имал лош ден! :oops: Доста недорасляци оправдават неуспехите си с външни фактори,все такъма им е виновен или нещо друго,а не се сещат да видят причината за всичко у себе си! :cry: Дано да има кво да завреш,че и това е лесно само на думи в нета!На живо,на постата е ясно на всеки и на сома колко струваш!Дано не те вдъхновява приказката "От нищо,нещо",че разочарован ще останеш! :cry: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:
lubozet написа:Кой стреля на стената и кой бие :shock: :shock:
Стената се охранява и то с право, кой знае какво си закачил за лодката...
yco написа:Как Бурията стана човек - Специално за Троли от О. Хенри :lol:

Кейтсби Бурията пак го бяха прихванали. Беше го налегнала скука.....
Ице,много каубойски филми гледаш,а реалните "герои" са от съвсем друг жанр! :idea: Гледай "Великия Гетсби" или "Вълка от Уолстрийт",бе всичко свързано с Лео и ще се доближиш до оригиналния сценарий на Филма! :wink: :drinkers: Дано някогиш преодолееш страха си от "стрелците" и се превърнеш в кльонкащ около стената Шериф! :rolleyes: :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”