Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

Нов модел на Широко
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Нов модел на Широко
Здравейте!
При опити за тестване на нов модел мормишки си трябва сериозен колектив от тестови пилоти и широко място за изпитанията.Някои го правят на широки солени езера,но в нашия случай беше на яз.Широка Поляна.
След дълги проучваня и кастинги производителя на мормите Владо отся 4-ма човека и обстойно ги запозна с новия продукт:

Аз,Ники и Колето го гледахме доста странно,ама са сладички иначе.Пийнахме по глътка ракия и се запътихме към леда.:

Нещата не бяха хич добре,нямаше почти никакви кълнета,а мормите са ни уловисти на 100% хванахме по 2-3 риби от 2-3 дупки и се пуснахме към вътрешноста на язовира.Трябваше ни по глатка и права повърхност за теста....

Открихме я и беше голем кеф и там нямаше риба!

Почна се голямо разпробиване и най накрая,риба:

А Колето пък слагаше масата и седнахме да хапваме,на пук на това че се разкълва.

Нaпълнихме коремите със различни вкусотии и се заехме да спасяваме риболова и да докажем,защо сме спечелили правото да ползваме жълтички морми.

При опити за тестване на нов модел мормишки си трябва сериозен колектив от тестови пилоти и широко място за изпитанията.Някои го правят на широки солени езера,но в нашия случай беше на яз.Широка Поляна.
След дълги проучваня и кастинги производителя на мормите Владо отся 4-ма човека и обстойно ги запозна с новия продукт:

Аз,Ники и Колето го гледахме доста странно,ама са сладички иначе.Пийнахме по глътка ракия и се запътихме към леда.:

Нещата не бяха хич добре,нямаше почти никакви кълнета,а мормите са ни уловисти на 100% хванахме по 2-3 риби от 2-3 дупки и се пуснахме към вътрешноста на язовира.Трябваше ни по глатка и права повърхност за теста....

Открихме я и беше голем кеф и там нямаше риба!

Почна се голямо разпробиване и най накрая,риба:

А Колето пък слагаше масата и седнахме да хапваме,на пук на това че се разкълва.

Нaпълнихме коремите със различни вкусотии и се заехме да спасяваме риболова и да докажем,защо сме спечелили правото да ползваме жълтички морми.

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Нед Фев 09, 2014 11:45 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- lif3house
- разбира нещата
Re: Нов модел на Широко
Красота!
- Garbolino
- разбира нещата
Супер 

- koda33
- разбира нещата
Психопати)))) браво))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
КолЕ фъркотевицата

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Еййййййййй,
Млади, здрави, подледни риболовци
!
Чак им завидях,
Ходят на далеч, ловят, снимат, че даже се и почерпват
!
Това за снежната маса не ми беше минавало през ума
!
Аз останах далеч назад ............ама догодина ще има реванш
!
Само Цецо да си намали снимките малко, щото моя допотопен комп почва да "киха" като ги "чете"
!
Ама ги прочете, де !
Млади, здрави, подледни риболовци

Чак им завидях,
Ходят на далеч, ловят, снимат, че даже се и почерпват

Това за снежната маса не ми беше минавало през ума

Аз останах далеч назад ............ама догодина ще има реванш

Само Цецо да си намали снимките малко, щото моя допотопен комп почва да "киха" като ги "чете"

Ама ги прочете, де !
-
- вече хвърля и на тежко
Много хубаво беше... Компания, време, риболов - всичко на max . Дано леда изчака още десетина дни, че да направя и закриване там.
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
УНИКАЛНО новаторско творение на българската мебелна индустрия ! Кефите, както винаги всъщност, пък и Дедко не е бил с вас, та и риПка сте си фаналиPaublo_Eskobar написа: