Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от shtilio »

Изображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

shtilio написа:
sabin написа:Този форум освен РИБОЛОВЦИ го четат и "риболовци". Близо месец си ходехме и хващахме доволно риба. Докато ни разконспирираха миналата събота. Познай в неделя какво беше! На място за двама имаше десет. В торбите се слагаше всичко. Та това относно златото.
Затова нищо не трябва да се пише във форума :!: :wink:
Много хора си взеха поука вече, включително и аз :mrgreen:
Затова и вече не питам за места, като искам информация паля колата, отивам и черпя информация от извора.
Радвам се, че не съм единствения взел си поука!

А това дали ще чета или пиша във форума мисля, че е мое решение /или на админа/. Не е проблема в разконспирирането, а в съзнанието на риболовците. Време е да се проумее, че света не свършва утре! И много ме съмнява дали си се нагледал на съвестни риболовци /най вероятно си гледал "съвестни"/ след това твое изказване. Нямам намерение да влизам в излишен диалог с никой.
hinio
новобранец
новобранец

Мнение от hinio »

Днес бяхме на река Камчия след село Манолич на моста ,който го няма вече, но стана добър риболов.Белицата беше с приличен размер и някъде около три килограма на човек.Хванахме и кефали,но това е друга тема на разговор.
Аватар
bboy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bboy »

Точно натам мисля да тръгна и аз тази седмица. По язовира дали има някакъв риболов, някой има ли информация?
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

Прочетох поста в който се посочва евентуален риболов на р.Камчия на падналия мост. Останах малко "втрещен". Събота посетих пролетните местенца на р.Камчия при с.Манолич, слязохме на помпената преди селото, реката е голяма в нея зона, но устието на язовира по думи на краварите е долу на "краварника" или "беседката " както се познава. Всички те твърдяха, че риба Няма- насам и виждали доста хора да идват и да пробват, но си тръгвали даже някой пробвали на дъно за кефал. Събота с колега извървяхме някъде километър по поречието на реката от Помпената надолу посока Въжения мост, но нито видяхме рибка нито ни клъвна. Истината е , че не слязохме на Въжения мост след като разпитахме краварите на селото.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

Колеги и Колежки да ви помоля да подкрепите със едно харесване снимката на мои приятели които участват в конкурс за най-влюбена двойка пазарувала във магазин на СВА - харесването на снимката ще им позволи да съберат повече гласове и евентуално да спечелят конкурса който преключва в 17 часа на 20.02.14г -ето линк към снимката,гласува се чрез фейсбук също вашите семейства и приятели от техните фейсбуци могат да харесат снимката-Благодаря...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Хора има много,ама Човеци вече няма............
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Абе не му е тука мястото,ама хайде...готово. :)
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
hinio
новобранец
новобранец

Мнение от hinio »

Те самите кравари гледаха от баира как хващах ме.Единия слезе до нас уж да напои коня си и го надъни в реката.Да ли беше нарочно или с цел по добра видимост незнам какво да кажа.
Аватар
bboy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bboy »

Зимата е така. Все пак сигурно ще пробвам утре и аз и после ще пиша тук, но не съм решил точно къде. Чудя се с това хубаво време дали няма някакъв риболов по язовира, нали е разрешен тази година? Иначе днес бях по реката в града. Доволен съм като цяло стана добър зимен риболов.
Тони Димитров
новобранец
новобранец

Мнение от Тони Димитров »

Днес колеги от с.Мокрен отидоха на яз.Камчия.Посъветвах ги да отидат на местата където е ловил hinio.Изненадата беше голяма.По брега дори не е имало следи от хора!
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Тони Димитров написа:Днес колеги от с.Мокрен отидоха на яз.Камчия.Посъветвах ги да отидат на местата където е ловил hinio.Изненадата беше голяма.По брега дори не е имало следи от хора!
А вода дали е имало там на съборения мост ?
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

Тони Димитров написа:Днес колеги от с.Мокрен отидоха на яз.Камчия.Посъветвах ги да отидат на местата където е ловил hinio.Изненадата беше голяма.По брега дори не е имало следи от хора!
Въпреки, че мислех да не се обаждам в този форум но не се сдържах. С колегата Хиньо бяхме заедно. И по пътя ми хареса как мъглата е обвила баира и го снимах. Който познава местноста ще познае района. Даже и него съм го хванал без да искам.
Изображение
Прати им много поздрави на твоите познати от Мокрен и другия път да слязат до реката, а не да гледат от селото!
Относно улова на кефал по скоро бих го прехвърлил в мухарската тема, но от тях нямам снимков материал и ще е много постно.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

сирака написа:Абе не му е тука мястото,ама хайде...готово. :)
Благодарство...Просто няма къде другаде да помоля Вас колегите да ударите едно рамо...
Хора има много,ама Човеци вече няма............
apo84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от apo84 »

Най-вече по 3кг на човек хванахте даже и кефал сигурно сте хванали и нии не сме фотографи да снимаме хълмовете ако бяхте хванали даже нямаше и да се появите в темата любопитството е голяма работа а и по добре е да иде някои да провери преди вас и да поучите инфо да се знае да ли си заслужава да се бие път от ямбол до бургас благодарим за инфото ама аз ще се пробвам по късно.
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

sabin написа:
Въпреки, че мислех да не се обаждам в този форум но не се сдържах. С колегата Хиньо бяхме заедно. И по пътя ми хареса как мъглата е обвила баира и го снимах. Който познава местноста ще познае района. Даже и него съм го хванал без да искам.
Изображение
Прати им много поздрави на твоите познати от Мокрен и другия път да слязат до реката, а не да гледат от селото!
Относно улова на кефал по скоро бих го прехвърлил в мухарската тема, но от тях нямам снимков материал и ще е много постно.
Това е ако не се бъркам е помпенната на Манолич само , че сте пресякли реката - имам спомени с вас от там :D Хайде утре повече инфо , че стана късно :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”