Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- sabin
- научил се да хвърля
Re: Риболов край ямбол!!!
Радвам се, че не съм единствения взел си поука!shtilio написа:Затова нищо не трябва да се пише във форумаsabin написа:Този форум освен РИБОЛОВЦИ го четат и "риболовци". Близо месец си ходехме и хващахме доволно риба. Докато ни разконспирираха миналата събота. Познай в неделя какво беше! На място за двама имаше десет. В торбите се слагаше всичко. Та това относно златото.![]()
![]()
Много хора си взеха поука вече, включително и аз![]()
Затова и вече не питам за места, като искам информация паля колата, отивам и черпя информация от извора.
А това дали ще чета или пиша във форума мисля, че е мое решение /или на админа/. Не е проблема в разконспирирането, а в съзнанието на риболовците. Време е да се проумее, че света не свършва утре! И много ме съмнява дали си се нагледал на съвестни риболовци /най вероятно си гледал "съвестни"/ след това твое изказване. Нямам намерение да влизам в излишен диалог с никой.
Днес бяхме на река Камчия след село Манолич на моста ,който го няма вече, но стана добър риболов.Белицата беше с приличен размер и някъде около три килограма на човек.Хванахме и кефали,но това е друга тема на разговор.
Точно натам мисля да тръгна и аз тази седмица. По язовира дали има някакъв риболов, някой има ли информация?
-
- научил се да хвърля
Прочетох поста в който се посочва евентуален риболов на р.Камчия на падналия мост. Останах малко "втрещен". Събота посетих пролетните местенца на р.Камчия при с.Манолич, слязохме на помпената преди селото, реката е голяма в нея зона, но устието на язовира по думи на краварите е долу на "краварника" или "беседката " както се познава. Всички те твърдяха, че риба Няма- насам и виждали доста хора да идват и да пробват, но си тръгвали даже някой пробвали на дъно за кефал. Събота с колега извървяхме някъде километър по поречието на реката от Помпената надолу посока Въжения мост, но нито видяхме рибка нито ни клъвна. Истината е , че не слязохме на Въжения мост след като разпитахме краварите на селото.
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги и Колежки да ви помоля да подкрепите със едно харесване снимката на мои приятели които участват в конкурс за най-влюбена двойка пазарувала във магазин на СВА - харесването на снимката ще им позволи да съберат повече гласове и евентуално да спечелят конкурса който преключва в 17 часа на 20.02.14г -ето линк към снимката,гласува се чрез фейсбук също вашите семейства и приятели от техните фейсбуци могат да харесат снимката-Благодаря...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Те самите кравари гледаха от баира как хващах ме.Единия слезе до нас уж да напои коня си и го надъни в реката.Да ли беше нарочно или с цел по добра видимост незнам какво да кажа.
Зимата е така. Все пак сигурно ще пробвам утре и аз и после ще пиша тук, но не съм решил точно къде. Чудя се с това хубаво време дали няма някакъв риболов по язовира, нали е разрешен тази година? Иначе днес бях по реката в града. Доволен съм като цяло стана добър зимен риболов.
-
- новобранец
Днес колеги от с.Мокрен отидоха на яз.Камчия.Посъветвах ги да отидат на местата където е ловил hinio.Изненадата беше голяма.По брега дори не е имало следи от хора!
-
- ще става разбирач
А вода дали е имало там на съборения мост ?Тони Димитров написа:Днес колеги от с.Мокрен отидоха на яз.Камчия.Посъветвах ги да отидат на местата където е ловил hinio.Изненадата беше голяма.По брега дори не е имало следи от хора!
- sabin
- научил се да хвърля
Въпреки, че мислех да не се обаждам в този форум но не се сдържах. С колегата Хиньо бяхме заедно. И по пътя ми хареса как мъглата е обвила баира и го снимах. Който познава местноста ще познае района. Даже и него съм го хванал без да искам.Тони Димитров написа:Днес колеги от с.Мокрен отидоха на яз.Камчия.Посъветвах ги да отидат на местата където е ловил hinio.Изненадата беше голяма.По брега дори не е имало следи от хора!

Прати им много поздрави на твоите познати от Мокрен и другия път да слязат до реката, а не да гледат от селото!
Относно улова на кефал по скоро бих го прехвърлил в мухарската тема, но от тях нямам снимков материал и ще е много постно.
-
- вече хвърля и на тежко
Благодарство...Просто няма къде другаде да помоля Вас колегите да ударите едно рамо...сирака написа:Абе не му е тука мястото,ама хайде...готово.
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Най-вече по 3кг на човек хванахте даже и кефал сигурно сте хванали и нии не сме фотографи да снимаме хълмовете ако бяхте хванали даже нямаше и да се появите в темата любопитството е голяма работа а и по добре е да иде някои да провери преди вас и да поучите инфо да се знае да ли си заслужава да се бие път от ямбол до бургас благодарим за инфото ама аз ще се пробвам по късно.
-
- ще става разбирач
Това е ако не се бъркам е помпенната на Манолич само , че сте пресякли реката - имам спомени с вас от тамsabin написа:Въпреки, че мислех да не се обаждам в този форум но не се сдържах. С колегата Хиньо бяхме заедно. И по пътя ми хареса как мъглата е обвила баира и го снимах. Който познава местноста ще познае района. Даже и него съм го хванал без да искам.Тони Димитров написа:Днес колеги от с.Мокрен отидоха на яз.Камчия.Посъветвах ги да отидат на местата където е ловил hinio.Изненадата беше голяма.По брега дори не е имало следи от хора!
Прати им много поздрави на твоите познати от Мокрен и другия път да слязат до реката, а не да гледат от селото!
Относно улова на кефал по скоро бих го прехвърлил в мухарската тема, но от тях нямам снимков материал и ще е много постно.