Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери край Търново!
Модератор: bobopeli
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Бракониери край Търново!
Днес ходих в с.Пушево на р.Янтра! Беше пълно с тройкаджий! Слязох на брега и заговорих един! Питах го на какво лови, има ли резултат и т.н! Съвсем ясно си личеше,че търмъчи! Отговора му беше: ``На тройка и тежест и скобара сам лапал тройката``! Извадих апарата да го щракна,но ме видя и тръгна да ми бие, що съм го бил снимал! В крайна сметка неуспя! Тръгнах нагоре срещу течението, да се намеря по разчистено място! Намерих и срещу мен имаше тройкаджия! С първото хвърляне болонезето се счупи! Причината тройкаджията отсреща успя да ми заплете въдицата и да я нахака с 40 грамово олово , и при дърпането върхаря се строши! Телефонна шайба на ИАРА и за 15 мин пристигнаха! След това незнам, какво е ставало,защото тръгнах към Търново да търся къде да си оправя въдицата!

Незнам дали съм качил единствената снимка както трябва! Незнам и дали се вижда хубаво!
Незнам дали съм качил единствената снимка както трябва! Незнам и дали се вижда хубаво!

-
- учете се от него
То за тия май трябва да се наеме професионален "папарак" със все дългофокусната техника и насочени микрофони за звукозапис- да обаче по закон това е подсъдимо и то- по НПК!!!badboy4life написа:Казах това е единствената снимка която успях да направя! Вижда се един най-горе в ляво! Снимах от самия мост, а другите са малко по надолу! Другата седмица пак ще съм там, и те също тогава ще направя по добри с другия апарат! Днеска взех стария!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Браво моя така та искам !! Жалко за болонезата, дано да я оправиш, и браво че си звъннал в ИАРА то там май е Габровски регион а Габровската ИАРА пипат здраво. Найстина ЗДРАВО. Само да ти кажа че най-често месните тройкаджии са месната циганска мафия МНОГО АМА МНОГО ВНИМАВАЙ В ТОЗИ РАЙОН. Бил съм там неведнъж и съм ставал свидетел на няколко големи разправии със серкмеджйи и парашутисти. Повечето са местни от селото и при нужда веднага се сбира голяма тълпа, аз лично помня как един път за по-малко от 15 мин се събраха над 20 човека. Много внимавай да не изядеш някой бой особенно както са те запомнили вече.
-
- ще става разбирач
Днес минавах край Гълъбово,и видях много хора на топлия канал.Спрях от любопитство и какво да видя:-Петстотин рибари дърпат на тройка каракуди около 400 грама.Тъжна картина ........ За каква Европа говорим........И като си помисли човек, че имаше хора от цяла Бългрия,ще стигне до извода -тъпанари много,ама тъпанджиите са малко.
И падащата звезда е била изгряваща .
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
kolev Ай да видим дали нищо няма да направят. Отиваме на един водоем, аз ловя на блесна ти ще ловиш на грапа! И ще се обадим на ИАРА да видим на кого ще олекне джоба! Като незнаеш не се обаждай! Търмъченето е забранено,защото се избива голямо количество риба с него! Защото като разпориш рибата през корема, няма как да се оправи!
[/b]

Самата тройка движейки се по течението бляска и дразни скобара и той я напалва. Този метод е приложим единствено в река.
Монтажът е най-обикновен на плувка като се слага по голяма.
Понякога може да се сложи малко мънисто на тройката или може да се боядисат тройките с маркет/зелени, червени и т.н/.
Според мен този метод си е напълно законен.
Монтажът е най-обикновен на плувка като се слага по голяма.
Понякога може да се сложи малко мънисто на тройката или може да се боядисат тройките с маркет/зелени, червени и т.н/.
Според мен този метод си е напълно законен.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- вече хвърля и на тежко
колега badboy4life има разлика между търмъченето и ловенето на гола теойка
ето виж тук:
http://fishes.nariba.com/fishsubdetail/10/103.html
а иначе щом си го видял значи наистина е търмъчил, просто ти давам този линк за да видиш по-подробно как се лови по другият начин

http://fishes.nariba.com/fishsubdetail/10/103.html
а иначе щом си го видял значи наистина е търмъчил, просто ти давам този линк за да видиш по-подробно как се лови по другият начин
КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)