Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Колега когато бях на Конуш преди около 3 седмици точеха язовира. Жената там каза, че имало и Бяла риба и щука ама колко не знам аз хващах само каракуди имаше колеги с малки шаранчета ! Това е което знам ... Иначе другото място което знам е на бадема, но там е щука мисля предимно хищника ! Наслукаtaniaan3003 написа:Здравейте,колеги!Някой да сподели,къде може да се отиде за бяла риба,в радиус 30-50км от Пловдив?
Роден за риболов, принуден да работи !!!
Здравейте, преди няколко дни бях на езерото до село Оризаре. Има главно щука и костур. Цената е 5 лв на пръчка или 10 лв за 3 пръчки. От скоро е арендовано и се пази денонощно, но не е зарибявано, и все пак дано това така хубаво езеро се развие по правилния начин. Успех !
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
за да не пускам нова тема ще питам тук
дали ще се разреши гребния за Никулден някои има ли инфо

-
- разбира нещата
Говорих с един от охраната на канала и казаха,че нямало да го разрешават за сега !!batlar написа:за да не пускам нова тема ще питам тук![]()
Ако те свържат с охраната на Гребната, отиваш и си хващаш колкото си риба искаш по системата едно за мен, едно за теб. Проблема е че трябва да ходиш вечер, че през деня ги е страх да не ги хванат. Това лято се извадиха тонове риба по този начин.
- orka1
- новобранец
- Обратна връзка:
Ето това видях,като си разглеждах.
Малко е старо ,но пак е инфо.
" Костурът тръгна на „Пясъчник”
Риболовът на костур на язовир „Пясъчник” вече върви с пълна сила. По наша информация излизат раирани бандити между 200 грама и половин кило! При това няма нужда да се влиза с лодка, тъй като се прави нелош риболов и от брега. Най-успешната тактика засега се очертава или тази с живо рибе и замятане максимално навътре, или с туистери. Сутрин и надвечер костурите идват съвсем близо до брега и тогава ги ловят и на блесна и воблер, докладваха още местните колеги."
Малко е старо ,но пак е инфо.
" Костурът тръгна на „Пясъчник”
Риболовът на костур на язовир „Пясъчник” вече върви с пълна сила. По наша информация излизат раирани бандити между 200 грама и половин кило! При това няма нужда да се влиза с лодка, тъй като се прави нелош риболов и от брега. Най-успешната тактика засега се очертава или тази с живо рибе и замятане максимално навътре, или с туистери. Сутрин и надвечер костурите идват съвсем близо до брега и тогава ги ловят и на блесна и воблер, докладваха още местните колеги."
Риболовен магазин "ORCA - Риболовни принадлежности на едро и дребно.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
някой знае ли телефона на рибарника до Кричим При Ильо ? Или дали има инфо дали е замръзнал, че е бая плитичко 

-
- новобранец
Трябва да е по специална водата?Тя трябва да замръзва на около 5-6 градуса...justtvargi написа:някой знае ли телефона на рибарника до Кричим При Ильо ? Или дали има инфо дали е замръзнал, че е бая плитичко
-
- научил се да хвърля
в това хубаво време някой не отскочил някъде и да каже как е,ако и др седмица е такаова времето мисля да отскоча някъде?
вчера бяхме на оглед в кричим и воиводиново всички рибарници са ги напълнили само с каракуда 300-400 грама и тук там някоя щука шаран още няма
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Ако не ти е проблем,я разкажи малко по - подробно за каракудата около Войводиново!За кой точно водоем става въпрос?(Че там са много.)И вие ли ловихте или така твърдеше арендатора?belya написа:вчера бяхме на оглед в кричим и воиводиново всички рибарници са ги напълнили само с каракуда 300-400 грама и тук там някоя щука шаран още няма

последните 2 водоема единия е трофея другия е до него не му знам името.таксата и на двата е 10 лв каквото хванеш ние не ловихме но погледахме малко доволно си дава каракудата на бял и торен червеи
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
както каза колегата на трофея и на този от ляво на него!!!!
Днес бях при бай Стоил(преди трофея в дясно) 10-12 човека имаше на рибарника, аз 2 каракуди по 100 гр.на дъно на червен червей,другите общо взето и те като мен!!!седях до към 14 и минах през трофея напъваха каракуди от 300 до 1.300 на перо и дъно,рибата не беше много активна но нямаше човек с под 4-5 кг.риба!Казаха че трофея е бил точен но колко е истина не знам според това което вадеха хората си заслужава 10-те лв да се накефиш на тия каракуди!!!
Днес бях при бай Стоил(преди трофея в дясно) 10-12 човека имаше на рибарника, аз 2 каракуди по 100 гр.на дъно на червен червей,другите общо взето и те като мен!!!седях до към 14 и минах през трофея напъваха каракуди от 300 до 1.300 на перо и дъно,рибата не беше много активна но нямаше човек с под 4-5 кг.риба!Казаха че трофея е бил точен но колко е истина не знам според това което вадеха хората си заслужава 10-те лв да се накефиш на тия каракуди!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги и Колежки да ви помоля да подкрепите със едно харесване снимката на мои приятели които участват в конкурс за най-влюбена двойка пазарувала във магазин на СВА - харесването на снимката ще им позволи да съберат повече гласове и евентуално да спечелят конкурса който преключва в 17 часа на 20.02.14г -ето линк към снимката,гласува се чрез фейсбук също вашите семейства и приятели от техните фейсбуци могат да харесат снимката-Благодаря...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Хора има много,ама Човеци вече няма............