Евтин сонар

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Schuldiner
новобранец
новобранец

Евтин сонар

Мнение от Schuldiner »

Здравейте
Някой ползвал ли е тези евтините сонарчета ,кадето са на батерии дали вършат някаква работа
Сонара ще се ползва само за шарански риболов.Дет се вика а показва релефа ,дълбочината и примерно храсти ,дървета и т.н.
Някой от моделите до около 150лв.били те жични или безжични .
Никога не съм боравил с подобен вид техника и като за първи сонар дали някой от простичките модели ще ми свърши работа ?
А и сегашната ми лодка прекалено малка за да купувам сонари с акумулатор и т.н, не че няма да си купя и нова лодка за сезона,но това е друга тема :)
Ако някой е тествал подобен вид играчка,защото то е точно такова ,да сподели мнение ,дали ще свърши работа за този вид риболов
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Евтин сонар

Мнение от Vesko1 »

Schuldiner написа:Здравейте
Някой ползвал ли е тези евтините сонарчета ,кадето са на батерии дали вършат някаква работа
Сонара ще се ползва само за шарански риболов.Дет се вика а показва релефа ,дълбочината и примерно храсти ,дървета и т.н.
Някой от моделите до около 150лв.били те жични или безжични .

Ако някой е тествал подобен вид играчка,защото то е точно такова ,да сподели мнение ,дали ще свърши работа за този вид риболов
Предполагам търсиш нещо ето такова
http://navigacia-gps.com/Humminbird/Humminbird-RF25e" onclick="window.open(this.href);return false;
.....но моето мнение е че читав сонар да върши работа под 400лв няма.Но това си е мое мнение.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Такъв евтиняк ми се чини, че можеш да найдеш само втора употреба и то едва ли.... :? Това де веско ти го е показал не върши работа. Та ......- :smt017 приготвиси едно 350-400левчета и може да се оборудваш с нещо горе-долу сносно/щото към сонара требе да предвидиш и акомулатор за захранване, а той е около 35-40кинта,(може би като мен стойка за захващане на сондата още 30-тиналв.), и със сигурност зарядно за акомулатора около 20-тина лв./та сумата си се натрупва. Инак с някой ефтиняк :smt018 , не стаа раБотатата, само ще береш ядове.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Предполагам ,че колегата пита за тези.Аз имам такъв но така и не успях да го разбера как работи.Вижда ми се афиф работа(лично мнение).
Изображение
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от promarine »

Schuldiner написа:Здравейте
Някой от моделите до около 150лв.били те жични или безжични ....
Колега, вземи си читав двулъчев сонар за 179 лв и едно малко акумулаторче 12V 4-5Ah за 15-20лв и си оборудван за всякакъв вид риболов.
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

акумулатори има в Бриколаж 7Ач за 23лв, а марков сонар може да су купи за 239лв - двулъчев. Предостатъчен за шаранджийски... Безжичните са много по-скъпи.
Schuldiner
новобранец
новобранец

Мнение от Schuldiner »

Има и пезжични за по 150лв. ,че и по евтини в Ebay ;)
Но както казват колегите ,май верно ще жъложа на някой по скъп модел ,като ще се дават кинти ,поне да върши работа.
Може и нещо втора рака да заложа ,но има време до началото на активния риболов,ще го измисля.
Но ми се щете найстина да е нещо малко и компактно
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”