Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Евтин сонар
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- новобранец
Евтин сонар
Здравейте
Някой ползвал ли е тези евтините сонарчета ,кадето са на батерии дали вършат някаква работа
Сонара ще се ползва само за шарански риболов.Дет се вика а показва релефа ,дълбочината и примерно храсти ,дървета и т.н.
Някой от моделите до около 150лв.били те жични или безжични .
Никога не съм боравил с подобен вид техника и като за първи сонар дали някой от простичките модели ще ми свърши работа ?
А и сегашната ми лодка прекалено малка за да купувам сонари с акумулатор и т.н, не че няма да си купя и нова лодка за сезона,но това е друга тема
Ако някой е тествал подобен вид играчка,защото то е точно такова ,да сподели мнение ,дали ще свърши работа за този вид риболов
Някой ползвал ли е тези евтините сонарчета ,кадето са на батерии дали вършат някаква работа
Сонара ще се ползва само за шарански риболов.Дет се вика а показва релефа ,дълбочината и примерно храсти ,дървета и т.н.
Никога не съм боравил с подобен вид техника и като за първи сонар дали някой от простичките модели ще ми свърши работа ?
А и сегашната ми лодка прекалено малка за да купувам сонари с акумулатор и т.н, не че няма да си купя и нова лодка за сезона,но това е друга тема

Ако някой е тествал подобен вид играчка,защото то е точно такова ,да сподели мнение ,дали ще свърши работа за този вид риболов
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Евтин сонар
Предполагам търсиш нещо ето таковаSchuldiner написа:Здравейте
http://navigacia-gps.com/Humminbird/Humminbird-RF25e" onclick="window.open(this.href);return false;
.....но моето мнение е че читав сонар да върши работа под 400лв няма.Но това си е мое мнение.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Такъв евтиняк ми се чини, че можеш да найдеш само втора употреба и то едва ли....
Това де веско ти го е показал не върши работа. Та ......-
приготвиси едно 350-400левчета и може да се оборудваш с нещо горе-долу сносно/щото към сонара требе да предвидиш и акомулатор за захранване, а той е около 35-40кинта,(може би като мен стойка за захващане на сондата още 30-тиналв.), и със сигурност зарядно за акомулатора около 20-тина лв./та сумата си се натрупва. Инак с някой ефтиняк
, не стаа раБотатата, само ще береш ядове.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
Предполагам ,че колегата пита за тези.Аз имам такъв но така и не успях да го разбера как работи.Вижда ми се афиф работа(лично мнение).

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега, вземи си читав двулъчев сонар за 179 лв и едно малко акумулаторче 12V 4-5Ah за 15-20лв и си оборудван за всякакъв вид риболов.Schuldiner написа:Здравейте
Някой от моделите до около 150лв.били те жични или безжични ....
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
акумулатори има в Бриколаж 7Ач за 23лв, а марков сонар може да су купи за 239лв - двулъчев. Предостатъчен за шаранджийски... Безжичните са много по-скъпи.
-
- новобранец
Има и пезжични за по 150лв. ,че и по евтини в Ebay 
Но както казват колегите ,май верно ще жъложа на някой по скъп модел ,като ще се дават кинти ,поне да върши работа.
Може и нещо втора рака да заложа ,но има време до началото на активния риболов,ще го измисля.
Но ми се щете найстина да е нещо малко и компактно

Но както казват колегите ,май верно ще жъложа на някой по скъп модел ,като ще се дават кинти ,поне да върши работа.
Може и нещо втора рака да заложа ,но има време до началото на активния риболов,ще го измисля.
Но ми се щете найстина да е нещо малко и компактно