Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чукнах 20 !
Модератор: dantho.mihov
[/quote]
Ама,че сте,май не внимавате в час
Писах в още една тема
Май ме зарибихте лекичко
[/quote]
да да вярно има поздрав за нас( http://vbox7.com/play:3b5fc023 )
за което благодарим.
Имам предложение-адашчето ще ти показва как да хващаш рибки по Софииско а пък аз по морето ок-съгласна ли си.Освен да не излезеш по печена рибарка от нас.

Ама,че сте,май не внимавате в час

да да вярно има поздрав за нас( http://vbox7.com/play:3b5fc023 )
за което благодарим.
Имам предложение-адашчето ще ти показва как да хващаш рибки по Софииско а пък аз по морето ок-съгласна ли си.Освен да не излезеш по печена рибарка от нас.

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Да ама виж кво ставаAmarena написа:Хах,аз ако знаех,че тук сте толкова добри кавалери,.....щях да влизам по-често и от предиchipi_ написа:ЕЕЕ колеги това Амаренче- ами то като ЦВЕТЕ бре.
От къде се обърка да влезе тука![]()
Трябва да го задържим по дълго при нас-ще ни бъде като талисман.
Ако се наложи да му търсим учител, за това как се хващат рибки аз съм първия.
Да хвърля мрежата и аз:Не съм се объркала,просто...просложуто женско любопитство

Да бях и малко по млад с поне 25 години

Хе хе,както казва един приятел:"Добре,че са шегите,за да си кажем истината"gogo45sharana написа:Да ама виж кво ставаAmarena написа:Хах,аз ако знаех,че тук сте толкова добри кавалери,.....щях да влизам по-често и от предиchipi_ написа:ЕЕЕ колеги това Амаренче- ами то като ЦВЕТЕ бре.
От къде се обърка да влезе тука![]()
Трябва да го задържим по дълго при нас-ще ни бъде като талисман.
Ако се наложи да му търсим учител, за това как се хващат рибки аз съм първия.
Да хвърля мрежата и аз:Не съм се объркала,просто...просложуто женско любопитство
Да бях и малко по млад с поне 25 години![]()
( шегичка )

А ако се бъркаш и не съм златната рибкаchipi_ написа:Аз не се шегувам,ами това е истината.Може ли на златната рибка да кажеш че не е хубава.
Ако доплуваш по наблизо може и да се прежаля да те уловя.
После ще си помисля и какви желания да си измисля.

Nedeltcho Delev написа:Тоа рожден ден ще го празнумаме май две седмициAmarena написа:asenovpk написа:сигурен сам амаренке че замота главата на някои съфорумницитака че няма да е лошо да качиш някоя друга снимка
![]()
![]()
Нормелно
Свикнала съм
![]()
![]()
![]()
![]()
Ухааааааааааааа

Пророка Бать Нидялчууу

Аммм,тва е,глътнах си изикя...
-
- разбира нещата
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Маскари ниедни!

Айдеееееее,малко остана и на Ники пак ша му дойде денят на раждане!Господ Бог написа: #10. Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си; нито нивата му; нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, нито някакъв негов добитък - нищо, което е на ближния.

Хи хи,добре дошълNedeltcho Delev написа:Nedeltcho Delev написа:Тоа рожден ден ще го празнумаме май две седмициAmarena написа:Нормелно
Свикнала съм
![]()
![]()
![]()
![]()
Ухааааааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пророка Бать НидялчуууТака,такааа,два дена ма нямаше и кви чудесии станали
Божееееееее,пък ас си мислих че съм импотентен вече
Глупости съм си мислил,госпот да та поживи Амарелчеее,върна ми ми мъжкото у мен.Аз казах ли ви че е много красива бря.
![]()
![]()
![]()
Аммм,тва е,глътнах си изикя...