Лобош открих ама без малко да се капосам

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Лобош открих ама без малко да се капосам

Мнение от pacho69 »

Здравейте колеги, тамън се връщам от Лобош и викам чекай да пусне 2-3 реда с 5-6 снимки. Наполедък времето пирфектно, и бях си наумил таз година да откриа още юфевруари, сабалем се ококорих в 3.45, бе нещо не ми се спи, гледам вънка пълнолуние, викам си те сега се обади върколака в мене и тоуку съм изял жената с парцалите без да искам. Мъчих са да спа ама ц, не ми се спи... Станах, айде у кензефа, зех да решавам няква кръстословица и докато мътих ме осени идеята да ида за риба. Колко му трябва на човек? Стана нейде 5 , 5 и нещо, навляках курбанджийската фанелка, сложих една мека шапка на главата, минах през офиса да си зема риболовната цигания и газ към Радомир - накупих разни захранки и чревеи и си викам, като знам какво стъплпотворение е на понтоните, по-добре да ида на Радибош. 7.15 пристигам гледам една тумба /наци къпат червеи, викам те тука ги отепах каракунджулите. Разпънах, захраних, полафихме с момчетата, черпиха по едно вино, няколко пъти (още ме боли гвата) и се зачака голямото кълване. Накъде около 10.30 Радибош, бъкаше от пишман рибари, а рибата я нямаше никва. Малко преди 12.00 народа целокупно си сбра багажериите и се изнесе, викам ся аз ли съм най-големия будала, я да сбирам и да си ходя... Мисълта обаче, че ще открия риболовноя сезон с едно голямо КАПО, взв да ме човърка и взех нестандартното решение да проверя какво става аджеба на понтоните. В 13-15 вече бях там и кво да кажа - гъз дгъз гъста гора , игла да хвърлиш няма де да падне. Повъртях повъртях се, по ено време набелязвам малко местенце за мойто гъзенце. Отивам културно питам един дядка дали мое да пусна една плувчица, оня зе да се репчи, и аха аха скандала беше готов. Добре че имаше едни набрчета детоо се погъстиха та да има малко местенце и за мене. Ей го е въпросния дядка

Изображение,

ето кво се лучва от ляво на заветното местенце
Изображение
Имше и хитри рибари, като тез юнаци
Изображение. събират се по два лева на човек и ти издаваткасов бон Както и да е настаних се, пуснах плувката и не след дълго извадих първаото уклейче. Около мене всичко живо ловеше - уклей и червеноперка. За моя голяма радост риболово потръгна, е може да са ситнежи - цаци, ама важното е че отървах капото. т и малко улов

Изображение

Толкова от мене, успех на всички и на слука
Табелата с таксата е много важна,
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Re: Лобош открих ама без малко да се капосам

Мнение от Красимир Атанасов »

Браво,браво.
Малко по-малко форума се размразява и заприличва на риболовен такъв.
Поздравление за откриването и за едната точка от мача,че двойка още от първата среща не е добре изобщо.
Ами наздраве от мен :drinkers:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

На Радибош на залива ли поседя колега,и аз бях пред голямата дилема дали да поразходя щеката на там днес ,но в крайна сметка се отказах.Баща ми като се прибра от Арката каза,4е масово навалицата от Лобош се изтегляла на там ,където горе долу резултата е бил същия.Поздрави
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Мерси Краси, така е и на 1 точка съм доволен , другото е лакомия ЛОЛ, Колега Стоев, бях отдясно на пътя, като се спуснеш, но общо взето навсякъде резултата беше нулев. Нито на плувка нито на дъно. Днес на понтоните, накой разправя че на арката също било тегава история. Изненадващо на понтоните даваше доста добра бабушка, някои хващаха и каракуди. Тук там се обади някое маненко костуре, а уклея е повече от приличен-13-15 см рибета, но ако някой реши да ходи натам, да си носи и финен монтаж, че аз се измъчих с мача и ваглер 2+1,5 утежнение....
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Супер си си изкарал колега,бил си на чист въздух,починал си,пък и на края и риба си уловил.Екстра кеффффф. :D
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Бравос колега....цаца цаца..ама РИБА... :wink:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Access
новобранец
новобранец

Мнение от Access »

Хубав слънчев ден, риболов, хубава компания и по няколко чаши вино. Браво!
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Ей ,тая човешката злоба нещо не мога да я разбера за 10 или повече рибета сме готови да се направиме на изроди. А какво му трябва на човек............
Изображение
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

pano64 написа:Ей ,тая човешката злоба нещо не мога да я разбера за 10 или повече рибета сме готови да се направиме на изроди. А какво му трябва на човек............
Да колега прав си, на какво ли не се наслушах там, кавги разправии, дойдоха някви с лодка, забиха се до един потон точно до плувките на хората, и като се почна една кавга за малко да се стигне до бой. Да не говорим че 50% от дядките са еьедневно там с едни големи квадратни бидони, отделно се пускат телевизори за пшо-бърз и дашен улов... но така е, като няма кой да следи за спазване на закона...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”