Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобар фест 10.02.2014
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Скобар фест 10.02.2014
От гледане на доста филми с Ивайло Янков и ходене с други колеги по река Марица съм изградил от тук,от там самостоятелно изграждане на линията.Ползвам плувка дриим фиш 1,5 , 2,5 ,4 гр взависимост от бързината на водата ,основно 0.12 повод 0.08 кука 20 номер камасан Б611.Утежняване оливетка с 3 дропера,2 за придържане на оливета и едно да влачи по дъното.Повода от значение.Започвам от 20 см до 80 см.Винаги кълве различно,касам по 100 пъти за да го напипам и на послено място пакетче маниста с различна големина и цвят.За мен скобара има предпочетания към цвета.Отново всеки ден различно.Стигал съм до 40 превързвания на излет.Имай предвид че с 20 номер кука трябва прецизно засичане и откачената риба е близо 80%.Но кълванетата са в пъти повече.pe6o66 написа:Браво!Много добър репортаж, но може ли малко повече инфо относно линия, стръв и т.н. Понеже по Янтра скобара не иска да погледне никаква стръв до момента
![]()
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- фен клуб-скобар
Браво за репортажа и за релийза
А на Червен бряг винаги си дава риба,,,, стига да познаваш реката и навиците на рибата
Поздрави
А на Червен бряг винаги си дава риба,,,, стига да познаваш реката и навиците на рибата
Поздрави
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Супер репортаж.
Гледам реката се е вдигнала леко, така ли е?
500 гр. червей стигнаха ли ти за излета?
И другия път кат видиш тройкаджиите звъниш на ИАРА, да дойдат и да си свършат работата!
И другия път кат видиш тройкаджиите звъниш на ИАРА, да дойдат и да си свършат работата!
- Menkata
- фен клуб-скобар
До 1 следобяд бяха напълно достатъчниBayivan написа:Супер репортаж.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Това място е култово и аз една година ги разбих на него има репортаж от мястото.