Помощ за мач, колеги!

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: Помощ за мач, колеги!

Мнение от pacho109 »

+ За Фокус Легаци :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
byjy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от byjy »

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=86&t=86776" onclick="window.open(this.href);return false; Много добро нещо и цената е добра!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Port_Royal написа:
nikolai68 написа:А къде в Североизточна България мога да видя и пипна Enero Team - Benzar? До сега тази марка само съм я чувал, но никакви визуални впечатления за нея.
Ето тука има малко отзиви по темата - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=116&t=76776" onclick="window.open(this.href);return false; :drinkers:
Е, ако го няма на пазара както казва колегата Бутников само ще си чете. Пиша от телефона и не мога да пускам линкове, но виж в "синия" форум. Днес видах една обява за Шимано Спийдмастър. С 50 лв. е по-скъп от бюджета ти, но отиваш в небесата.
KOSIO669
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KOSIO669 »

Малко по дебела бланка,но пък класика в жанра http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=86&t=83970" onclick="window.open(this.href);return false;
nikolai68
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai68 »

Честно казано, ще ми се да е нещо ново. Цял живот все втора употреба - кола втора ръка, къща втора ръка... Айде да не продължавам, че ме наляга мъка.
Miro253, заинтригува ме с това предложение, видях обявата, но ме притеснява ремонта на водача, за който продавача казва. Освен това има едно предложение, може вече да е продаден. Но все пак твърда продажба не е упомената.
Аватар
vyrhara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vyrhara »

Нов мач с изикванията на колегата може да се намери и под 80лв.
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... UBIN-MATCH
Аватар
byjy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от byjy »

nikolai68 написа:Честно казано, ще ми се да е нещо ново. Цял живот все втора употреба - кола втора ръка, къща втора ръка... Айде да не продължавам, че ме наляга мъка.
Miro253, заинтригува ме с това предложение, видях обявата, но ме притеснява ремонта на водача, за който продавача казва. Освен това има едно предложение, може вече да е продаден. Но все пак твърда продажба не е упомената.
Да прав си,но финансовата криза ни налага тия ограничения пък и от друга страна из форума изкачат добри предложения които не са за изпускане.Ето ти нещо. разгледай ги. нещо може да ти допадне http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... _brand=185" onclick="window.open(this.href);return false;
Последно промяна от byjy на Пон Фев 17, 2014 3:58 pm, променено общо 1 път.
nikolai68
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai68 »

Колеги, последната оферта, която получих е Shimano Catana DX 4.20, до 20 гр., нов, доставка 10 дни, цена с доставката 160 лв. Заслужава ли си?
to10or
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от to10or »

nikolai68 написа:Колеги, последната оферта, която получих е Shimano Catana DX 4.20, до 20 гр., нов, доставка 10 дни, цена с доставката 160 лв. Заслужава ли си?
Напълно си заслужава!За тези пари е доста изгодно,а и самата въдица ти покрива идеално изискванията.Вземай,без да се замисляш.Това е моето мнение,успех!
nikolai68
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai68 »

Благодаря! Май ще атакувам. Ще се радвам и на други мнения.
asen77
новобранец
новобранец

Мнение от asen77 »

nikolai68 написа:Благодаря! Май ще атакувам. Ще се радвам и на други мнения.
края на януари си взех мавер абус х серия от магазина срешту пирогов.пръчката е 4.20 5-25г тещи 254гр.цената е 100 лв.имаше и отстъпка 20 процента.можеш да я пипнеш на място .
nikolai68
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai68 »

Благодаря, Аsen77, но аз не съм от София и няма къде да го видя и разклатя. Живея в Шумен и по-скъпи пръчки от 100-120 лв. трудно се намират. Има единични бройки от конвенционални модели на по-утвърдени марки. Масовото предлагане е на FL, Diamant, Hakuyo, Mifyne, Shimago и т.н.
asen77
новобранец
новобранец

Мнение от asen77 »

nikolai68 написа:Благодаря, Аsen77, но аз не съм от София и няма къде да го видя и разклатя. Живея в Шумен и по-скъпи пръчки от 100-120 лв. трудно се намират. Има единични бройки от конвенционални модели на по-утвърдени марки. Масовото предлагане е на FL, Diamant, Hakuyo, Mifyne, Shimago и т.н.
на теб ти върши само поръчка по интернет.виж цените в sportsdirekt за да се онтираш в цените.търси в chrome там е с превод
nikolai68
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai68 »

Тази сутрин клатих едно Shimano Catana DX, по което се бях запалил, но нещо не ми взе окото. Много твърд, да не кажа дървен ми се стори. Уж акцията му е до 20 гр., а продавачът в магазина ми каза, че много добре се справял с ваглери до 25 гр., че и нагоре.
Преди малко в нета гледах един модел на Tubertini Xsenia Match, 4,20 м, 4-15 г, 200 гр. и още един пак на Tubertini Eclipse Waggler 4,20, 6-20 г, 182 гр. Някой нещо за тях да сподели?
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

nikolai68 написа:Тази сутрин клатих едно Shimano Catana DX, по което се бях запалил, но нещо не ми взе окото. Много твърд, да не кажа дървен ми се стори. Уж акцията му е до 20 гр., а продавачът в магазина ми каза, че много добре се справял с ваглери до 25 гр., че и нагоре.
Преди малко в нета гледах един модел на Tubertini Xsenia Match, 4,20 м, 4-15 г, 200 гр. и още един пак на Tubertini Eclipse Waggler 4,20, 6-20 г, 182 гр. Някой нещо за тях да сподели?
Тези Тубертинита са нови модели. Аз работя близо до магазина на Видракс. Ако искаш мога да ги погледна и да събера малко инфо, но ще мога в петък.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”