Проблеми с модела на Рапала Магнум каудаун

Модератор: bobopeli

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Проблеми с модела на Рапала Магнум каудаун

Мнение от Troli Rapala »

radi62 написа:Това е срязана Магнум Рапала Тук е видимо че лопатката не е свързана с основната ос която минава през тялото При един сериозен удар балсата се чупи и рибата си заминава с куките а рибаря си е хванал лопатка Това ми се е случвало в Гърция с модел на Бас Дей
Изображение
А те тоя "капацитет" от къде го вади самочувствието ми е много интересно? :shock: :mrgreen: Ква Балса го гони,кво чупене виде при Магнума дет се произвежда от 45години и треаше да се яви некой български бек,та да ни обясни колко ги разбира нещата и колко са тъпи от Рапала! :rolleyes: :mrgreen: Баси и загубеняка,само смотаняк може да му се върже на измислиците! :mrgreen: Та некой глупак,като почне да си измисля и стават чудеса! :mrgreen: Магнума първо не е от Балса,а от Абачи! :wink: И ако може тоя да ми покаже счупен Магнум от риба,та да паднем от смех! :mrgreen: Аре у лево,такива измислени "разбирачи" дет не са виждали убав воблер за акули направен от Рапала! :twisted: :evil:
Аватар
seeker2
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от seeker2 »

Troli Rapala написа:Е,как не те е грях бе да ме пращаш при некакво неуко момченце да го питам за нещо си? :shock: :cry: :rolleyes: Къф Дидо,Ква Овчарица те гони и теб? :cry: :oops: В развъдника ли ме пращаш да ловим? :mrgreen: Прати го Дидко на Жребеца,да го изям с парцалите и за десерт ще си оставя некой "върхар"! :wink: :mrgreen: Аз нямам грешка във всяко отношение,вервай ми!Не куцам грам и квото кажа е ЗАКОН! :idea: Явно треа да се събереме заедно в лодка на Малдивите заедно с Магнумите от колекциите,за да да има мир! :rolleyes: Сега ми покажи Магнуми от боядисаните,които са "пили" вода,че нещо взе да издишаш с теориите! :rolleyes: Май не треаше да те отварям за фолиото,но пък ако ми се пънеш ще ти запълня темата с ебаси и Магнумите!Нещо ме изнервяте Варненци и не знам до къде ще ми е предела! :roll:
:lol: :lol: :lol: ...ще ме спукате от смях
Кеф ,цена няма
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тръгнаха да се правят на отворени там където е "затворено" за начинаещи! :mrgreen: :wink: ПРОБЛЕМИ С РАПАЛА МАГНУМ-ПРОСТО НЕМА И ВСИЧКО Е ТОЧНО! :idea: Пинк Макерел го продадох за Англия преди две години срещу 30долара,та за това е проблемен,щот под 50левчета не можеш да го барнеш за опашката! :cry: :rolleyes: :drinkers: Познавам доста играчи в световен мащаб на тема Рапала,та ви е бедна фантазията колко назад е "съветника" в целата ситуация,кой е по-голем колекционер! :wink: Ради,нищо за ПРОТОТИПИ да си чувал или случайно да имаш? :mrgreen: :drinkers: Спи спокойно,ще ти ги покажа само на теб,че се изпробват от най-великите спецове на тема воблери и те казват,кое да се пусне в масово производство и кое да остане за тарикатите с много мангизи за играчки! :idea: :drinkers:
radi62
новобранец
новобранец

Мнение от radi62 »

Мога да ти покажа счупени рапали имам две Ти явно освен по българските водоеми не си шетал по света Троли воблерите мойте не съм ги взел за да казвам кой какъв е пък да ми ловят риба в кутиите-твойте изглеждат чисто нови Не се сърди пич но колко ученици имаш по тролинг и спининг и от колко години тролиш Аз доколкото помня когато почнах да ловя на воблери всички ми се чудеха какво може да се хване на това Това че си изчел много за рапала не означава че експериментираш Що не публикува снимка на срязана твоя рапала или ти нямаш рапала която да пие вода И за последен път -спри да пишеш глупости в темата ако имаш какво да казваш нека да е по същество
lz3no_TRC
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lz3no_TRC »

Изображение

Изображение

Изображение

Това открих аз .....всеки да го тълкува както си иска ....за мен тук е проблема
Снимал и повреден воблер и такъв който не е влизал в вода ....който иска може да види болното място ....
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Извинявам се за грубия тон! :oops: :cry:

А иначе не виждам какво повече може да се каже по темата?Аз съм песимист,че ще спрете теча към-под фолиото!А при БараМагнум дето е с пластмасова лопатка,не виждам как ще стане! :rolleyes:
lz3no_TRC
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lz3no_TRC »

Ако някой иска може да си направи и теста който днес направих
Взех прецизна везна претеглих един MAGNUM ...с разнитена лопата .....
после го поставих в водна среда за период от 2 часа ......и отново на везната
.....И ооооо боже мой !!!!!! масата се беше повишила ....
Бях шокиран ....тук на няколко пъти се опитваха да ме убедят че това е невъзможно .
И аз чета книжки....много са малко дървесините който почти не поемат влага ...
да има такива които поемат влага но при тях няма линейно разширение ....тази тук е една от тях
Това е от мен ...едва ли ще пиша повече ...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И аз,щот не ми се занимава с глупости! :rolleyes: Пишете на Рапала да ги спират от производство Магнумите,та да дишате спокойно! :cry: Па от 50милиона продадени Магнуми за 45години,кой се минал-минал! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Мяу!Чао!
lz3no_TRC
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lz3no_TRC »

драги ми смехурко .....що се сещам за
тази творба..... и аз не знам ЩОТ СЪМ СИ СМЕШЕН

аз им писах и снимки приложих ....ама те си искат теб
А ся въри им доказвай че си добронамерен .
Щот живеш на село ....в крайните къщи до трансформатора.
Те си искат БАШ бека
Образовай ни литературно
Извинявам ти се и те моля за прошка ...аккккккккооооооооо съм те засегнал
обясни на фирмата че за мен всичко е игра ....просто се забавлявам ,,,а чичо ти Ради ти ръкопляска ...
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

lz3no_TRC написа:Ако някой иска може да си направи и теста който днес направих
Взех прецизна везна претеглих един MAGNUM ...с разнитена лопата .....
после го поставих в водна среда за период от 2 часа ......и отново на везната
.....И ооооо боже мой !!!!!! масата се беше повишила ....
Бях шокиран ....тук на няколко пъти се опитваха да ме убедят че това е невъзможно .
И аз чета книжки....много са малко дървесините който почти не поемат влага ...
да има такива които поемат влага но при тях няма линейно разширение ....тази тук е една от тях
Не може да бъде, не вярвам :shock: Сигурно везната ти е развалена, щото глей УЧИТЕЛЯ кво е написал, а както всички знаем, УЧИТЕЛЯ е невъзможно да греши:
Troli Rapala написа:Магнумите се правят от 1969година и всичките са направени от дървото Абачи-/твърдо и здраво като махагона,но по-леко /,а не от Балса!Точно защото е твърдо Абачито и не поема грам вода е предпочетено за направата на воблер за океански риби! :idea: Когато се боядисва,държи здраво боята,но когато се фолира и най-малкия пробив на вода скапва фейса,защото фолиото е по-тънко и от златен варак!Магнумите и Сливърите са от Абачи и няма как да пият вода,защото дървото е супер-плътно,та забравете за хипотезите и заблудите,че водата им разваля играта! :idea:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

А бе Троли,точно на Ради ли обясняваш за Рапалите,дето Орозов и Филистите,взети заедно имат по-малко от него.И кога той е влачил,всички сме щъкали под масата.Имай някакво уважение към хората и историята на БГ риболова.
А на Венци седнал за дървесина да говори,дето това работи и може да те извае от дърво,как са ти паднали гащите от гънене под тентата.
Направо се напиках от смях,да чета постове и хитови фрази в тях.
Това,че си чел доста и си се интересувал е достойно за уважение.Но никога един професор не може да бие циганина по улов на таранка....щото за него това е най-сладкото нещо у живота.
На теб ти липсва риболовното детство.Все едно си от дом,майка и дете.Подарили ти играчки,ама не са нови....щото все у 2-ра употреба висиш за чакалък.Същия си,като дилърите на коли.Един ги внася,а те ги продават.
Още ми дължиш 3 кинта за онова лепило......и не искам да ги взема,защото те ти носят карък.
А търчи сега,след боклуджийските камиони за вървеж. :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”