Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

извини се,Станишев,извини се.
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: извини се,Станишев,извини се.
колега,не се ли усещаш ,че това бе поредната "пирамида".туй,унуй,ала ,бала,и на 8 милиона народ ,му прибраха по накой десетак.Е ,аз не съм в това число,близки ми предлагаха да ми изкупят акциите ,но КАТЕГОРИЧНО отказах ,понеже бях сигорен ,че това е поредната мафиотска разработкаTrias написа:То работата е ясна , ама аз още един път до попитам някой знае ли какво става с масовата приватизация ? Събрал съм книжките на цялата рода и очаквам някакви дивиденти ...само не мога да открия адресите на приватизационните фондове
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Re: извини се,Станишев,извини се.
Мноо филми гледаш бреdelio-haidutin написа: колега,не се ли усещаш ,че това бе поредната "пирамида".туй,унуй,ала ,бала,и на 8 милиона народ ,му прибраха по накой десетак.Е ,аз не съм в това число,близки ми предлагаха да ми изкупят акциите ,но КАТЕГОРИЧНО отказах ,понеже бях сигорен ,че това е поредната мафиотска разработка

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !