извини се,Станишев,извини се.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Re: извини се,Станишев,извини се.

Мнение от delio-haidutin »

Trias написа:То работата е ясна , ама аз още един път до попитам някой знае ли какво става с масовата приватизация ? Събрал съм книжките на цялата рода и очаквам някакви дивиденти ...само не мога да открия адресите на приватизационните фондове :rolleyes:
колега,не се ли усещаш ,че това бе поредната "пирамида".туй,унуй,ала ,бала,и на 8 милиона народ ,му прибраха по накой десетак.Е ,аз не съм в това число,близки ми предлагаха да ми изкупят акциите ,но КАТЕГОРИЧНО отказах ,понеже бях сигорен ,че това е поредната мафиотска разработка
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Тео 62
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: извини се,Станишев,извини се.

Мнение от Тео 62 »

delio-haidutin написа: колега,не се ли усещаш ,че това бе поредната "пирамида".туй,унуй,ала ,бала,и на 8 милиона народ ,му прибраха по накой десетак.Е ,аз не съм в това число,близки ми предлагаха да ми изкупят акциите ,но КАТЕГОРИЧНО отказах ,понеже бях сигорен ,че това е поредната мафиотска разработка
Мноо филми гледаш бре :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Под прикритие :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Предлагали му :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ся посера бре ,ма щото си Сигорен. :wink: Мафията и лошо нящу ша знайш.Шти изСяде кУкошкИтИ :mrgreen:Кви са тия дивотии дет ги пускаш - ми кат не ти харесва ходи мий чинии или кенефи :idea: Другите дърпаме каиша е не мрънкаме като загоряла шундафера за мясо :mrgreen:
МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”