Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Струва ли си лодката ORP-88882
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Re: Струва ли си лодката ORP-88882
Абсолютно! Колега не си взимай Интекс , даже IB 250 да си вземеш е много по-разумно и сигурно!batceco написа:Щом е така си вземи модела на plodex IB 285 - 450лв - за тези пари това е оптималното цена-качество !ivakopk написа:Ми то и за тези пари не очаквам да е като яхтата на Абрамовичbatceco написа:Тази е почти същата като първата![]()
Целта е за около 300 лв. да се вземе нещо г/д надеждно.Спасителна жиледка вече имам
успех!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Истината е колеги,че до сега не съм ловил от лодка, дори и скоро не съм се качвал на надуваема лодка,не знам дали ще може да се лови от лодка която не е с твърдо дъно,или пък тази лодка ще става само за разходки?Някак ми е трудно да си представя 4-5 часа да стоя и да не мърдам.Според вас Промарин 285 ще става ли за риболов от нея?Както вече споменах доста съм на зад в този вид риболов и ме е малко страх да не се метна с някоя лодка която няма да ми върши работа
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ловил съм от сутрин до вечер от уфимка.
Всичко става, зависи колко си запален. Изгърбаш се като животно, изгаряш и се мъчиш да пикаш без да паднеш от лодката или в шишенце. Трябват ти поне 15 мин. раздвижване, за да успееш да слезеш от лодката в края на деня.
Но какво от това, ако знаеш какви хубави каракуди се ловят..
Всичко става, зависи колко си запален. Изгърбаш се като животно, изгаряш и се мъчиш да пикаш без да паднеш от лодката или в шишенце. Трябват ти поне 15 мин. раздвижване, за да успееш да слезеш от лодката в края на деня.
Но какво от това, ако знаеш какви хубави каракуди се ловят..

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
моля за още мнения,много ли са предимствата на твърдото дъно
- MITKO70
- кандидат преподавател
Твърдото си е твърдоivakopk написа:моля за още мнения,много ли са предимствата на твърдото дъно

Всичко може,но не всеки го можe.

- gorskia
- научил се да хвърля
Многа са предимствата на твърдото дъно но и цената е по различна от упоменатата .ivakopk написа:моля за още мнения,много ли са предимствата на твърдото дъно
Ако се запалиш по риболов от лодка то рано или късно ще минеш на твърдо дъно .
Другото което ще разбереш след време е че , размерът има значение.
По добре съберете още малко пари . Не си копувай пояс който после ще се
чудиш как да го продадеш .
Поздрави
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо.
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Вече и аз съм с чисто нова лодка ProMarine IB 300
) вчера пристигна и съм очарован от изработката за тези пари изглежда доста добре,но не ми стана ясно защо в сайта пише,че издържа 335кг а на самата лодка пише 220.

- MITKO70
- кандидат преподавател
И на моята IB 285 пише в сайта товароносимост 242 кг.,на лодката пише 215 кг.
Не си спомням дали говорих по този въпрос с колегата Промарин,може да даде разяснение.
Не си спомням дали говорих по този въпрос с колегата Промарин,може да даде разяснение.
Всичко може,но не всеки го можe.