Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Наско и тоя ли почна да ходи по Бело поле? 

-
- фен клуб-скобар
Наско здрасти ! Аз съм ваща леля
Асене ти също секси:D Абе мани майтапа ама къде се загуби чо Велека бре ?

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

С него сме в една завера, ще се прочуем ако се случи! Всъщност няма да се прочуем, щото е тайна, ама ще се изкефимDJONI RINGO написа:...Абе мани майтапа ама къде се загуби чо Велека бре ?

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Кво стана бреееее...???

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Брадчеда вчера 23бр.Викам браво бре!А той -много труден риболов.Аз- ма мноо си нагъл бе.Той- сметни го от 6.30ч до 18.00ч не съм пуснал тоягата на 30 минути удар.И е прав по принцип ма се пак не сме у гръцо и резултата е екстра.И е позабравил преди 2год как се бореше за 10 риби и често не се случваха и те.Ей реката се възражда.Дай боже да почнеме да се мръщиме на 20 скоби днеска.А 30 кила 50 кила.Само да не ги смачкат са като се набият по барите!!!
Чоко, дано в събота фанем поне на половината на братчеда ти, аз и на малко съм доволен, а когато има риби бол, знам, че ще ги боцнем 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Иво вчера се запознах с човек дето явно е мноо на ти с всекакъв вид риболов вкл. и струмския.Това което той сподели потвърди и моето впечатление за това че най-важното у тоя риболов е воденето.Всичко останало е допълнение!А за дебелинта на поводите направо ме разби нема да казвам ,че че станем смешен в очите на всички ви.Беше един много полезен за мене разговор и смятам да тествам през уйкенда целата лекция /разбира се пречупена през мойте знания и опит/.Па ше видим резултата!А брадчеда е старо куче има най-важното в риболова-усет!Не е минал без местене и обикаляне!topsoft написа:Чоко, дано в събота фанем поне на половината на братчеда ти, аз и на малко съм доволен, а когато има риби бол, знам, че ще ги боцнем
Е това за поводите и на мен ми е интересно. Ако те е срам може и на ЛС. Обещавам да не се смея.chokoboy написа:Иво вчера се запознах с човек дето явно е мноо на ти с всекакъв вид риболов вкл. и струмския.Това което той сподели потвърди и моето впечатление за това че най-важното у тоя риболов е воденето.Всичко останало е допълнение!А за дебелинта на поводите направо ме разби нема да казвам ,че че станем смешен в очите на всички ви.Беше един много полезен за мене разговор и смятам да тествам през уйкенда целата лекция /разбира се пречупена през мойте знания и опит/.Па ше видим резултата!А брадчеда е старо куче има най-важното в риболова-усет!Не е минал без местене и обикаляне!topsoft написа:Чоко, дано в събота фанем поне на половината на братчеда ти, аз и на малко съм доволен, а когато има риби бол, знам, че ще ги боцнем
-
- разбира нещата
Я кажи и ние да научим за поводите, ако не е тайна ?
Бах тея поводи.Идеята беше,че ако си построил правилно линията и водиш стръвта така както иска рибата в момента повода не е толкова фактор.В конкретния случай човека е ловил на щека на 0.20мм и е ловил не по зле от другите с тънките поводи.Хората си праят експерименти и се развиват и затова ловат.А аз също съм имал риболови в който при мене не върви 5-6 риби имам за цел ден,а до мене некой с 0.18мм ги разбива.
-
- сериозен играч
безмислици некави,какво развитие ,от какъв зор че се слага повод 0 20 при положение че повод 014 примерно нема начин да го скине рибата ,защо е нужно това ,и има и ластик ,020 знаеш ли що е ,нема киняне при закачка ,или ластико че скине или че строши щеката ,защо е нужно товаchokoboy написа:Бах тея поводи.Идеята беше,че ако си построил правилно линията и водиш стръвта така както иска рибата в момента повода не е толкова фактор.В конкретния случай човека е ловил на щека на 0.20мм и е ловил не по зле от другите с тънките поводи.Хората си праят експерименти и се развиват и затова ловат.А аз също съм имал риболови в който при мене не върви 5-6 риби имам за цел ден,а до мене некой с 0.18мм ги разбива.
безмислици некави,какво развитие ,от какъв зор че се слага повод 0 20 при положение че повод 014 примерно нема начин да го скине рибата ,защо е нужно това ,и има и ластик ,020 знаеш ли що е ,нема киняне при закачка ,или ластико че скине или че строши щеката ,защо е нужно това[/quote]
Е затова не исках да пиша.Тука нестава въпрос че е правилно да се лови с 0.20.А за това че е въможно да се лови и по тоя начин.Зора е че когато некой знае какво прави дори 0.20 не е проблем.Какъв е зора когато ловиш гол за гол да пробваш нещо различно с риск да ловиш по малко.Има хора дето са си надвили желанието да ловят на всяка цена!И експериментират постоянно за да се развиват.Аз още не съм от тех,ма като порасна....
Е затова не исках да пиша.Тука нестава въпрос че е правилно да се лови с 0.20.А за това че е въможно да се лови и по тоя начин.Зора е че когато некой знае какво прави дори 0.20 не е проблем.Какъв е зора когато ловиш гол за гол да пробваш нещо различно с риск да ловиш по малко.Има хора дето са си надвили желанието да ловят на всяка цена!И експериментират постоянно за да се развиват.Аз още не съм от тех,ма като порасна....
-
- сериозен играч
не бе пич ,не казвам че не е възможно ,а че напълно безмислено ,знаеш ли как се кине такова влакно особено с щека с ластик ,това не е експеримент ,това е ненужноТука нестава въпрос че е правилно да се лови с 0.20.А за това че е въможно да се лови и по тоя начин.
-
- сериозен играч
и освен това каде при закачка има да дръпаш като улав по брего,дебелината на поводо има големо значение ,у това нема нищо верно ,при некакви групирани риби може и да нема ,ама като се поизбистри реката...си бел на плажо с 020 у бистра вода а па особено по големите риби са вишисти ...успех
Ей Мето штъ е.а у гъза тоя зор ли беше с тея поводи да еба.Венци всичко което казваш е вярно спор по темета няма.