Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов около Банкя
Модератор: Paublo_Eskobar
Риболов около Банкя
Здравейте колеги, ще ходя на гости на познат в Банкя и ни се иска да метнем малко въдиците в това хубаво време (пък и да хванем нещо). Въпроса ми е обаче освен платеното в Михайлово (там кълве ли в момента?) къде другаде може да се отиде с автобус, колела, пеша около Банкя (където има някакви кълванета разбира се).
Мерси!
Мерси!
-
- новобранец
Re: Риболов около Банкя
Колега, аз съм от Банкя и нямам риболов на по-близо от 40-50км.Иначе в Иваняне има платен,в Градоман-свободен(за риби незнам).Моя съвет е да си направите една разходка по реката във Вердикал.
Колега къде точно се намира реката защото не мога да я видя на картата?
Eдит: Намерих я! Кълве ли нещо в момента там и горе-долу какви са условията? Също така какво й е името на самата река?
Eдит: Намерих я! Кълве ли нещо в момента там и горе-долу какви са условията? Също така какво й е името на самата река?
-
- новобранец
Аз си разхождам кучето там, ама гледам яко живот кипи.2 пъти носих и една въдичка,първия път набарах некви рибки от сорта на „пръскачи'' в темпо 10бр/30мин.Втория път само една рибка ,ама за сметка на това балканка 10-на см(върната в отлично състояние).Предполагам някой е зарибявал с балканки.
А на каква стръв?
-
- новобранец
бял червей
Аха, а някаква захранка или няма нужда? Също така какви точно са рибите, защото не можах да разбера :Д
-
- научил се да хвърля
Няколко пъти съм ходил на тази река, само веднъж ми се стрелна една балканка на блесна, но не я захапа. Можеш ли да споделиш на ЛС къде ги намери рибките.svetlio7878 написа:Аз си разхождам кучето там, ама гледам яко живот кипи.2 пъти носих и една въдичка,първия път набарах некви рибки от сорта на „пръскачи'' в темпо 10бр/30мин.Втория път само една рибка ,ама за сметка на това балканка 10-на см(върната в отлично състояние).Предполагам някой е зарибявал с балканки.
Ако може тук да сподели колегата, че ще ми е за първи път на тази река 

-
- новобранец
Аз лично обикалям от гара Иваняне(бариерите на стария път за Банкя) срещу течението 1-2км. ама пак да ви кажа ,че не е целенасочен риболов ,а покрай кучето за по час-два. Стоев притеснявам се да не те подведох с тая река.
Ами не знам, тя попринцип за мухари ли е по-подходяща? Течението бързо ли е или сш става за мачов примерно?
-
- новобранец
Реката е малка, на места доста тънка, има вирчета 1,5мх1,5м.