Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблер ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Воблер ?
Здравеите приятели искам да питам каква разцветка от тези воблери да си купя GOLDY VIBROMAX ? За пъстърва го искам! 

Re: Воблер ?
Това е воблер за кефал, колега. Формата му общо взето не предразполага използване в бърза вода... Пък и с един "универсален" цвят няма как да минеш...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
/10 - мрк / според мен. Мисля че трябва да прилича на малка пъстърва защото в местообитанието на пъстървата не се срещат много други видове най много мряна.
- Vid
- кандидат преподавател
Муне, що па да не пробва човека... Въпреки, че не съм пъстърваджия, зная, че пъстървите харесват на този воблер, в бърза вода може да не става, ама човека може да го пробва в тихите и по дълбоки места къде пъстървата си стои...Мунчо написа:Това е воблер за кефал, колега. Формата му общо взето не предразполага използване в бърза вода... Пък и с един "универсален" цвят няма как да минеш...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Мунчо ти е дал правилен съвет. Той е сериозен играч
Щом искаш да ловиш пъстърви, най-добре започни с патета и хорнети 40-50мм, а по-натам си вземи някакви миноучета 50-60мм
А ако ти се експериментира, това вече е друг въпрос

Щом искаш да ловиш пъстърви, най-добре започни с патета и хорнети 40-50мм, а по-натам си вземи някакви миноучета 50-60мм
А ако ти се експериментира, това вече е друг въпрос

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ако може да не се съглася с тезата че Голдито не е пъстървов воблер
На мен лично ми е донесъл доволно като бройки и количество пъстърви , включително една три килограмова балканка от Панега , има я някъде назад по темите . Не ми се рови да търся как се казва разцветката но иде реч за "пъстървовата окраска" жълто/черна , също така и класическият жълто/черен модел и синьо/белият са се отчитали повече от добре с петнисти .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Да не забравяме все пак, че на Панега стават чудеса
Разбира се че и на вибромакса може да се хване пъстърва. То и на гагаляга ще стане

Разбира се че и на вибромакса може да се хване пъстърва. То и на гагаляга ще стане

- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Goldy Vibromax има страхотно поведение, както в бавно течаща, така и в бързо течаща вода.
Пъстървовата окраска и зелено с бяло коремче са ми най- уловисти, оранжевото с черно гръбче също не е за пренебрегване.
Пъстървовата окраска и зелено с бяло коремче са ми най- уловисти, оранжевото с черно гръбче също не е за пренебрегване.