Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
orka1
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от orka1 »

И аз това питам :)
Риболовен магазин "ORCA - Риболовни принадлежности на едро и дребно.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Според арендаторите - отдавна са пуснати :lol: , но ние не можем да ги ловим. Слаби сме. :lol:
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

Днес на Огняново...
Много вятър и никаква риба. Стоях от 10 до 16 часа и само веднъж ми беше леко размачкан белия червей....
Лових само на плувка. Стръв: бял, шарен, царевица, кускус и пшеница - никакъв ефект. Смених 2-3 места с дълбочина от 1,50 до 4 метра, дори и със захранка никакъв ефект....
Аватар
BACARDI
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACARDI »

miro253 написа:Според арендаторите - отдавна са пуснати :lol: , но ние не можем да ги ловим. Слаби сме. :lol:
За арендатора винаги има шарани особено тия дето си плащат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

За арендатора винаги има шарани особено тия дето си плащат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Съжалявам за ОФФТопика :oops:

:roll: Я да махаш тая снимка грозна от аватара си, а :evil: ?
Аватар
BACARDI
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACARDI »

ILEGAL написа:За арендатора винаги има шарани особено тия дето си плащат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Съжалявам за ОФФТопика :oops:

:roll: Я да махаш тая снимка грозна от аватара си, а :evil: ?[/quote]
Кое му е грозното на 20 сантиметровите костури?????
Мога да си сложа какъвто аватар искам!!!!! Които го дразни проблема си е негов!

Някой хора само си търсят с кой да се заядат!!
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

Грозното е че тия 20 сантиметрови (леле какви трофеи само :mrgreen: , ние такива не ловиме, само под 12 см, маломерни :mrgreen: ) са снимани в банята ти. Само това, ако въобще си се усетил за кво ти говоря. Ха със здраве :finga:
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

ILEGAL написа:Грозното е че тия 20 сантиметрови (леле какви трофеи само :mrgreen: , ние такива не ловиме, само под 12 см, маломерни :mrgreen: ) са снимани в банята ти. Само това, ако въобще си се усетил за кво ти говоря. Ха със здраве :finga:
Ей ако Гриин Пийс даваха по една стотинка на форума за всяко подомно мнение, сигурно форума щеше да раздава тика и шимано като лукчета.
Много ми е интересно, ако снимам някоя русалка по люспи в банята дали пак ще прочета мнения породено от висок морал и вегетариянство.
Сори ама много се дразня на такъв морал.
ТА сега на въпроса Някой да е посещавал Кътина и Панчарево през седмицата? Интерусева ме повече опашката и втичалото на Панчарево.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
BACARDI
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACARDI »

ILEGAL написа:Грозното е че тия 20 сантиметрови (леле какви трофеи само :mrgreen: , ние такива не ловиме, само под 12 см, маломерни :mrgreen: ) са снимани в банята ти. Само това, ако въобще си се усетил за кво ти говоря. Ха със здраве :finga:
Много добре си се усетих, но повече ме издразни злобния ти заповеднически коментар за нещо което не е твоя работа. А дали са трофейни със сигурност не са, но за Панчарево са си доста едри.

Та по темата и мен ме интересува какво се случва по Панчарево.
Аватар
spower
новобранец
новобранец

Мнение от spower »

[quote

Та по темата и мен ме интересува какво се случва по Панчарево.[/quote]
В събота 22.03.14г. ходих на Панчарево на стената излиза уклей и бабушка на бял червей със захранка.
https://eleganten.top/ Мото и авто аксесоари.
Аватар
spower
новобранец
новобранец

Мнение от spower »

bobolinzer написа:
gogox1 написа:Колеги бях на Хераково в Събота от рано! До към обяд ми издържаха нервите! Риба няма, само обещания! На целия гьол се изкара за 6 часа 1 пастърва!
Какви ти пАстърви, то си е лято вече?!
Преди 3 седмици бях там пробвах на бял, на мартеница, на плувка на булдо, на блесна даже и нищо, един човек хвана две пъстърви за това време и това беше от 8-12,30ч... явно няма риба там, а гьола пълен с народ и къпе червейте ;)
https://eleganten.top/ Мото и авто аксесоари.
EL_Ninhooo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EL_Ninhooo »

Някой има ли информация за Огняново. Досега не съм ходил на този водоем, така че дори и неактуална информация би ми била полезна. Примерно като къде в този период на годината мога да търся рибата и ако има нещо по-специфично за водоема. Предварително благодаря.
Аватар
pac_master_boy
новобранец
новобранец

Мнение от pac_master_boy »

EL_Ninhooo написа:Някой има ли информация за Огняново. Досега не съм ходил на този водоем, така че дори и неактуална информация би ми била полезна. Примерно като къде в този период на годината мога да търся рибата и ако има нещо по-специфично за водоема. Предварително благодаря.
icho_87 написа:Днес на Огняново...
Много вятър и никаква риба. Стоях от 10 до 16 часа и само веднъж ми беше леко размачкан белия червей....
Лових само на плувка. Стръв: бял, шарен, царевица, кускус и пшеница - никакъв ефект. Смених 2-3 места с дълбочина от 1,50 до 4 метра, дори и със захранка никакъв ефект....
Изображение Изображение
jabakuchi
новобранец
новобранец

Мнение от jabakuchi »

Колеги, кажете има ли смисъл утре да пробвам на Панчарево - неплатеното или на яз. Искър? А също и ако е възможно да ми обясните на кои места точно да се позиционирам. Ако имате някаква друга информация за това къде кълве около софийско ще се радвам да споделите :)
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

spower написа:В събота 22.03.14г. ходих на Панчарево на стената излиза уклей и бабушка на бял червей със захранка.
По него време и аз бях на Панчарево но на опашката, с 4 кила захранка, половин кило бял и чифт т....ци и от 6 сабахлям до 6 вечерта само 3 уклея. Мислех че вече някой е пробвал каракудите и платиките на опашката, ама явно никой. А между другото сутринта за 30 минути пуснафа водата и нивото се качи с 20см. и вечерта за 30минути водата падна с 15см. и в залива дълбочината остана не повече от 50см.
Другата седмица ще се разходя на втичалото да видя как е ама, още малко да се стопли водата.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”