Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

колеги даите малко инфо
Модератор: sapuna
- valeri
- разбира нещата
колеги даите малко инфо
- emo vasilev
- сериозен играч
Аз също гласувам за ратлина, както и за двуделния воблер
Блесните не ги знам, а и така от картинка не може да се прецени - трябват опити
Горните силикончета приличат на някакви "Сторм"-ове (или може би тяхна имитация), но не се вижда добре големината им. Ако са малко по-едрички може и да се прилъже нещо с тях. Не съм ги ползвал, но казват че имат прилична игра. Според мен имат и две основни забележки: тройката увеличава процента на късане, а вградената тежест ограничава много ситуациите, в които могат да се използват. (И трето - имат прекалено "търговски" вид, който лично аз гледам да отбягвам
)
Поздрави

Блесните не ги знам, а и така от картинка не може да се прецени - трябват опити

Горните силикончета приличат на някакви "Сторм"-ове (или може би тяхна имитация), но не се вижда добре големината им. Ако са малко по-едрички може и да се прилъже нещо с тях. Не съм ги ползвал, но казват че имат прилична игра. Според мен имат и две основни забележки: тройката увеличава процента на късане, а вградената тежест ограничава много ситуациите, в които могат да се използват. (И трето - имат прекалено "търговски" вид, който лично аз гледам да отбягвам

Поздрави

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Павка, това зеленото Джаксън ли е някакъв, или бъркам??Павел Иванов написа:valeri написа:Никой ли не знае за какво служат тези такъмиаз вече съм наясно обаче...благодаря Ви
.
Мммммммммм , не си личиИнак бих заложил на зеленичкият за щука , распер , кустур .....
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър