Слънчеви простотии от Арката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

metodi manev1
новобранец
новобранец

Слънчеви простотии от Арката

Мнение от metodi manev1 »

От вчера.

Десетки коли, някой капо, тук-там някой с карукуди и рядко други раси.

Моя резултат беше към скромен.
От 12:00 до 15:30 седем каракуди средна работа и два костура малко под средната работа.
Плувка 1гр., торен и тишина и малко движение.
Това изрично го споменавам, че около мен имаше с платформи и щеки и на такива простотии се нагледах, че не издържах и се изнесох към Струма да се насладя на излета и деня а не да си развалям удоволстието.

То не беше, "вчера ги разбихме", па месте към мен,трескане на платформи, крясъци, бири без шапка, разговори крещейки по телефони и мегафони.

Малко ъкъл се иска, че при вода 30 санта, и бистра почти като от чешмата постоянна местеща се сянка на щеката и неизбежните пляскания на върха и във водата можеш да тренираш за бицепс и да пробваш колко ще издържат нервите на съседа.

Но няма лошо.
Добро, не добро място имам вече санитарен минимум поне 100 метра от такива неандерталци.

Наслука и по-интимни преживявания!
Аватар
sa_sko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Слънчеви простотии от Арката

Мнение от sa_sko »

Браво за каракудите и напълно подкрепям за останалото !

П.С. Аз преди една седмица бях на Арката и изпитах същото неудобство но накрая не издържах и изгоних колега който ми застана до багажа и започна да мята с 5гр. плувка до моята , а даже ми поиска цигара че си ги бил забравил аз не издържах и му казах да си......... и си тръгна . Апелирам колегите да са малко по съобразителни и да не развалят удоволствието на тези които са отишли на риболов за да получат доза природа и спокойствие .
Цъжалявам ако спамя но не се здържах
metodi manev1
новобранец
новобранец

Не спамите:-)

По принцип избяхвам конфронтациите във всякъкъв вид.
Достатъчно здрав и голям мъж съм и кат ми падне пердето няма ЙАРА няма МЯРА,щеше да има минимум здрав скандал или" мечешки сватби" за сейр на кебиците.
А не съм отишъл там за това.
Отделно ме вбесиха с постоянните подмятания по мой адрес днес колко било слабо.
Още една-две каракуди и според мен щях да надвиша разрешеното от закона.

Какво според тях е разбиване?
По 5-7 кила каракуда на човек?

И според мен Арката трябва да стане хвани-пусни от 1 февруари до началото на забраната.
Половината риба от Лобош и Струма се размножава там и се не съобразяват забраните с времето и местните особенности.
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

metodi manev1 написа:...Плувка 1гр., торен и тишина, и малко движение...
Това изрично го споменавам, че около мен имаше с платформи и щеки и на такива простотии се нагледах, че не издържах и се изнесох към Струма да се насладя на излета и деня а не да си развалям удоволстието...

Методи има малко постове, ама този много ми хареса :D !
Изцяло се присъединявам към неговото мнение !

Явно,
Огромните каракуди, които плуват в бистрите води на реката, също и огромните щуки, които вече завършват мръстенето са привлекли "хайлайфа" на "столичните" въдичари :wink: !

И аз гледах грозни гледки там - група едри щуки хвърляха хайвер в реката и от двата бряга ги замерваха с воблери и блесни, като целта беше затърмъчване, ама в този случай не успяха :mrgreen: !
metodi manev1
новобранец
новобранец

:-)
Имам малко постове защото трябва мнооого да съм впечатлен от хубавото/огромна червеноперка на скакалец например/или от тъпирите от вчера.
А и нещо си прецаках предната регистрация :drinkers:
За щуката не съм съгласен, някой по-рано някой сега,костура е в тая графа също.
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

metodi manev1 написа:От вчера.

Десетки коли, някой капо, тук-там някой с карукуди и рядко други раси.

Моя резултат беше към скромен.
От 12:00 до 15:30 седем каракуди средна работа и два костура малко под средната работа.
Плувка 1гр., торен и тишина и малко движение.
Това изрично го споменавам, че около мен имаше с платформи и щеки и на такива простотии се нагледах, че не издържах и се изнесох към Струма да се насладя на излета и деня а не да си развалям удоволстието.

То не беше, "вчера ги разбихме", па месте към мен,трескане на платформи, крясъци, бири без шапка, разговори крещейки по телефони и мегафони.

Малко ъкъл се иска, че при вода 30 санта, и бистра почти като от чешмата постоянна местеща се сянка на щеката и неизбежните пляскания на върха и във водата можеш да тренираш за бицепс и да пробваш колко ще издържат нервите на съседа.

Но няма лошо.
Добро, не добро място имам вече санитарен минимум поне 100 метра от такива неандерталци.

Наслука и по-интимни преживявания!
Алооооу,месааарачетооо,уеко с квалификациите,че другия път ще покажеш как плуваш като "голям и здрав мъж"! Къде ти беше живарника бе торбалане?!Поне ги убивай преди да ги сложиш в плика,да се не мъчат. :wink: Кой дойде при нас? Акъл,че ми дава той как да ловя,и как да си гоня рибата! Отишли сме да си релаксираме групата,да си правиме бъзици колко сме неграмотни в риболова,па ако случайно хванем некое заблудено рибе,го връщаме,че е сгрешило :wink: Не го ядем,месарче! :axe:

Изображение
Изображение
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
mario malinov
новобранец
новобранец

Мнение от mario malinov »

ЕЙЙЙЙ МЕтоди ли си къф си не те знам ,ама знам за кой говориш и мога да ти кажа че много сбърка сега с твойта публикация-ЧЕСТНО!!!Първо не говори глупости -3ма бяхме с платформите и сме пили 3 биро общо,2ро-да не ти говора че миналата неделя имаше съзтезание там и лично за рези дето говориш правихме оборка на Арката от боклуци и т.н.3то -то БУШМНЕНЕ дето дойде до нас с един син найлонов плик извади 3 4 каракуди и си ги зави в плика,осигури си вечерата и драсна ,ти ли ще говориш по наш адрес бРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ...ПРОСТОТИЙТЕ са твой .....ГЛУПАК
mario malinov
новобранец
новобранец

хахх А сега видях тва за неадерталците и санитарния минимум.......ей Методи как не те е срам бе,как не ти беше жал за рибата брееееееееее,или искаше да се напраиш на интересен да направиш и ти публикация тука,следващия път като те вида на Арката ще ти подаря един живарник -да не мориш рибата в сините ти пликове,и след това ще ти покажа "санитарния МАХсимум" та да запомниш излета-и не сме Софиянье с щеки
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Марио, Боби, не се нервете на такива чукундури, зависчий и трихогастри. Нали сте били на реката и сте се чувствали добре. Той скопец, сигурно не си е събрал и боклука, щот знаете преднатаа седмица колко боклук изринахме, оставен от такива чукове. Все пак да попитам, има ли боклук или се личи че е чистено. Интересно ми е за колко време ще се усере постата като преди.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
mario malinov
новобранец
новобранец

Боклуци да искаш,колкото и да чистим все си има бреее,не виждаша ли тоз ми говори за хвани-пусни .......дон БОклуциото дето събра 6 7 каракуди и щял да надмине "разрешеното от закона"видиш ли-зави си ги в синя найлонова торбичка и си би шута и той ми говори за популация ,еманципация ,санитарен минимум-------------лелллелллеееееееееееееееее.абе ше плува следващият път в 30 см.вода и сянка от щеките на Софиянье
Аватар
dechev
новобранец
новобранец

Мнение от dechev »

Абсолютно съм съгласен с написаното от Методи.И на мен ми е писнало от поведението на някои представители на Пернишкия регион по реката .То не са подвиквания,говорене на висок глас по телефоните и други такива простотии.Не се съобразяват ,че хората са дошли да отпочинат от шума и напрежението,а се държат така,като че си са на село!Апелирам към повече съобразителност към колегите около нас!Наслука на всички,които отиват на реката да се насладят на хобито си,а не да се напият и навикат! :axe:
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

dechev написа:Абсолютно съм съгласен с написаното от Методи.И на мен ми е писнало от поведението на някои представители на Пернишкия регион по реката .То не са подвиквания,говорене на висок глас по телефоните и други такива простотии.Не се съобразяват ,че хората са дошли да отпочинат от шума и напрежението,а се държат така,като че си са на село!Апелирам към повече съобразителност към колегите около нас!Наслука на всички,които отиват на реката да се насладят на хобито си,а не да се напият и навикат! :axe:
Дечев и мен ме дразнят тия със викането, пиенето и като искам да отморя ми всяват напрежение. Такива има навсякъде, не само в Пернишкия регион, но това е друга тема.
Но колегата Методи е писал тези редове за хора, които познавам и нямат нищо подобно със такова поведение. Това, че са ловили с щеки е техен избор и няма нищо общо с викането и напиване, музики и т.н. Тези хора са непрекъснато за риба, заради спорта, участват в еко акции и ....Точно преди 2 седмици бяха сред хората, които изринахме боклуците на същата тази Акра, боклуци, които не сме правили ние, а боклуците на лумпените, които ги оставят по реките. Та незнам кой прав, кой крив.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
mario malinov
новобранец
новобранец

Колеги мисля да не коментирам -докато автора на темата не вземе отношение -ако освен не се е засрамил!Ако съм на негово място -ще се защитя по някакъв начин.Абсолютно съм уверен,че не е вярвал да ни срещне тук -и решил да оплюе некви модерни щекари и как ни е надхитрил като си е завил в торбичката 4 5 6 каракудета!Аферим Метка !
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Месарчето май пак си "прецака" регистрацията :lol: Язък,пак не можа да стане форумен герой! :D :ANAL:
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
vells
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vells »

Толкова простотия!Не е истина!Това форум за риболов ли е или махленска седянка?За жалост на повечето водоеми е страшна простащина,мръсотия и чалгария!Но в една изкривена ценностна система е така! За това по-далече от Абсурдистан!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”