Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Слънчеви простотии от Арката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Слънчеви простотии от Арката
От вчера.
Десетки коли, някой капо, тук-там някой с карукуди и рядко други раси.
Моя резултат беше към скромен.
От 12:00 до 15:30 седем каракуди средна работа и два костура малко под средната работа.
Плувка 1гр., торен и тишина и малко движение.
Това изрично го споменавам, че около мен имаше с платформи и щеки и на такива простотии се нагледах, че не издържах и се изнесох към Струма да се насладя на излета и деня а не да си развалям удоволстието.
То не беше, "вчера ги разбихме", па месте към мен,трескане на платформи, крясъци, бири без шапка, разговори крещейки по телефони и мегафони.
Малко ъкъл се иска, че при вода 30 санта, и бистра почти като от чешмата постоянна местеща се сянка на щеката и неизбежните пляскания на върха и във водата можеш да тренираш за бицепс и да пробваш колко ще издържат нервите на съседа.
Но няма лошо.
Добро, не добро място имам вече санитарен минимум поне 100 метра от такива неандерталци.
Наслука и по-интимни преживявания!
От 12:00 до 15:30 седем каракуди средна работа и два костура малко под средната работа.
Това изрично го споменавам, че около мен имаше с платформи и щеки и на такива простотии се нагледах, че не издържах и се изнесох към Струма да се насладя на излета и деня а не да си развалям удоволстието.
То не беше, "вчера ги разбихме", па месте към мен,трескане на платформи, крясъци, бири без шапка, разговори крещейки по телефони и мегафони.
Малко ъкъл се иска, че при вода 30 санта, и бистра почти като от чешмата постоянна местеща се сянка на щеката и неизбежните пляскания на върха и във водата можеш да тренираш за бицепс и да пробваш колко ще издържат нервите на съседа.
Но няма лошо.
Добро, не добро място имам вече санитарен минимум поне 100 метра от такива неандерталци.
Re: Слънчеви простотии от Арката
Браво за каракудите и напълно подкрепям за останалото !
П.С. Аз преди една седмица бях на Арката и изпитах същото неудобство но накрая не издържах и изгоних колега който ми застана до багажа и започна да мята с 5гр. плувка до моята , а даже ми поиска цигара че си ги бил забравил аз не издържах и му казах да си......... и си тръгна . Апелирам колегите да са малко по съобразителни и да не развалят удоволствието на тези които са отишли на риболов за да получат доза природа и спокойствие .
Цъжалявам ако спамя но не се здържах
П.С. Аз преди една седмица бях на Арката и изпитах същото неудобство но накрая не издържах и изгоних колега който ми застана до багажа и започна да мята с 5гр. плувка до моята , а даже ми поиска цигара че си ги бил забравил аз не издържах и му казах да си......... и си тръгна . Апелирам колегите да са малко по съобразителни и да не развалят удоволствието на тези които са отишли на риболов за да получат доза природа и спокойствие .
Цъжалявам ако спамя но не се здържах
-
- новобранец
Не спамите:-)
По принцип избяхвам конфронтациите във всякъкъв вид.
Достатъчно здрав и голям мъж съм и кат ми падне пердето няма ЙАРА няма МЯРА,щеше да има минимум здрав скандал или" мечешки сватби" за сейр на кебиците.
А не съм отишъл там за това.
Отделно ме вбесиха с постоянните подмятания по мой адрес днес колко било слабо.
Още една-две каракуди и според мен щях да надвиша разрешеното от закона.
Какво според тях е разбиване?
По 5-7 кила каракуда на човек?
И според мен Арката трябва да стане хвани-пусни от 1 февруари до началото на забраната.
Половината риба от Лобош и Струма се размножава там и се не съобразяват забраните с времето и местните особенности.
По принцип избяхвам конфронтациите във всякъкъв вид.
Достатъчно здрав и голям мъж съм и кат ми падне пердето няма ЙАРА няма МЯРА,щеше да има минимум здрав скандал или" мечешки сватби" за сейр на кебиците.
А не съм отишъл там за това.
Отделно ме вбесиха с постоянните подмятания по мой адрес днес колко било слабо.
Още една-две каракуди и според мен щях да надвиша разрешеното от закона.
Какво според тях е разбиване?
По 5-7 кила каракуда на човек?
И според мен Арката трябва да стане хвани-пусни от 1 февруари до началото на забраната.
Половината риба от Лобош и Струма се размножава там и се не съобразяват забраните с времето и местните особенности.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
metodi manev1 написа:...Плувка 1гр., торен и тишина, и малко движение...
Това изрично го споменавам, че около мен имаше с платформи и щеки и на такива простотии се нагледах, че не издържах и се изнесох към Струма да се насладя на излета и деня а не да си развалям удоволстието...
Методи има малко постове, ама този много ми хареса

Изцяло се присъединявам към неговото мнение !
Явно,
Огромните каракуди, които плуват в бистрите води на реката, също и огромните щуки, които вече завършват мръстенето са привлекли "хайлайфа" на "столичните" въдичари

И аз гледах грозни гледки там - група едри щуки хвърляха хайвер в реката и от двата бряга ги замерваха с воблери и блесни, като целта беше затърмъчване, ама в този случай не успяха

-
- новобранец

Имам малко постове защото трябва мнооого да съм впечатлен от хубавото/огромна червеноперка на скакалец например/или от тъпирите от вчера.
А и нещо си прецаках предната регистрация

За щуката не съм съгласен, някой по-рано някой сега,костура е в тая графа също.
-
- вече хвърля и на тежко
Алооооу,месааарачетооо,уеко с квалификациите,че другия път ще покажеш как плуваш като "голям и здрав мъж"! Къде ти беше живарника бе торбалане?!Поне ги убивай преди да ги сложиш в плика,да се не мъчат.metodi manev1 написа:От вчера.
Но няма лошо.

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- новобранец
ЕЙЙЙЙ МЕтоди ли си къф си не те знам ,ама знам за кой говориш и мога да ти кажа че много сбърка сега с твойта публикация-ЧЕСТНО!!!Първо не говори глупости -3ма бяхме с платформите и сме пили 3 биро общо,2ро-да не ти говора че миналата неделя имаше съзтезание там и лично за рези дето говориш правихме оборка на Арката от боклуци и т.н.3то -то БУШМНЕНЕ дето дойде до нас с един син найлонов плик извади 3 4 каракуди и си ги зави в плика,осигури си вечерата и драсна ,ти ли ще говориш по наш адрес бРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ...ПРОСТОТИЙТЕ са твой .....ГЛУПАК
-
- новобранец
хахх А сега видях тва за неадерталците и санитарния минимум.......ей Методи как не те е срам бе,как не ти беше жал за рибата брееееееееее,или искаше да се напраиш на интересен да направиш и ти публикация тука,следващия път като те вида на Арката ще ти подаря един живарник -да не мориш рибата в сините ти пликове,и след това ще ти покажа "санитарния МАХсимум" та да запомниш излета-и не сме Софиянье с щеки
- indalo
- фен клуб-скобар
Марио, Боби, не се нервете на такива чукундури, зависчий и трихогастри. Нали сте били на реката и сте се чувствали добре. Той скопец, сигурно не си е събрал и боклука, щот знаете преднатаа седмица колко боклук изринахме, оставен от такива чукове. Все пак да попитам, има ли боклук или се личи че е чистено. Интересно ми е за колко време ще се усере постата като преди.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Боклуци да искаш,колкото и да чистим все си има бреее,не виждаша ли тоз ми говори за хвани-пусни .......дон БОклуциото дето събра 6 7 каракуди и щял да надмине "разрешеното от закона"видиш ли-зави си ги в синя найлонова торбичка и си би шута и той ми говори за популация ,еманципация ,санитарен минимум-------------лелллелллеееееееееееееееее.абе ше плува следващият път в 30 см.вода и сянка от щеките на Софиянье
Абсолютно съм съгласен с написаното от Методи.И на мен ми е писнало от поведението на някои представители на Пернишкия регион по реката .То не са подвиквания,говорене на висок глас по телефоните и други такива простотии.Не се съобразяват ,че хората са дошли да отпочинат от шума и напрежението,а се държат така,като че си са на село!Апелирам към повече съобразителност към колегите около нас!Наслука на всички,които отиват на реката да се насладят на хобито си,а не да се напият и навикат! 

Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
- indalo
- фен клуб-скобар
Дечев и мен ме дразнят тия със викането, пиенето и като искам да отморя ми всяват напрежение. Такива има навсякъде, не само в Пернишкия регион, но това е друга тема.dechev написа:Абсолютно съм съгласен с написаното от Методи.И на мен ми е писнало от поведението на някои представители на Пернишкия регион по реката .То не са подвиквания,говорене на висок глас по телефоните и други такива простотии.Не се съобразяват ,че хората са дошли да отпочинат от шума и напрежението,а се държат така,като че си са на село!Апелирам към повече съобразителност към колегите около нас!Наслука на всички,които отиват на реката да се насладят на хобито си,а не да се напият и навикат!
Но колегата Методи е писал тези редове за хора, които познавам и нямат нищо подобно със такова поведение. Това, че са ловили с щеки е техен избор и няма нищо общо с викането и напиване, музики и т.н. Тези хора са непрекъснато за риба, заради спорта, участват в еко акции и ....Точно преди 2 седмици бяха сред хората, които изринахме боклуците на същата тази Акра, боклуци, които не сме правили ние, а боклуците на лумпените, които ги оставят по реките. Та незнам кой прав, кой крив.
Чудя се луд ли съм или не съм.
-
- новобранец
Колеги мисля да не коментирам -докато автора на темата не вземе отношение -ако освен не се е засрамил!Ако съм на негово място -ще се защитя по някакъв начин.Абсолютно съм уверен,че не е вярвал да ни срещне тук -и решил да оплюе некви модерни щекари и как ни е надхитрил като си е завил в торбичката 4 5 6 каракудета!Аферим Метка !
-
- вече хвърля и на тежко
Месарчето май пак си "прецака" регистрацията
Язък,пак не можа да стане форумен герой!

Старите
Толкова простотия!Не е истина!Това форум за риболов ли е или махленска седянка?За жалост на повечето водоеми е страшна простащина,мръсотия и чалгария!Но в една изкривена ценностна система е така! За това по-далече от Абсурдистан!