Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери за кефал
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Воблери за кефал
и аз търсих подобен цвят сред тези ама няма и затова зададох това въпросче
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Естествено че има ама отдавна не се произвежда - IkuraMiglen написа:...а ако има и по уловиста като оставим Mat Tiger на страна я споделете

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
колега това RED CRAW ли е?daniel defoe написа:Изключителни във всяко едно отношение и много уловисти воблери, работещи еднакво добре както в дебелите бързеи, така и след/преди тяхМного е трудно да се каже, аджеба, кой е по-по-най - като разцветка - зависи от много фактори, имам 6 различни цвята, като половината са Jackall-ли. Най-любимият ми, обаче, не е нито един от посочените два цвята, ами ей този убавец
![]()
- daniel defoe
- разбира нещата
Не, не е RED CRAW! Цветът е Craw Fish - на живо изглежда тъмно оранжево-лилаво-винен с жълто коремче!koucky написа:колега това RED CRAW ли е?
p. s. Имам чисто нов такъв (без кутия) и тъй като ми се потретва, мога да ти го преотстъпя срещу 25 сребърника

- daniel defoe
- разбира нещата
Офертата колега, не е актуална вече - отнесоха Jackall-чeтodaniel defoe написа:Не, не е RED CRAW! Цветът е Craw Fish - на живо изглежда тъмно оранжево-лилаво-винен с жълто коремче!koucky написа:колега това RED CRAW ли е?
p. s. Имам чисто нов такъв (без кутия) и тъй като ми се потретва, мога да ти го преотстъпя срещу 25 сребърника

Някой ако има опит с жабета моля да напише как да ги водя бързо,бавно с паузи?
- monzata
- вече хвърля и на тежко
и аз се сдобих наскоро с едно сръбско ,има по-малка амплитуда от това на къцата ама не се е изявило още , та ще е добре някой дето е имал резултати да каже 

някой да е пробвал с малък попер за кефал?
- asenfisherman
- ще става разбирач
Опита ми е с 5 см. Скитер поп на Рапала, като го определям по-скоро като частен случай.
Става дума за риболов на язовирна стена в тъмната част на денонощието като задължително стената трябва да е осветена.Придърпваш 1-2 пъти и оставяш пауза от 3-5 сек.Има страхотни попадения по този начин.При наличие на добри по размер риби и 7 см. вариант върши работа.
Става дума за риболов на язовирна стена в тъмната част на денонощието като задължително стената трябва да е осветена.Придърпваш 1-2 пъти и оставяш пауза от 3-5 сек.Има страхотни попадения по този начин.При наличие на добри по размер риби и 7 см. вариант върши работа.
коя точно серия?vlado_takuma97 написа:Някой ползвал ли е JAXON Atract xtr 3,5cm? Днес докато разглеждах го видях обаче нещо не ми се рискуваше да дам 8лв, и недай си боже да се окаже боклук..
xtr-n дава хубава игра
xtr-о прекалено се "фръцка"
xtr-c е като бургия. само при бързо влачене се размърдва
- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Да споделя и аз, миналата година пробвах на много на брой примамки, рибки, скакалци изкуствени мухи и прочие. Фаворита за клена ми е
. Удивен съм просто от резултата. Цветовете са CC, BC, LB, BT (не съм го тествал много). Имали ли го взима, слагам каквото и да е друго и взима обаче много по рядко. Тази година ще видим как се държи новото бръмбърче на салмо.

- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Имам YT и SBT
Впечатления?
Има ли нещо специфично при воденето му?
Впечатления?
Има ли нещо специфично при воденето му?
Айде ся колеги,някои да каже някакво скакалче ли поперче,или каквото и да е но да се води по повърхността..Защото ходя лятото на един канал -водата мъ е 20 санта и ги виждам как лапат квото падне на повърхноста.Ако може някой да ми препоръча нещо 2-3 см..
МЕрси предварително!
МЕрси предварително!
- Живко Славов
- научил се да хвърля
Виж този модел на салмо излезна на скоро . "Salmo lil bug" има доста добри отзиви от колегите за него, а и отг. на изискванията ти 

Размерите са му 2 и 3 см.

Размерите са му 2 и 3 см.
Bassday - kobun (Bun) и Lucky craft - gen goalktd. написа:Айде ся колеги,някои да каже някакво скакалче ли поперче,или каквото и да е но да се води по повърхността..Защото ходя лятото на един канал -водата мъ е 20 санта и ги виждам как лапат квото падне на повърхноста.Ако може някой да ми препоръча нещо 2-3 см..
МЕрси предварително!