Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Следобеден Пънч
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Следобеден Пънч
Вчера от немай къде с авера решихме, че въпреки кризата е време да открием риболовната година. Не се търпи повече
Направихме едно бюджетно пазаруване и газ към стената. Наместихме се между първите два метални "колеца" от към Герман в 1 часа и разпънахме по едно подобие на мач. Дистанцията беше към 14-15м., дълбочината 3-3 и нещо, ваглери Кралусо по 8гр., групирано утежнение на 20см. от повода, един дропер на вирбела, повод 25см - 0.08 дебел, кука Камасан В611 18-20ти номер, аз лично лежах с половината повод г.д., аверчето ги търсеше над дъното, в резултат на което при мен кълвеше доста повече. За стръв и цахранка - жито, сварено с мед и бял червей. Общ резултат 20тина бабушки от среден до дребен калибър за около 4 часа. Кълвеше само на бял - явно още им е студено за тестени изделия. На фона на масовото некълване при колегите, които захранваха по конвенционалния метод съм доста доволен. Убеждавам се, че през пролетта по-добро за дребна и капризна риба от ловене и захранване само с бял червей НЯ-МА.
пп. Снимки няма понеже апарата се оказа без батерия

пп. Снимки няма понеже апарата се оказа без батерия

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- Garbolino
- разбира нещата
Re: Следобеден Пънч
20-тина бабки на Пънча си е супер!
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Re: Следобеден Пънч
Браво!