Окончателен избор на място за среща!!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено

Кое място

Анкетата свършва на Сря Фев 06, 2008 8:46 pm

Дунав
8
11%
Жребчево
17
23%
Йовковци
5
7%
Язовира на Кроки (Любо)
44
59%

Общо гласове: 74

Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

А за дъжда е в кърпа вързан, НО ако кажете ,че за първи път ви вали няма да ви повярвам. :wink:
Не вярвам никои да се разкисне от дъжд, особено ако поема твърдо гориво. :lol:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Относно дъждовете аз съм оптимист, ще се обадя на синоптичките от нова телевизия и ще поръчам хубаво време. Пък кво толкоз ако не им дадат от европеиският съюз с някоя директива, ще ни вали, да не сме от захар я. Пък и шатри ще има, аз лично ще докарам мойта 99% и Неделчо неговата и все още две ще се намерят вярвам - трябва да стигнат. Не мисля, че за първи път ще ни вали. Дали има някои да няма дъждобран или ботуши.

Важното е да се съберем, да се видим, да хванем някоя рибка ако е рекъл господ, може и някоя наздравица да вдигнем ако случайно ни се допие. Аз лично алкохол не пия ще стане една година от как не пия на 29.01. 2009г. :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

най правилния избор :idea: добре,че предложи...за риби-не знам,предполагам,че ще е уместно да ги пускаме повечето,но като ландшафт,природа и за лаф/моабет е екстра :idea: па и по пички до пловдив може да се отскача :lol: :lol: с една дума-ЗА.дьждо да не ви плаши-халето е голямо и покрито :wink: и река добра има наоколо,ако е некой мераклия да мрьдне с мен верно за риба :wink: аз сьм на смени и на 100% ще сьм преебан,но ще измисля нещо.удачно предложение.както казах-от мен ЗА
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

За отговорник на "градинката" около шатрите предлагам Наско :lol: :wink: :lol: :wink:
Забележка:Преложението важи само при ДЪЖДОВНО ВРЕМЕ :!: :wink:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ако искате понахвърляйте някакви предложения за дати и да можем да пуснем анкета, за да не стават много излишните теми
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

говорихме за май месец мисля от 1 до 6
точната дата би могло да бъде средата на почивните дни !
а неофициално през всички почивни дни :)))
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

То други дати като че ли не са предлагани за сега.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Вижте мойто мнение момчета,казвам мнение и не искам да се влияете от него,като дати са много добре защото има много почивни дни,но това са дати на които всичко се изкарва на полето за сеидба,има една дума ден година храни,така че може би ще има хора възпрепятствани от тези обстоятелства.Аз например няма да мога да съм там през всичките тези дни,най-много два дена,или първите два,или последните два.Акъла ми се побърка за други дати но не можах на самия себе си да угодя за друго време.Аз от самото начало ми се въртеше в мисълта откриването на риболовния сезон но това не го вземайте в предвид.Когато и да е може за един ден да съм с вас но ще съм там.
И още нещо,нека домакина да каже има ли възможност да ни подслони при лошо време,има ли обстоятелства за по-голям капацитет от хора за моабет,защото излишното носене на багажи си е кушия.
Например двата чардака на Наско и моя не можаха да ни поберат на жрепчево,колко маси трябва да се носят и т.н.Помислете и да решим.
В крайна сметка на всички ще ни се иска да е приятно.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Неделчо, за сега да обсъдим датите, пък за организацията после има време да си чешем езиците. Твоя чардак беше поокъсан малко, та ми се върти в главата имам едно излишно покривало точно твоя размер и се чудя дали да ти го подаря ма не знам колко ракия ще донесеш от тазгодишната реколта дет я хвали, та ще решавам на място. :partyman:
Иначе то е почти сигурно за датите, може би трябва да се подложи на гласуване основната дата на която да дойдат хората като теб, който ще са за ден два. Дали да е в началото в края или средата. Нека да го изкоментираме тук за да може Ивака да прецени точно каква анкета да пусне.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Nedeltcho Delev написа:...но това са дати на които всичко се изкарва на полето за сеидба...
Неделчо, то все е време за нещо - сеитба, жътва, оран... Пък като дойде зимата и няма работа - рибата не кълве. :wink: Какво да кажем ние частниците. Като затворя дюкяна и отида за риба губя двойно - от изхарчените и от неспечелените. :roll: Обаче получавам нещо дето с пари не се купува - КЕЕЕЕФ! :D
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

[quote="Nedeltcho Delev"],казвам мнение и не искам да се влияете от него,
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Напълно съм съгласен със Систър,пък и не е казано че трядва да е в цялостния период визитата на всеки от нас .Въпроса е ,че уточняваме1-6 и всеки преценява как и за колко ще "цъфне" :wink: .По същата логика то трябва да се съобразяваме и с времето :? Като имаше бая дъжд на Жребец-2,я виж какъв купон стана :wink: :lol: :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,имам условия да прибера за спане десетина човека.Имам маси /само те да ви са проблем / и ако нестигнат,ще докарам още.Даже предварително ще ги кача от склада в Пловдив,за да не търся от селото.Вижте,като гледам,по-големия процент от колегите са гласували за гостито при мене,казах ви че не желая да се натрапвам и пак повтарям за последно ИМАМ ВСИЧКИ УСЛОВИЯ ДА ПРЕКАРАТЕ ЕДНА ПРИЯТНА И НЕЗАБРАВИМА ПОЧИВКА И ДА СИ НАПРАВИТЕ КЕФА :lol: За сега ви оставям да решите коя ще е датата и повтарям,всички са добре дошли,дори и тези със които не се разбирахме из форума,кой какво писал и какво е искал да каже.Аз съм земен и точен пич,тези който ме хознават,знаят че когато кажа нещо,това е закон и си държа на думата до смърт.Добре сте дошли,като гледам,на дали ще се промени процента в полза на някой друг водоем и от сега започвам да се подготвям за посрещането на всички :lol: Това е за сега,ако нещо още ви интересува,просто питайте. :!: :!: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Ами страшно много глупости ми идват на акъл, но при подобна покана ще се въздържа от глупави изказвания и само мога да ти кажа ЕВАЛА!!!
Аз лично ще направя всичко възможно да ти гостувам, но няма да се възползвам от поканата за осигурени места за спане по простата причина че едва ли ще ми трябва :lol: :lol: :lol:
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Аз бях за Дунав но като прочетох всички мнения и на тези които познават язовира а и по поканата на Кроки съдя че ще е супер да се присъства на срещата .Ката гледам и датата май е почти ясна остава да се организираме и сме там.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”