Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Антон Тонев »

Петър Недев написа:От петък сутринта до неделя на обяд бяхме с Димо на Звезделина. Прекрасен риболов и релакс се получи. Риба много и рзнообразна. На навеса му сложих и 3 страници и стана прекрасен,даже спах под него на походното легло. Палатката я ползвах за склад. В събота през ноща около 2 станах да разтоваря малко течности и набарах 2-ма с една уфимка на 10 м от въдиците и 2 м от брега да гребат тихичко към нас. Като светнах загребаха с все сила навътре. Не посмях да гръмна с пушката защото щях да ги зануля сигурно,беше заредена с 5/0. До сутринта никакво спане и никаква кола не запали и на 2-та бряга. Сигурно бяха от Ш.поле или от Звезделина. Предполагам че бяха крадци а не бракониери. Така че умната по тези райони. ИАРА-та обикаляха в петък цяла нощ по язовира ,но в събота ги нямаше,иначе щяхме да звъннем да ги пресрещнат вътре.

П.п; банда вече сме оборудвани е с бензинов генератор за ток
БАССИ чоровете нагли.Ма как Димо,не ги е видял- щеше жертви да има сигурно.Педали смотани.
ПП Дай до го видим тоя агрегат.Лаптопа взе ли с теб?.От мен Телевизора.Трябва да питаме Весо за цифровизацията
Последно промяна от Антон Тонев на Пон Мар 31, 2014 7:51 pm, променено общо 1 път.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Не съм взимал лаптопа. Аз днес получих агрегата. Димо докато го събудя и вече не се виждаха.А и той спеше в колата и сигурно нямаше да ги чуе с тези затворени прозорци. Жив късмет че седнахме с ракиите и мезетата от-рано и в 8-9 си легнахме. Ако се бяхме заиграли до 12:00- 1:00 нищо нямаше да чуем . Ако са крали и друг път такива и станцията нямаше да свирне даже.
Последно промяна от Петър Недев на Пон Мар 31, 2014 7:56 pm, променено общо 1 път.
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Петър Недев написа:Не съм взимал лаптопа. Аз днес получих агрегата. Димо докато го събудя и вече не се виждаха.А и той спеше в колата и сигурно нямаше да ги чуе с тези затворени прозорци
Да не се е ориентирал пак пипнешком за да стигне до колата :D.А легло кога зема бе?
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Антон Тонев написа:
Петър Недев написа:Не съм взимал лаптопа. Аз днес получих агрегата. Димо докато го събудя и вече не се виждаха.А и той спеше в колата и сигурно нямаше да ги чуе с тези затворени прозорци
Да не се е ориентирал пак пипнешком за да стигне до колата :D.А легло кога зема бе?

Легло не съм взел(чакам промоцията), търся. Има тука едно за гости (розово) та на него бях
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Петър Недев написа:
Антон Тонев написа:

Легло не съм взел(чакам промоцията), търся. Има тука едно за гости (розово) та на него бях
Петре,земах си покривало 6 на 4 метра.Ще ти правя конкуренция за навеса. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:.........................................................
Петре,земах си покривало 6 на 4 метра.Ще ти правя конкуренция за навеса. :D
Е те сега с шатрата и този навес таман ще замязаме на сватба, като ги разпънем на брега барабар с палатките. Започвай да мислиш за полевия кенеф :lol: . Ето 2 варианта:
Изображение
ИзображениеИзображение :wink: :lol:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Прибирайте си въдиците вечер че там от едно време барат,преди г. тъкмо се стъмваше сумрак вече и идва един местен шмиргел и с една батерия почва да гледа една по една въдиците,викам абе тук да не е музей бе да зяпаш :lol: ,вика ще си гледам квото си искам,бахти наглия фес,избира един вид и тръгна към други,имах пистолет ТТ тогава и тъкмо оня тръгна и да го изкарах и 3 - 4 пъти във въздуха и оня фес да хукна като микишар куче да му ритнеш един шут как бяга,та същата работа :lol: и след него му извиках,пак ела вечерта но трепя и заравям,ебахва в амуджите,та познайте дали дойде :D
Вчера се върнах от Кавала,то на много места бях де,но там най много риба даваше,над половинки иларий до кило на кея на филе,скъсаха им шортите местните,преди това и в Солун бяхме но умряла работа,хич не видях да вадят,та такива работи
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Тогава си бил с ТТ а сега с к`во пищовче се разкарваш?... Що някои хора вече си одят направо с шишенето, горките ние де не ни дават разрешително... :wink: .
alarmata85
новобранец
новобранец

Мнение от alarmata85 »

Здравейте колеги, бях на Дяволския мост, преди седмица имаше много рибари, едвам си намерихме място, но все пак намерихме едно добро местенце, на надолу от моста. Пристигнахме на реката около обяд, за захранка използвахме- готови трохи, бял червей, и захранка за река, а иначе на куката троха френси или арденски хляб, а на бял червей нямаше резултат. Започнахме да храним, след около 15 мин първия скобар, рибата се активизира в по късните часове, бяхме трима човека хванахме към 12 скобара и 3 кефала. Общо взето рибата не беше толкова активна, имаше колеги върху нас на реката, които от сутринта до вечерта имаха по 10-12 скобара на човек.
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Банда,в момента сме на Звезделина с Димо. Вятър на корем. добре че сложихме 2 страници на навеса че е поне завет. Риба всякаква и едра и дребна. Димо тъкмо почва салатката,и май ще се започва. Утре ще кажа равносметката.
Аватар
orka1
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от orka1 »

Успех Колега,приятно изкарване и дано да ви е наслука.
Риболовен магазин "ORCA - Риболовни принадлежности на едро и дребно.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:o С колко ракия и салата сте се заредили бре, цяла седмица изкарахте там и не свършиха?.... :shock:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Петър Недев написа:Банда,в момента сме на Звезделина с Димо. Вятър на корем. добре че сложихме 2 страници на навеса че е поне завет. Риба всякаква и едра и дребна. Димо тъкмо почва салатката,и май ще се започва. Утре ще кажа равносметката.
май още ги къртите та не казваш нищо :D ние тук по ряката се изкъртихме пъстърви да фатаме,добре че имаше състезание и пуснаха риба и целия град що може да държи въдица, хукнаха извън обсега на забраненото да пълнят чанти :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Много вятър ги е брулило.Ама, ако реши Петре,нека да каже.Аз разбрах какви са ги свършили.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Почти само каракуда и перки на дъно (2-куки на торен,без пружина). Бяхме почти на носа и хвърляхме в залива(където бяхме с Тони и Вик) Горе към нулата беше панаир от народ. Аз исках е петък да отидем там(нямаше почти никой). Димо не искаше защото идвали много хора през деня. Иначе мисля че там има шанс и за някое шаранче. Предполагам че следващия излет за 2-3 дни че е след забраната,малко много ми идва всяка седмица за 3 дни на язовира.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”