Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Кърджалийски регион
Ако не си намерил легло ето една промоция - включва и спалния чувал !

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Щях да пропусна
Ч.Р.Д. на автора на темата - Антон Тонев
Жив и здрав брат и само едри през новия сезон

Ч.Р.Д. на автора на темата - Антон Тонев

Жив и здрав брат и само едри през новия сезон

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- dimo4ko
- научил се да хвърля
Някой има ли информация за яз. Студен кладенец около Кърджали - като изключвам местностите около Върбалака и до Германеца. Нещо за Звезделина, Широко поле, Островица?!? В Събота се чудем къде да отидем!
Истината е някъде там ...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вчера на един колега баща му хвана сомче 10 кг на Островица, на торен на дъно. Надърпал е и добри каракуди. На Звезделина по плиткото излизат големи каракуди ( килце) ,а по на дълболото червеноперки по педя на торен също . От страната на Ш. Поле не съм ходил,но предполагам и там каракуди вадят.dimo4ko написа:Някой има ли информация за яз. Студен кладенец около Кърджали - като изключвам местностите около Върбалака и до Германеца. Нещо за Звезделина, Широко поле, Островица?!? В Събота се чудем къде да отидем!
Когато няма риба.......не кълве!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тази година забраната е до 23.05. В Кърджалийска област са разрешени Кадънче и Охлювец
- Vesko1
- сериозен играч
Къдънче супер че е разрешен,не че има риба в него но ...поне природата е перфекциозна.Само да озаптят оня хайванин дето отваря крана и източва язовира да си пуска вода на пъстървите...че е паднал с 2 метра по вертикала.Петър Недев написа:Тази година забраната е до 23.05. В Кърджалийска област са разрешени Кадънче и Охлювец

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Че къде там има пъстърви бе Весе?Vesko1 написа:Къдънче супер че е разрешен,не че има риба в него но ...поне природата е перфекциозна.Само да озаптят оня хайванин дето отваря крана и източва язовира да си пуска вода на пъстървите...че е паднал с 2 метра по вертикала.Петър Недев написа:Тази година забраната е до 23.05. В Кърджалийска област са разрешени Кадънче и Охлювец
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тука ли е най смотаната област ,не знам. Най яловите водоеми пускат през забраната. За справка : област Ст . Загора. Толкова риба има по тези баластриерни: и щука и сом и бяла и шаран и всичко, а за платика да не говорим.
- Vesko1
- сериозен играч
Има един ахмак дето гледаше преди пъстърви долу в гьоловете под стената....мисля че той изпуска язовира,зер да не останат без вода.Поне властите(кмета на селото и други) се съмняват в него..."но дали е така.....койййй ше ни каже,на Къдънче си ловя и на капо-то усмихвам се даже".....Антон Тонев написа: Че къде там има пъстърви бе Весе?

Пичове......платените пак ще са хит през забраната....Даскалово ще е хита тая година май..не че има арни места там...ма 2-3 се намират...и 1 от стената на мач...ма нема да съм аз с тоя мач и в този МАЧ.Борба ще е ..

в крайна сметка някой ще каже ли какво може да се хване на невестино ,защото през забраната мисля да го посетя . да си правя ли труда да ходя изобщо
- Vesko1
- сериозен играч
Може да се хване...настинка...в най-лошия случай...пневмония..t0n4et0 написа:в крайна сметка някой ще каже ли какво може да се хване на невестино ,защото през забраната мисля да го посетя . да си правя ли труда да ходя изобщо

- Антон Тонев
- сериозен играч
Абе се некоя каракуда, или костуре ще е останалоVesko1 написа:Може да се хване...настинка...в най-лошия случай...пневмония..t0n4et0 написа:в крайна сметка някой ще каже ли какво може да се хване на невестино ,защото през забраната мисля да го посетя . да си правя ли труда да ходя изобщо

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Ако не друго, тоз де не е шофер, ще фане със сигурност махмурлук, а ако не е качествен мат`риала и главоболиеVesko1 написа:Може да се хване...настинка...в най-лошия случай...пневмония..t0n4et0 написа:в крайна сметка някой ще каже ли какво може да се хване на невестино ,защото през забраната мисля да го посетя . да си правя ли труда да ходя изобщо

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Здравейте уважаеми колеги
От доста време една реклама по ТВ много ме дразни . Доста уважаваната от мен алкохолно питие заг---ка , на последък се уляха с тези реклами (с извинение педа-ски) . На мен ли ми струва така , или и други го забелязват но траят 

- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!