Среща 19(31.01.08г.)

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

Късно.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Всичко беше добре, ама трябва да решиме какво правиме с кръчмата.То тъкмо ми се отвори глътка и те спират с поръчките. Първата кръчма я сменихме точно за това.Кажете си мнението по въпроса?
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

barutchiata написа:Всичко беше добре, ама трябва да решиме какво правиме с кръчмата.То тъкмо ми се отвори глътка и те спират с поръчките. Първата кръчма я сменихме точно за това.Кажете си мнението по въпроса?

Аз лично съм съгласен ми малко се притеснявам, че ако не ни изгонят на време няма да можем да се приберем после.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Колега barutchiata според мене, това че ни гонят навреме от кръчмата е много голям плюс! Не ми се мисли какво ще се случи, ако срещите продължават до сутринта!? Решение на въпроса е да започваме по-отрано.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Dedy написа::D :D :D :D

Колега barutchiata според мене, това че ни гонят навреме от кръчмата е много голям плюс! Не ми се мисли какво ще се случи, ако срещите продължават до сутринта!? Решение на въпроса е да започваме по-отрано.
Смяна на кръчмата,аз съм за,напрау от кръчмето у рейса,Ееееей момчета страхотни сте :D :D :D
После ще коментирам,че главата ми е пълна още с гюлета :smt119 :smt119
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
На платено не одим !
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Бах мааму , чак сега се надигнах. Ако кръчмата е денонощна ще стане страшно. :lol: :lol:
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Напихте ли се като зверове! Гледам хубаво сте си изкарали!
Изображение
Изображение
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

не бийте фотографа толкова си може ,кликнете върху някоя снимка за по голям размер

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:idea: :idea: :idea: :idea:

Малииийййй, като гледам снимките, май и аз съм бил на срещата? А и този с мустаците ми е познат отнякъде?
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

клипа чака модератор за одобрение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Nedeltcho Delev

Marco Polo написа:Над 280 снимки! :shock: А аз си мислех, че са стотина... :oops:
Еее, супер! :D
Има ощеее,само да си открия апарата,
Уфф,да бях умрял вчераа :( :( :(
Nedeltcho Delev

Marco Polo написа:
Nedeltcho Delev написа:Уфф,да бях умрял вчераа :( :( :(
:lol: :smt023
И този път ще оживееш! :lol:

:D :D :D :D
Щом ти казваш!!!

Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Изображение
Nedeltcho Delev

:oops: :oops: :oops: :oops:
Деди благодаря ти,бая работа ще ти създам,почти всичките ми са такива.То аз пиех,апарата го хванало :(
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”