Влакно Satori Match 150m - Jaxon

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Влакно Satori Match 150m - Jaxon

Мнение от Дилян »

Ровейки се из нета случайно попаднах ей на това мачово влакно
Satori Match 150m - Jaxon
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=5132" onclick="window.open(this.href);return false;

Размер Тест Цвят
0.14мм 5кг Тъмнокафяв
0.16 мм 6 кг Тъмнокафяв
0.18 мм 7 кг Тъмнокафяв
0.20 мм 9 кг Тъмнокафяв
0.22 мм 11 кг Тъмнокафяв
0.25 мм 13 кг Тъмнокафяв :shock: :shock: :shock:
И струва 5лв :smt017
Някой ползвал ли го е това животно :?:
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Влакно Satori Match 150m - Jaxon

Мнение от М. Сталев »

Ползвал съм други влакна на Jaxon излязоха големи боклуци и видими са доста по дебели от обявения размер.Колега дай още 5 лв и си вземи доказано влакно да не береш ядове по водоемите и накрая сметката ти да излезе 15 лв . ;)
Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дилян »

Не,аз ползвам Колмик Рейс от години,просто това ми стана интересно...с тия параметри :shock:
мооже и някаква грешка да е....(най вероятно)
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

PikeM написа:Ползвал съм други влакна на Jaxon излязоха големи боклуци и видими са доста по дебели от обявения размер.Колега дай още 5 лв и си вземи доказано влакно да не береш ядове по водоемите и накрая сметката ти да излезе 15 лв . ;)
Абсолютно съм съгласен 0,12мм отговаря на 0,14мм точно този модел и много бързо се накъдря
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

PikeM написа:Ползвал съм други влакна на Jaxon излязоха големи боклуци и видими са доста по дебели от обявения размер.Колега дай още 5 лв и си вземи доказано влакно да не береш ядове по водоемите и накрая сметката ти да излезе 15 лв . ;)
Съгласен съм с колегата, ползвал съм други модели влакна на Jaxon - много по-дебели от обявеното, абсолютно нереален тест завишен в пъти, твърди са и с памет и бързо стареят.
За тази цена толкова, както се казва, но в този ценови клас влакната на Focus са в пъти по-добри.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Дилян написа:Ровейки се из нета случайно попаднах ей на това мачово влакно
Satori Match 150m - Jaxon
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=5132" onclick="window.open(this.href);return false;

Размер Тест Цвят
0.14мм 5кг Тъмнокафяв
0.16 мм 6 кг Тъмнокафяв
0.18 мм 7 кг Тъмнокафяв
0.20 мм 9 кг Тъмнокафяв
0.22 мм 11 кг Тъмнокафяв
0.25 мм 13 кг Тъмнокафяв :shock: :shock: :shock:
И струва 5лв :smt017
Някой ползвал ли го е това животно :?:
Колега, ползвай си Колмиците. Даже не е лошо вече да се откажеш и от Рейс-а, защото трета година не се произвежда и ако намериш в магазините нали се сещаш колко е "пресен", защото има нови влакна. Тези данни на Джаксън са ми много съмнителни. Един хубав ваглер струва три пъти повече и може теста на влакното да се окаже доста по-скъп.
Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дилян »

Колега, ползвай си Колмиците. Даже не е лошо вече да се откажеш и от Рейс-а, защото трета година не се произвежда и ако намериш в магазините нали се сещаш колко е "пресен", защото има нови влакна. Тези данни на Джаксън са ми много съмнителни. Един хубав ваглер струва три пъти повече и може теста на влакното да се окаже доста по-скъп.[/quote]

Прав си :) Просто ми стана интересно. Та постнах темата.
Това с Рейса обаче ме притесняваа :smt017 (не знаех че са го спряли от производство)
И от догодина пак нови проби със скъпи боклуци.. :?
Що така бее? Наложи се нещо свястно на пазара и вместо да си държат на качеството,или го развалят,или го спират от производство :?
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Няма нищо притеснително. Виж в сайта на Колмик, в момента пиша от телефона и не мога да кача линк. Аз ползвам Arwen и мисля, че е по-добро от RACE.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Взех си от това мачово влакно на Джаксън и освен приятния червен цвят няма нищо хубаво в това влакно. Не отговаря на диаметрите, посочени на опаковката, къдри се и не потъва/то не видях да пише sinking де, ама нъл е мачово/. Засега в моята лична класация за мачово влакно на първо място е Тубертини афонданте.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”