как да си направя пр.топчета

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
georgi_irkata
новобранец
новобранец

как да си направя пр.топчета

Мнение от georgi_irkata »

ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ. БИХТЕ ЛИ МИ КАЗАЛИ КАК ДА ЗАПОЧНА ДА ПРАВЯ ПРОТЕИНОВИТЕ ТОПЧЕТА И КАК ДА СЛОЖА АРОМАТИТЕ.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Погледни тук
georgi_irkata
новобранец
новобранец

благодаря колега.много ми помогна.НАСЛУКА.
georgi_irkata
новобранец
новобранец

:oops: .колега НА КАРТИНКА 1 СЛАГАМЕ ЧЕРВЕН ПИПЕР И ДРУГИТЕ НЕ МОГА ДА ГИ ВИДЯ.2 ЧУПИМ 2-3 ЯЙЦА .СЛАГАМЕ ГИ ПРИ ПЪРВАТА смес И РАЗБЪРКВАМЕ .СЛЕД КАТО СЕ ПОЛУЧИ ЧЕРВЕНА каша ПРИБАВЯМЕ НЕЩО ЖЪЛТО. И АРОМАТИ И ГИ ОФОРМЯМЕ.БИ ЛИ МИ КАЗАЛ КАКВО Е ТОВА жълтото НА КАРТИНАКА 6 И КАКВИ СА ПРОДУКТИТЕ НА КАРТИНКА 1 ОСВЕН ЧЕРВЕН ПИПЕР.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. :lol: :oops:
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Основните съставки за протеиновите топчета са: различни видове брашна, яица, сухо мляко, аромати, подсладители, а червената съставка не е червен пипер а някакъв оцветител.
Иван Манолов
новобранец
новобранец

Мнение от Иван Манолов »

Здравей колега!

Със задачата си за протейнови топчета се захващаш с 1 много обширна тема!

Както каза колегата преди мен,протейновите топчета се състоят главно от различни видове брашна,яйца и т.н.

В първите си опити топчетата ти няма да са никак оспешни (не че моите са де :lol: ),но не трябва да се отказваш!

Имай предвид ,че правенето/купуването (фирми като Христо Карп или Карп Атак) е скъпо,и ще ттрябват по килограми за начало ,за да свикне шарана :)

За повече информация не мога да те съветвам друго освен да посетиш carpbg.com и самия му форум :) (нещо не ми отваря форума на мене ся ? :? )

Айде и наслука
butnik написа:3кг млечна царевица,добре това един месец и после кво правим.ами ти си храниш добре рибките,сигурно ако хванеш кефал и му излизат пуканки от задника.
:lol: :lol: :lol: :lol:
georgi_irkata
новобранец
новобранец

благодаря колега.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”