Дайте съвет за ???

Модератор: sapuna

Аватар
hkoko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Дайте съвет за ???

Мнение от hkoko »

Подариха ми тази гегичка за лодката:http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... 1%82-Osako Та въпроса ми е да си търся ли лебедка и да се мъча да свиквам с нея или да дам да ми сменят горния ролков водач и да си карам с нормална макара.И това 150-300 на колко либри се равнява?
направи каквото трябва пък да става каквото ще
Аватар
vankata81
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Дайте съвет за ???

Мнение от vankata81 »

една либра е около 0,46кг. така че около 70-140 тест. в сайта дават 150-300 акция.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Не само първия,но и последния трябва да сменяш :idea: Тази пръчка става само за кльонк и тролинг :idea: Не я разваляй със сменяне на водачи :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Е , той ако я ползва с брейд така и така доста скоро ще му се наложи да смени водачите , та защо да не го направи в аванс :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
hkoko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hkoko »

Да точно за кльонк мисля да я ползвам .Доста твърда е не знам дали ще отчете някаква игра на примамките при тролинг :roll: Да при всички положения ще е брейд,но нали няма триене а се въртят пак ли ще ги прореже?Ако е това е сигурно да ги сменям докато е време.И последно за този вид риболов по-добър ли е мултипликатора и лесно ли се свиква с него?
направи каквото трябва пък да става каквото ще
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

То и ролката на бигела много често си се върти , което не и пречи да се прореже от брейда . Относно питането ти за мулти . В твоят случай не би трябвало да имаш проблеми с такова . При кльонк не ти е нужен кастинг , а самото мулти като вариант с по-прост , респективно надежден механизъм , ще ти върши идеална работа за целта . С гегата нямаш проблеми с това колко да е дебел монофила , та за начало започни с такъв и последствие като привикнеш на начина на риболов , сменявай водачи и намотавай брейд .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”